Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesknie

Polecane posty

Gość gość

Tak bardzo. Tak bezsensownie..za kimś, kto nigdy nie bedzie moj. Jak z tego wyjść? Kontakt minimalny , mam swoje zajęcia i czas wypełniony po brzegi a mimo to..cały czas o nim myślę.

Gość gość
infantylna jesteś

Gość gość
16.26 Dlaczego infantylna? Co infantylnego jest w tęsknocie? Dlaczego wyzywasz?

Gość gość
Dlaczego za nim tęsknisz, dlaczego nie możecie być razem?

Gość gość
bywa, ale to nie powód by pisać tu o tym

Gość gość
Jest zajety. Rozumiem to, Przeszłam z tym do porządku dziennego .. Ale ja w sumie nie o tym. Bardziej szukam sposobu na zapomnienie.. Kurcze jest kimś tak idealnym dla mnie. Jeszcze nikt- Nigdy nie wzbudzał mojego zainteresowania tak bardzo. Czuje jakiś żal? Pustkę .. jakiś brak.

Gość gość
17.29 Pewna kobieta przez cztery lata zasypywała mnie deklaracjami, że jestem tym jedynym, że nikt jeszcze nigdy i już nikt nigdy nie wzbudzi w niej nawet cząstki tej miłości, jaką mnie obdarzyła i ... w jeden dzień jej minęło, a robiłem dla niej wszystko. Może Tobie też tak minie.

Gość gość
Mam to samo z Kobietą. Właśnie godzinę temu się do mnie odezwała. Również jest zajęta. Od czterech miesięcy nie mamy kontaktu takiego jaki mieliśmy. Obydwoje Tęsknimy za sobą, ale ma dzieci... Kocha je i nie chce im psuć rodzinny. Jest starsza o 15 lat, ale nikogo nigdy tak nie Kochałem. Ma 39 lat, ja 24. Szkoda, że to taka różnica i że ma poukładane życie, bo tylko przy Niej czuję, że to jest prawdziwa miłość. Pozdrawiam Cię, Autorko. Ja również wolałbym zapomnieć, bo to zabija!

Gość gość
18.03 Bede szczera. Prawdopodobnie najcięższy Czas przed Tobą.. Dluugie miesiące a może lata analiz. Nie znalazłam sposobu by ukoic ten stan, więc nic nie poradzę .. no może jedynie pomogło mi ograniczenie kontaku do minimum a mimo to on pisze.. i nie pozwala zapomnieć. Ja już przestałam, nie można żyć nadzieja i.ona ma swój koniec. Czuje ze wrył mi się w pamięci Ja wiem ze to było TO. Również pozdrawiam i życzę mimo wszystko pogody ducha ☺

Gość gość
Wszystko byłoby dobrze gdybyście umieli pisać literkę ę ęęęęę ĘĘĘ

Gość gość
a ja już nie tenzknie

Gość gość
Odbij go. Co za problem ?!

Gość gość
Marnujesz czas jedynie.

Gość gość
psiur zajęty a gola d**e wrzuca ma kafe? Któż chce takie zwaliste cielsko? nie ma to jak sylwek z kafe '-D