Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela czemu Namysłów nazywasz dziurą a

Polecane posty

Gość gość

Setek mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych oraz mniej atrakcyjnych i rozwiniętych miast od Namysłowa i w dodatku wiele nie-powiatowych miast nie nazywasz dziurami a Namysłów nazywasz dziurami Napisz dlaczego...

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
tego , że moja mamunia zawsze mi mówi , że do Namysłowa faceci z Opola i z Wrocławia a nawet z innych części Polski przyjeżdżają p*****ać. że ta dziura ich tak fascynuje.

Gość gość
Ps i nie pisz ze Namysłów jest brzydkim miastem bo jest ładnym czystym i zadbanym miastem widziałeś nie raz na filmikach ps ja trochę po Polsce jeżdżę i przez wiele miast i miasteczek przejeżdżałem i wiele z nich jest brzydszych od Namysłowa zaniedbanych i brudnych a Namysłów jest ładny czysty i zadbany i w Namysłowie praktycznie wszystkie drogi są równe i gładkie jak stół podobnie jak chodniki i ścieżki rowerowe...

Gość gość
Podszyw miasto Namysłów woj opolskie Dobrze wiesz ze to ty piszesz i pisałeś ten komentarz nie ja więc jaki to ma sens i cel pisać ten komentarz niby jako ja skoro doskonale wiesz że nie ja go pisałem tylko ty więc o co ci chodzi

Gość gość
No odnies się do tego

Gość gość
Up