Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy też za błędy młodości płacicie do dziś?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich! :) Chciałam się zapytać, czy jest ktoś może w podobnej sytuacji do mojej, odnośnie błędów naszej pięknej młodości... Trzy lata temu, kiedy wchodziłam w świat ''imprezowy''i byłam bardzo młodziutka i głupiutka popełniłam ogromny błąd, którego dopiero z biegiem czasu zaczęłam żałować. Pewien lipcowy dzień...grill u znajomych, a konkretnie u znajomego, który bardzo mnie pociągał. Bylam nim zauroczona. Wiadomo jak to na takich grillach, był alkohol. Jako, iż był to początek mojego chodzenia na imprezy w moim życiu, nie wystarczyło mi dużo procentów, aby się ''wstawić''. Tak wyszło, że wylądowałam, z tym chłopakiem w jednym pokoju, sam na sam...wiadomo, do czegoś między nami doszło. Byłam pewna, ze po takim incydencie on odwzajemni moje uczucie do niego (nie wiem co miałam wtedy w głowie) dlatego też zgodziłam się na zbliżenie. Okej, stało się. Mijały dni, a ja w ogóle tego nie żałowałam. Dopiero po pół roku od zdarzenia dowiedziałam się, że mam opinię dzi**ki. Od 2 i pół roku ludzie ciągle gadają to samo. To się roznosi dosłownie wszędzie...mieszkam w miejscowości, gdzie wszyscy się znają i przez dwie osoby rozniosło się to nawet w mojej szkole, która znajduje się daleko od miejsca w ktorym mieszkam. Teraz w życiu nie zrobiłabym takiego czegoś z osobą, którą ledwo znam, wiem że byłam strasznie głupia i to jest rzecz, którą żałuje najbardziej w moim życiu. Oddałabym wiele, żeby cofnąć czas. Miałam przez pewnien czas przez to depresje, prawie codziennie od dwoch i pol roku o tym myślę, dołuje się...Nie wiem jak mogłam byc tak głupia. Ludzie jedną rzecz potrafią ciągnąć przez lata...Od tego dnia NIC NIGDY Z NIKIM NIE ZROBIŁAM, a mimo tego, moja opinia się nie zmienia... strasznie przejmuje się tą opinią. Jest jakiś sposob, zeby ludzie tak o mnie nie mowili? Miał ktoś taką sytuacje?

Gość gość
Trochę mi cię żal ale nie za mocno. Może skończ szkołę i wyjedź.

Gość gość
najlepiej sie przeprowadzic.sytuacja glupia.rozumiem cie bo sama jestem z malego miasteczka gdzie wszyscy sie znaja.ludzie plotkuja nawet jak nie Maja powodu

Gość gość
Póki co jeszcze ucze się w szkole średniej, więc nie mam jak się wyprowadzić...to jest największy problem

Gość gość
Skoro juz masz opinie d***** to życie w celibacie tego nie zmieni,możesz się puszczać, bo gorszej opinii nie będzie :-) a tak poważnie to pewnie cnotki Ci zazrroszcza

Gość gość
Jak sie szmacilas to juz po ptakach