Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zaczac

Polecane posty

Gość gość

Jak mam zacząć dietę? NA razie chce sie skupić na regularnych, niewielkich posiłkach oraz wykluczyć słodkie. Przy okazji codziennie cwiczyc przynajmniej 0,5h. Myślę że na początek to najlepszy pomysł. Problem jest jednak z jedzeniem. Ponieważ mam dopiero 14 lat to będzie problem z regularnym jedzeniem. COdziennie w zależności od szkoły ywstaje i jem o róznych porach. Raz musze o 6:00, raz o 7:30, a weekendy nawet koło 11:00. Z obiadami podobnie raz będzie o 15:00 raz o 17:00, nie mam na to wpływu. No i co zrobić? Macie jakieś porady na początek, może ktoś kto dał rade wyrzec się słodyczy da jakieś rady? Gdy nie ma w domu słodkiego jest prosto i nie czuje na nie ochoty. ALe jak przychodze głodna wieczorem i na stole leżą ciastka trudno jest się powstzymać. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
Um dołączm się do pytania ......

Gość galovka
Ooo takze sie dolaczam.... Jak jeac regularnie jak to nie zalezne ode mnie!!!!!!

co do słodkiego, to może porozmawiaj z domownikami, że chcesz odzwyczaić się od słodyczy i prosisz, żeby nie zostawiali ich na widoku? jesli chcą kupić sobie coś słodkiego, niech to gdzieś chowają przed Tobą :-) Jeśli ta opcja nie wchodzi w grę, pozostaje Ci silna wola A co do regularności to wcale nie musi to być jedzenie o stałych porach, przecież nie będziesz sobie w weekend nastawiać zegarka, zeby o 7 zjeść śniadanie. Tu raczej chodzi o zbliżone odstępy między posiłkami, czyli jedzenie np. co 3 godziny. czyli jak zjesz śniadanie o 7 to potem przekąś coś o 10, a jak zaczniesz w weekend od śniadania o 10 to następny posiłek o 13 itd. Chodzi o to, żeby jeść mniejsze porcje, ale regularnie.

Gość silna pokusa
ja dbam o figurę i odchudzam się z tabletkami iqgreen. Miałam nadwagę większość życia. W końcu się za siebie wzięłam. Rozpoczęłam dietę z która miałam średnie efekty. Dołożyłam suplementacje tabletkami efekt był znacznie lepszy. Dzisiaj już praktycznie nie mam problemów z nadwagą i rzeźbie sobie swoją figurę.

Ja polecam zapisać się na zajęcia z trenerem personalnym, on na prawdę pomaga. Ja korzystam z zajęć w http://smartgym.com.pl z użyciem elektrostymulacji i na prawdę widzę pierwsze efekty. A to ogromna motywacja do dalszej walki.

Gość gość
Dla mnie najlepszą motywacją było kupienie sprzętu na http://sklep.bescomo.pl/. Wydałam pieniadze, to szkoda, zeby się zmarnowały!

Gość gość
chcesz schudnąc ?zrobic sylwetke ?miec dostep do dietetycznych przepisów , oraz nielimitowanych porad to zapraszam ,pelna motywacja oczko.gif to sie moze udac wszystko zalezy tylko od ciebie ,zacznij działać nie tracac czasu na samodzielną naukę,my cie nauczymy diety i treningów wszystko online sprawdz http://potreningu.pl/raw/plans/redirect.php?id=xbcnmwrhhcmcvm&type=w