Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale chu.owi szczeka opadla ale mialam satysfakcje!!! wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

Parę lat temu (czasy szkoły średniej) byłam brzydka. Ogólnie byłam "większą" nie umialam się umalowac,uczesac,miałam trądzik. Nie zwracalam zbytnio na to uwagi. Nie chodzi o to ze nie dbalam o siebie bo dbalam. Zawsze byłam pomalowana i uczesana ale w okropny sposób :p i nie zdawalam sobie z tego sprawy ;) Twarz sama w sobie była ok. Spodobał mi się pewien chlopak . większość dziewczyn za nim latała. Ja oczywiście dostałam od niego kosza...:o byłam załamana..ze ja taka beznadziejna itp itd. Nienawidziłago za to ze mnie tak zlal ciepłym moczem. Przechodziłam kolo niego a OM udawał ze mnie nie zna. I chyba wtedy podjelam decyzje żeby cos w sobie zmienić. Zaczęła swiczyc. Schudlam sporo. Nie byłam jakąś otyla ale miałam zła sylwetkę..taka męska..Mimo dość dużych piersi. Gdy schudlam ciało nabrało kształtów. zmiwnilam fryzurę,przedluzylam włosy,Kompletnie inny makijaż,ubrania. Powiem nieskromnie ze jestem atrakcyjna. Chłopacy się za mną oglądają.Nie myslcie sobie ze wyglądem jak sztuczna lala..nie,nie. No właśnie...ostatnio gdy byłam w galerii,spotkalam tego chłopaka. Stal z kolegami. Patrzyli sobie na dziewczyny. Przeszłam kolo nich ładnie ubrana itd..obcasy... A oni wszyscy się odwrócili ;) widziałam w szybie:p Ale miałam satysfakcję!:D jak nigdy. Myślę sobie patrz ch.ju co straciles teraz możesz pomarzyc ;) najlepsze jest to ze on teraz mi się kompletnie nie podoba i nie wiem co w nim widziałam. miała któras z was podobnie?;)

Gość gość
I NIE ŻAŁUJĘ TEGO KROKU.

Gość gość
16:58 ale jakiego kroku? możesz rozwinąć odpowiedz?

Gość gość
Owszem :D

Gość gość
ej poopowiadajcie trochę ;)

Gość gość
tak podszywie masz rację nikomu nie żałuję tego kroku. tylko tym c****m co stali i się oglądali za mną

Gość gość
autorko jesteś ludzkim goownem szmato!!!!!!!!!!

Gość gość
A mnie sie akurat podobaja brzydke dziewczyny :-)

Gość gość
hmm wypraszam sobie ;) Jestem atrakcyjna laska o w końcu pokazalam na co mnie stać i niech aiw teraz frajer buja ;) a ten typ z gory co gada o jakichs krokach...nie wiem o co mu biega do końca..:p to podszyw Proszę o więcej komentarzy

Gość gość
17:14 a czemu twierdzisz ze jestem zawistna? Nie rozumiem cie kompletnie. Z reszta to ty tu jesteś psycholem na forum nie ja :p

Gość gość
Tak samo mam haha. W LO byłam uważana za najbrzydsza w klasie, "faceci" gadali, ze plaska itp. Zmieniłam styl i przestałam uganiać sie za ludźmi , ktorzy mnie nie chcą (czyli przestałam c***jowych rad wychowawczyni i innych ) , zawsze jestem elegancka, zrobiłam sobie biust, usta, przedłożyłam włosy. Mimo, ze LO dawno za mna, ludzie sie jakoś o tym dowiedzieli (chyba musza nie mieć własnego zycia bo taaak mnie nie lubili :D ) , komentowali, ze sie wyrobiłam i "niezła doopa", ale ja mam z tego bekę. Chlopcy sa sami albo z dziewczynami o wątpliwej atrakcyjności, mimo, ze ja byłam "brzydka" to żadna modelka do nich nie podbiła :D jak patrzę na zdjecia "koleżanek" to wiekszosc ma ryja poniżej średniej, kilka samotnych mamuś :D

Gość gość
takich jak ty jest na pęczki więc on jak zobaczył twój ryj pewnie przypomniał sobie ciebie jak byłaś opasła, to tylko tobie sie wydaje ze jesteś jakas rewelacja

Gość gość
17:18 A najlepsze jest to ze dziewczyna tego chłopaka jest ode mnie sporo brzydsza :p :p :p Co za pech!:D

Gość gość
Michał a czy jak wyładniałam i już nie trzymam dziewictwa do ślubu to kim jestem?szmatą?

Gość gość
17:19 zawiść czuć :D akurat facec***atrzą na to co jest teraz, na wyglad. Laski wypominają dawne wady wyglądu.

Gość gość
jaka psycholka jedna z drugą :D psycha wam się zlasowała od tych licealnych przeżyć :D

Gość gość
Powiem ci tak... Nie,nie wydaje mi się :p jestem atrakcyjna dziewczyna. Zdaje sobie z tego sprawę,idąc ulica słyszę komplementy od obcych facetów itd. Czemu mam to ukrywać i po co mam kłamać :p przeciez i tak mnie nie znacie nie mam w tym specjalnego celu. Najlepsze jest to ze jak dziewczyna napisze ze jest brzydka i beznadziejna to koniecznie chcecie ja podnieść na duchu ze na pewno nie...ze da się cos zrobić. A jak juz dziewczyna jest atrakcyjna i ma tego świadomość to probujecie ja zgnoic :o Ja jestem świadoma,ale sporo nad tym pracowałam. Nie ma nic za darmo. Ty Michał cos tam...to ty ten od dziewic czy mi się zdaje? :p weź idź stad chłopie :p co ty tu robisz.

Gość gość
"Ryj poniżej średniej" Ale "byłe" brzydule są wredne :D. Trochę się wyrobiłyście i jedziecie po ludziach. Nie wierzę w przemianę brzyduli w piękna kobietę. Od liceum człowiek, aż tak bardzo się nie zmienia.

Gość gość
17:25 A ty tak jak kiepsko wyglądałaś i byłaś wredna tak kiepsko wyglądasz i jestes wredna :D

Gość gość
Michal121211 Akurat bardziej zawistnej osoby na forum nie ma od ciebie prawiku nie do.oj****y

Gość gość
17:28 Tobie wolno jeździć po innych a mi nie ? :P pocałuj mnie w pupę "pięknotko" :D widzisz, jedni ładnieja a ty zbrzydlas :D

Gość gość
17:28 Czy ja jeżdze po ludziach? Chyba za dużo sobie dopisujesz. Napisalam ze twarz miałam ok Tu nie chodziło o moja buzie tylko o to ze nie umialam się kompletnie pomalowac ani uczesac i w dodatku miałam nadwagę. Uwierz mi inny makijaż i fryzura (przedłużanie) itd zrobi bardzo duzo. A jak się schudnie twarz również sporo się zmienia.

Gość gość
17:32 I jaka była wredna taka jest :D no cóż, jak sie przebywa 3 lata z jędzami i kurrfiszonami to cos zostaje :D

Gość gość
Bo teraz te wszystkie brzydsze będą wam wmawiac ze ty tez jesteś pewnie brzydka i cos sobie uroilas :p standard na kafe :p Nie przejmuje się tylko ciesz się życiem :)

Gość gość
a wiecie co? ja wolę być wredna ale ładna :p

Gość gość
Jesteś ładna bez makijażu i sztucznych dodatków typu sztuczne rzęsy i dopinane włosy? Prawdziwa uroda to naturalne piękno a nie iluzja piekna po dwóch godzinach pracy z makijażem i fryzurą?

Gość gość
jedyne co mam sztuczne to doczepiane wlosy. Wszystko oprócz tego jest naturalne A makijaż...a kto się teraz nie maluje? Podklad,puder,bronzer,brwi podkreślone,kreski rzęsy.jakiś blyszczyk.Tak się teraz większość dziewczyn. Maluje. Bez makijażu oczywiście wygladam gorzej. Nie jest źle...ale wole chodzić pomalowana.