Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mysia380

Nie wiem juz co mam robić.

Polecane posty

Witam. Chciałabym sie dowiedziec jakie są obowiązki partnera i partnerki mieszkających razem??? Jestemy razem za granica i tez razem pracujemy. W kazdy weekend sprzatam mieszkanie, piore gotuje zmywam naczynia. On tez czasami cos ugotuje jak ja nie rusze juz ręką bo poprostu mi sie niechce i wtedy jak to zrobi to nie posprzata juz po sobie tylko ja mam to umyc a jak raz tak zrobiłam ze gary zostawiłam to wielka afera ze on ugotował, ze sobie kelnera i sprzatacza znalazłam... Jezdzimy do pracy i do pl jego autem ale na paliwo naprawy itd wyciaga rece zebym mu dała połowe pieniedzy bo twierdzi ze uzytkuje to tez mam dać, to jesli on uzytkuje z mieszkania to tez niech sprzata raz on raz ja!!?? a nie tylko weekend przed tv a ja kolo niego z odkurzaczem.. a pozniej mi powie ze ta sa obowiazki kobiety a nie faceta...i zastawia sie tym ze on ciezej pracuje i ze dzieki niemu mam dach nad głową bo zna lepiej jezyk i jest bardziej ogarniety wiec powinnam bez odezwania sie to robic co o tym myslicie tak powinno byc ???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować