Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie napierdzialam dziś do windy a potem wsiadl przystojniak.co za wstyd

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie poczuł czy nie? Nic nie mówił

Gość obecny
takie tam to się wywietrzy , natomiast , gdy kamera w windzie przekazuje obraz do 'bazy' , że do windy wsiadły dwie Damy , wcisnęły 10 piętro i wypięły zady , szczą równo , dojechały do 10 piętra , wcisnęły poziom ZERO i jadą na dół , kalesony na gołe zady zakładają , wyszły z windy zadowolone , pozostawiły po sobie kałużę i smród !

Gość gość
Świena zawsze zachowuje się jak w chlewie, przecież mogłaś wyjść na świeże powietrze, ale świnia jak ma potrzebę to nie potrafi chwilę się powstrzymać.

Gość gość
Strasznie bolał mnie brzuch :-( od razu wyzwiska...

Gość gość
Nie wierzę żeby chwili nie można było wytrzymać, winda jedzie kilka chwil a nie godzin.

Gość gość
no pewno wszyscy zaro tacy przewidywalni a skad niby autorka miala wiedziec ze przystojniak wsiadzie a nie np jakis stary dziad

Gość gość
Nie wiedziałam, ze go spotkam. Myślisz,ze gdybym mogła to powstrzymać to bym nie chciała? Nie byłam w stanie :-( modlilam się by nikogo nie spotkać a taki pech on sie dosiadl. Nic nie mówił, ale miał trochę dziwna mine. Może miał katar i nie poczuł nic

Gość gość
Nie przejmuj się autorko,faceci maja słaby węch, oni non stop pierdza i to im nie przeszkadza,wręcz lubią to wąchać albo wąchać swoje jaja. Tylko gej mógłby powiedzieć, ze pierd smierdzi.

Gość gość
Do 18:12 jak komuś brak kultury to zasmradza publiczne miejsca, zawsze można chwile się wstrzymać.

Gość gość
Pierdzialam dziś caly dzień do 15 potem wzielam leki... a winda to najgorsze co może być,pułapka, mogłam iść na piechote

Gość gość
a ja mam czesto problemy z brzuchem i pierdze strasznie.niedlugo mam wyjsc za maz ale boje sie,ze w nocy nie bede mogla sie kontrolowac.to jest naprawde duzy problem.moze znacie jakies tabletki co moga pomoc?

Gość gość
A to nie spałaś z mezem przed ślubem? To ryzyko. Ze mną żaden chłop nie wytrzymal, jednego wywialo z łóżka :O

Gość gość
to była winda do nieba więc jechała kilka godzin, także dobrze ze sie do niej nie zesrałam

Gość gość
Mnie jazda winda tak stresuje,ze zawsze pierdze, zawsze

Gość obecny
kobieta z rozchlebotaną duupą nawet nie czuje , że pierdzi ! pierdzi wszędzie bez opamiętania nawet w urzędzie skarbowym , przy kasie w markecie a nawet w szpitalu , rozchlebotały zady i pierdzą

Gość gość
Co to jest rozchlebotany? :O

Gość gość
S**t happens ;) Trudno stało się... puszczony bąk, który zawisł w powietrzu się przecież nie schowa spowrotem do zadka :D Jak przystojniak w miarę spełna rozumu, to nic sobie z tego nie zrobił, bo przecież wiedział że nie przyszłaś specjalnie się spierdzieć do windy, tylko akurat nią jechałaś i pech chciał, że zefirek wyfrunął :P A znasz go chociaż? Bo jak to tylko jakiś nieznajomy, którego widziałaś pierwszy i być może ostatni raz w życiu, to nie ma się czym przejmować ;)

Gość gość
hahaa fuj :D

Gość gość
Dobrze, ze mnie tam nie było :D

Gość gość
Zalezy jeszcze co masz na myśli mówiąc że STRASZNIE napierdziałaś :D

Gość gość
baba jak to baba pewno dramatyzuje, bzdo jak bzdo wypuscila o malej sile rażenia a wznisla cale zdarzenie do rangi klęski zywiolowej x ddd

Gość gość
Ten facet pewnie udusił się, zagazowany :D

Gość gość
Np. ja nie potrafię wstrzymać, jak wstrzymam to mi jakby te pierdy wracają i mi coś jakby w jelitach pierdzi. :D To jest głośny odgłos. Więc już chyba lepiej puścić cichacza.

Gość gość
aaano aby sie zawsze dalo puszczac cichacze, czasem los przewiduje niespodziewane zdarzenia w tej kwestii w jedna lub w druga strone i nie wiadomo która gorsza

Gość gość
Hahahah strasznie oznacza strasznie. Nie zdarza mi się puszczać głośnych bąków za to porwiste cichacze, cuchna jak nie wiem co. Nawet nie wiem po czym,bo rano jadlam tylko jogurt. To był potworny smród. Dawno takiego nie czulam. A ten chłopak...ja go znam...Podobał mi się,ale po takiej wpadce już nie będę sobie nim zaprzątać głowy,tym bardziej, ze on tak pięknie pachniał, taki elegancki jest

Gość gość
Chciałas go zauroczyc pierdami :o nowe technika jakaś,,,

Gość gość
No tak, cichacze mają tendencję do siania zniszczenia :D Ale nie przejmuj się ;) Myślisz że ludzie w związku będąc nie pierdzą przy sobie? Oczywiście że walą aż się kurzy, tylko na początku udają, że tematu nie ma :P Także jak gość, którego "okadziłaś" nie jest tępym lalusiem przekonanym, że kobiety wiecznie fiołkami pachną i ich fizjologia nie dotyczy, to nic sobie z tego nie zrobi :) A jeśli tak, to nawet takiego nie szkoda i bardzo dobrze, że go Twoja pupa pokarała :P Ja bym się nie obraził ani nie przekreślił dziewczyny przez coś takiego... Znam swoje "bąkowe" możliwości i chyba bym był hipokrytą gdybym przekreślił drugą osobę za coś takiego :D

Gość gość
potworny smród powiadasz.. coś znajomego przypominał? może da się zwalić winę na coś że niby to coś innego tak śmierdziało np ktoś kubeł ze śmieciami zwoził windą :D

Gość gość
Gdyby ktokolwiek jechał właśnie winda...no mogłam cos powiedzieć w sumie w stylu "czujesz ten smród?jakis menel jechał i mnie opierdzial" albo ze kobieta z wózkiem i dziecko zrobiło kupę,ale balam sie ze ten smród leci za mną i wolalam się nie pogrążać,nie wywołać tego tematu,o cos innego go zagadalm...a smród coz...szambowo,jajeczno,kiszony cos takiego,taki miks

Gość gość
teraz juz zawsze bedziesz ku sie kojarzylala z fetorem jajecznym:D obrzydlistwo