Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myślicie o jego zachowaniu ??????????

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę z którym pracowałam parę lat. Zdarzyło nam się pare razy po pijaku całować się . On na trzeźwo zachowywał się jak bym go nie interesowała a po paru piwach romeo. Często chodził w pracy podszczypywał mnie czasem coś po flirtował a jak okazywałam mu że mi się też podoba wycofywał się. Gdy poznałam swojego obecnego partnera wykrzyczał mi że mogła się tak szybko nie wiązać z innym. Co się okazało mój facet jest jego dobrym kolegom. Często jeździmy razem w góry. A kolega tutaj też się dziwnie zachowuje, chodzi za mną, podszczypuje mnie. Czasami staje blisko mnie tak jak by chciał mnie pocałować, ociera się o mnie. Nie wiem co mam o tym myślec. On też ma dziewczynę. I ta trwa to już 4 lata. Mógł by mi jakiś facet wytłumaczyć o co tu chodzi? On mnie lubi i dlatego się tak zachowuje czy co? Chodź mam wielu kolegów żaden się tak nigdy nie zachowywał Próbowałam parę razy z nim porozmawiać czy coś jest między nami jeszcze jak byłam wolna ale zawsze jakoś mnie zbywał, że się nic nie dowiedziałam. Parę miesięcy temu powiedział mi że się wstydzi rozmawiać z kobietami o uczuciach. Hmm gość ma 33 lata.

Gość gość
I ty masz 33l???? a jaka szkole konczylas dla osob specjanlnej troski?:D

Gość gość
jak już się dajesz szczypać to uchyl mu przy okazji szpary

Gość gość
masakra, co za chamy !!!!

Gość gość
kolegOM?:O

Gość gość
dziś ulżyło Ci, że znalazłaś jakiś błąd w mojej wypowiedzi. Czujesz się teraz lepiej.

Gość gość
O wiele lepiej bym się czuł gdybym go nie znalazł. To jest błąd charakterystyczny dla ludzi bardzo prostych.... zresztą jak widać po komentarzach, nie ja pierwszy to wyczułem🖐️

Gość gość
Łatwa sucza :D Dla takich szmat tutaj zrozumienia nie ma. PS lepiej szpary nie uchylaj tylko stronę słownika ortograficznego.

Gość gość
Wolę być prosta niż być takim chamidlem jak ty !!!!!! Jeśli jesteś tak inteligentny/a to po co siedzisz na tym forum?

Gość gość
Czy mam rozumieć, ze to forum jest tylko dla nieinteligentnych?:D takich jak ty??

Gość gość
W życiu pewnie jesteś zerem i dlatego siedzisz na takich forach i plujesz jadem. Mogę być dla ciebie po szkole specjalnej i po jakiej tylko chcesz. Życzę Ci abyś odnalazl/a szczęście i nie musial/a wyzywać się na innych. Pozdrawiam

Gość gość
Chłopak cię pożądał, ale nie kochał.