Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

incognito2017

o tym forum nawet diabeł zapomniał pytanie mam

Polecane posty

Gość gość
dla paru osób nie warto nic moderować

Gość gość
A z tym pytaniem, to musisz się zwrócić pod adres "zarządcy" - na samym dole stronki.

Gość gość
Powinna być...ale jak widzisz...nie ma. Może ktoś ze służby zdrowia, zorganizował taki otwarty kącik dla psycholków, "żeby mieli sie gdzie wyszumieć" :D Wzieli ich sposobem. Siedzą tutaj, zamiast biegać po ulicach :D

Gość gość
14:00 coś w tym jest :p ale to oznacza,że ja też musze do psychiatry !

Gość xgośćx
@gość14:00 ^^ nie tam, gdyby tak było to by mod/eratorzy nie mod/erowali i nie pisali głupich algorytmów z dziwnymi poleceniami. Tak że nawet tutejsza cenzura jakaś taka nadpobudliwa. No i te znikające tematy. Niby to wina modów, ale czy tu w ogóle aby na pewno jakieś mody są. Ot zagadka. A czemu pytasz? Z nudów? Czy z chęci tracenia czasu? Bo wiesz ale w dziale Redakcja Kafeterii leży sporo tematów odłogiem. I co kto tam napisze to pretensja (słuszna) o to że mod/eratorzy "śpią". Więc nic tu nie zdziałamy.

Gość gość
Tematy z uczuciowego o analu usunęli w końcu więc coś tam robią od wielkiego dzwonu.

Gość xgośćx
Pytania (te retoryczne) były oczywiście do autora tematu. Zauważ też że słowo mod/erator jest uznawane za spam. Może i słusznie. Ot taka ironia losu. A może autoironia mod/eratorów tudzież uszczypliwość redakcji kafeterii bo nie tylko słowo mod/erator uznawane tu jest za spam.

Pytam bo jest bardzo dużo spamerów zwłaszcza na wątku o serialach i pomimo ciągłego zgłaszania nikt z tym nic nie robi .

Gość xgośćx
@gość15:02 No to może tam, ale nie na ogólnej. Bo na ogólnej dyskusji to mocno przegięte tematy są zostawiane.

Gość xgośćx
@incognito No ja wiem, ale dlatego retorycznie pytałem o stratę czasu, bo po prostu uważam że to strata czasu. Bez urazy. Wiem że się starasz. Ale tylko czasem coś daje zgałaszanie. Na przykład gdy ktoś cały dział zawali spamowymi tematami.

na serialach to nie pomaga nic a nic :D masz rację tok strata czasu . jak chcę tu wchodzić muszę polubić spam,zwłaszcza ten namysłowski i kryptoreklamowy :p.

Gość xgośćx
Haha xD znam ten namysłowski. Ten z Namysłowa by nas tu zapytał czy znamy, nawet gdybyśmy na wstępie mówili że znamy i słyszelim. A kryptoreklam to też tu sporo. Na kafe jest temat gdzie pisze jedna osoba pod różnymi ksywkami o tamponach OB. I nie mam pewności czy autorka tematu to zwykły użytkownik czy też kryptoreklamodawca OB. Albo Ambasador Samsunga. Dziewczyna pytała o smartfona do 1000zł, a on jej zapodał Galaxy S6. Taka tam "mała" różnica.