Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie napierdzialam dziś do windy a potem wsiadl przystojniak.co za wstyd

Polecane posty

Gość gość
Hehe spoko :D Jak to znajomy, z którym wcześniej gadałaś, to w sumie nic takiego ;) Jak nie skomentował, to widocznie zakładał że to Ty... Bo tak by na pewno wyskoczył z czymś w stylu "OMG co za smród czujesz? coś tu wali!". A on po prostu nie chciał Cię pogrążać :) Ja miałem kiedyś taką przygodę, że znajoma walnęła takiego mega zabójczego cichacza, dziwnym zbiegiem okoliczoności taki właśnie "szambowo, jajeczno kisozny" :P I powiem Ci, że też nic nie powiedziałem... No dobra, trochę w szoku byłem, że taka laska, a takiego bączura zasadziła :D Ale nie zniesmaczyło mnie to jakoś, serio. Ale i tak nie wiedziałem co jej powiedzieć. Udawałem, że nic nie czuję (co było niemożliwe, bo pokoik mały, a smród wypalał oczy :D) No ale nie chciałem jej zawstydzać ani nic... Choć w sumie teraz myślę, że mogłem coś zażartować żeby trochę atmosferę rozładować... Ale no zapomniałem języka w gębie i taki oto efekt. Może gość to mój alter ego i w tej samej sytuacji zahcował się tak samo jak ja, czyli zgrywał gentelmana, który ma katar :P

Gość gość
Jest gentelmenem :-) ostatnio mówił mi tyle komplementow...aż dopuściłam do możliwości,ze mógłby być nie tylko kolega a może kimś więcej,ale po dzisiejszym koniec fantazjowania. Wołałabym być brzydka nie pierdziec nigdy niż byc ładna i pierdziec :-( myślę,ze dobrze zrobiłeś nie mówiąc tej lasce nic o smrodzie, byłoby jej przykro

Gość gość
hahahaha ale temat to są jakies jaja czy co? co Ty masz w głowie autorko ? a pomyślałaś że On może myśleć że to nie Ty tylko ktoś wcześniej , to zrobił? ty naprawdę jesteś taka głu**PIA?czy tylko udajesz..

Gość gość
Nieco źle rozumujesz ;) Przecież każdy pierdzi noo :D On mimo że taki elegancki i pachnący, to wierz mi, że jak bąka zasadzi to Chanel to to nie jest (prędzej Coco Szambonell :D ). Wyobraź sobie, że on - kulturalny i elegancji - w samotności równie śmierdzące pierdy wali i do tego głośne i przeciągłe jak trąba jerychońska :P I co lepiej? :D Poza tym, ze względu na urodę wiele można kobiecie wybaczyć ;) Ja to w ogóle jakiś dziwny jestem, bo moze nawet bym chciał poczuć jak pachną bąki swojej potencjalnej wybranki :D W końcu jak już mi przyjdzie z nią spędzić resztę życia, to wolę wiedzieć naprzód co mi przyjdzie wąchać na co dzień :P :P haha

Gość gość
pierdzę ze śmiechu :D

Gość gość
Jeszcze jeden mały detalik do mojego posta (23:10)... Wyobraź sobie, że on -taki elegancji - w samotności takie pierdy mordercy puszcza i jeszcze się nimi delektuje i go duma rozpiera, że takie coś wyprodukował. Wielu ludzi tak robi, tylko się nie przyznają, a faceci to już w ogóle :P haha Także autorko, jeśli myślisz, że wartościowy facet by odrzucił fajną dziewczynę przez jednego bąka, to źle myślisz :) No chyba, że akurat ten nie jest wartościowy, to tak jak pisałem wyżej - wcale go nie szkoda w tym momencie i lepiej dla Ciebie, że teraz to wyszło na jaw ;) A nie po latach związku stwierdzi, że mu zbrzydłaś i stałaś się dla niego mniej kobieca, bo podkołdernik jadowity zaatakował znienacka :P

Gość gość
swoja drogą temat o jednym głupim pierdnięciu a nieźle się temat rozwinął :P takie rzeczy tylko na kafe

Gość gość
Haha, kocham ten temat ;p

Gość gość
No tylko czekać aż jutro owy zagazowany przez autorkę chłopak, jak już dojdzie do siebie po szoku założy temat na kafe pod tytułem "Wsiadłem wczoraj do windy i poczułem straszny smród! A jechała nią znajoma, która mi się podoba. Jak myślicie czy ładna dziewczyna mogła się tak spierdzieć? Podoba mi się bardzo, ale ten smród był straszny. Nie wiem czy nadal ją kocham :( " :D

Gość gość
Fejk temat przecie kobiety nie pierdzą :o

Gość gość
Ja jestem ładna, zgrabna, zalotna i podobno seksowna. A puszczam taaaakie Bąki... :classic_cool:

Gość gość
Mój mąż po jakieś roku "chodzenia ze sobą" powiedział: Słuchaj, kocham cię, ale już mnie bebechy bolą :D jak tyle godzin przy tobie wstrzymuje. Od dziś nie krępujmy się. Ja na początku nie mogłam jakoś, ale po ślubie tak się rozpierdziałam, że on teraz żałuje. :D wszyscy pierdzą nawet w miejscach publicznych.

Gość gość
Gość 11:19 Jakoś mi ciężko w to uwierzyć B)

Gość gość
Wdychanie swoich pierdow w samotności to jedno,a bycie z kimś sam na sam i pierd to koniec. Najlepiej jak są minimum 3 osoby,wtedy nikt nie wie, która z dwóch pozostałych osób pierdnela.

Gość gość
Niby czego koniec? Bo chyba nie znajomości z tą osobą :D No sorry, ale ja bym miał zrywać znajomość z każdym, przy kim mi się zdarzyło zepsuć powietrze, to już bym nie miał ani rodziny ani rzeszy znajomych :P A że dziewczyna, która mi się podoba by to zrobiła to co też mam ją sobie z głowy wybić? Od odrobiny smrodku jeszcze nikt nie umarł ani się impotencji nie nabawił więc luz 🖐️ ;)

Gość gość
Gość 11:21 Haha niezła jest ta młoda dama :D Raz dała czadu i jest sławna w całych internetach :P ;)

Gość gość
To nie dziewczyna a dziecko, 12 latka może pierdziec jak 18 czy 30 latka pierdzi to juz nie jest śmieszne a zenujace. Dama nie pierdzi. Wstyd. Smrody jak u skunksa

Gość gość
gość dziś x Szkoda tylko jej brata, to był szok dla niego... :D

Gość gość
Ojjtam ja wychodzę z założenia, że bąki są zabawne w każdym wieku i w każdym języku :D To taki nasz jeden z nielicznych języków wspólnych dla wszystkich ludzi (zresztą nie tylko) na świecie. Każdy bez względu na wiek, narodowość i poglądy ten "język" rozumie, jedynie niektórzy się do tego nie przyznają ;)

Gość gość
Smród "szambowo,jajeczno,kiszony cos takiego,taki miks" I to kobieta pisała hahaha bo padnę! :D niezła jesteś! :P :P

Gość gość
Buahaha dobre fchøj

Gość gość
Ja na miejscu tego przystojniaka bym ci sciągnął majty i przeczyścił ten cuchnący otwór!

Gość gość
21:27 Dobry bączek nie jest zły ;) Ale to to trochę przesada... Grzeczniej dla damy! :(

Gość gość
fuj :D

Gość gość
fuuuu tylko współczuć temu biednemu człowiekowi że musiał takie smrody wdychać :o ;(

trzeba bylo jeszcze raz piernac by sie przyzwyczail

Gość gość
wąchałbym :P

Gość gość
ja lubię pierdy, ale tylko własne

Gość gość
Ja też własne lubię. Ale poza tym też jak ładna dziewczyna zasadzi to mi pachnie nawet :) nie wiem czemu :P Może przez to, że ładna?