Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysteriouswomen

Pierwszy raz

Polecane posty

To pytanie chciałabym kierować do dziewczyn. Miałyście już swój pierwszy raz ? Jak to wyglądało ? Bałyście się ? Proszę o rozważne odpowiedzi ;)

Gość gość
To może zapoznaj go ze swoimi znajomymi i może bedzie miał prawdziwych przyjaciół ;)

Zapoznałam (bo moi w porównaniu do jego znajomych chcieli się poznać). Ale chodzi o to, ze głupio sie z tym czuje.. że on próbuje zwrócić ich uwagę, a oni go olewają... Gdy poruszam z nim ten temat to sie denerwuje, mówiąc "no bo ja mam takich kolegów po prostu i już, tacy są ".

Gość gość
Bardzo mozliwe, ze jeszcze dojrzeje i zmadrzeje.

Oby. Czuję się głupio, dziewczyny tych chłopaków fajnie sie bawiły, miały z kim, a ja siedzialam albo tanczylam z moim chłopakiem. Liczyłam, ze będzie inaczej ze bedziemy razem sie bawić, ze sie polubimy. Jestem zupełnie rozczarowana :/

Gość gość
Z tego co piszesz Twoj facet nie jest lubiany. Udaje ze ma kolegow przed Toba. Kiedys spotykalam sie z chlopakiem, ktory chodzil do klasy z moim sasiadem. Opowiadal o ludziach ktorych znalam jako o jego paczce. Sasiad za to opowiadal ze nikt go nie lubi. Historie mojego faceta opisywaly prawdziwe sytuacje ale byly subiektywne i ubarwione. Na prawde byl tolerowany jako kolega ale z nikim ze szkoly nie utrzymywal kontaktow. By bardzo zarozumialy i chamski.

To nie do końca jest tak. Ponieważ on wychodzi z nimi, utrzymuje normalny kontakt, często do siebie piszą, rozmawiają w szkole i nie tylko. Po prostu chodzi o tą studniówkę. Olali go, nie mieliśmy tam żadnych znajomych, to niefajne uczucie.

Gość gość
E glupoty piszesz. Wyjscia sa 2: albo go nie lubia albo Twoj facet chce Ciebie od nich odseparowac.