Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilujecie sie w sferach intywnych przed randką?

Polecane posty

Gość gość

Depilujecie sie w sferach intywnych przed randką?

Gość gość
to chyba zależy

Gość gość
Ja jestem zawsze wydepilowana. Nie znasz dnia, ani godziny. :)

Gość gość
Oczywiście że tak, po to idę na randkę, aby później popuścić szpary.

Gość gość
Nie . Zaplatam warkoczyki.

Gość gość
Chyba w "STREFACH intymnych" a nie w "SFERACH intymnych". SFERY to są "niebieskie" :). Vide dzieło Kopernika "O obrotach SFER niebieskich". Pani Autorko- randkowanie masz widać "w paluszku" ale z edukacją kiepsko oj! kiepsko...

Gość gość
oj tam ale chodzi mi czy jedziecie blisko warg.. tak do końca?.. chyba bez przesady faceci tak o to nie dbają

Gość gość
ja robie to od dawna z powodow higienicznych,dla siebie a nie z powodu jakiegos gostka !

Gość gość
gość dziś - nie oj! tam, tylko głupota się kłania Pani Autorko- specjalistko od "sfer intymnych" he-he. STREFY- zapamiętaj sobie, nie sfery. A jak mądry facet okryje, że masz w głowie "siano", to mu będzie wszystko jedno czy jesteś ogolona czy nie bo z takim pustakiem nie będzie chciał się w ogóle zadawać. Naucz się najpierw poprawnej polszczyzny a potem specjalizuj się w "ogolonych" :) randkach.

Gość gość
gadacie głupoty mało która ma ogarnięte tuż przy samej szparce :-)

Gość gość
Ja mam odgarniete! Z przedzialkiem na srodeczku haha...

Gość gość
fajnie tylko ciekawe jak same to robicie przy samych wargach, nie wiem czy wiecie ale tam też sa takie małe wystające, a bez pomocy innej osoby raczej się nie uda:-P chyba ze macie jakies intywne kosmetycznki za nie wiadomo jaka kase

Gość gość
na uczuciowym taki temat ,oj guuupie baby. Nie dość sfery" haha,to jeszcze "intyWnych"-gdzie Ma gdzie W na klawiaturze.

Gość gość
Sfery... oj! głupota się kłania, głupota...

Gość gość
prof Miodek się znalazł, a chodzi TYLKO o techniczny problem, bo nie fajnie jak jakiś nieznajomy będzie zaglądał tam a zostanie paseczek przy samych wargach :-P

Gość gość
Nieznajomy nie powinien tam zaglądać. W jednym zdaniu na niestosownym topiku do tej kwestii intymnej zrobić 2 byki,to trzeba umieć,tak na marginesie.

Gość gość
gość dziś - dobrze powiedziane! A takim, co nie odróżniają "sfer" od "stref" to raczej pewnie nie przeszkadza czy zagląda tam znajomy czy nieznajomy. A problem golenia się "w tym miejscu" (pardon madames z Kafe!- depilacji!) zdaje się urósł tu do problemu ogólnonarodowego :).

Gość gość
tak jest bo niedługo trzeba bedzie rejestrować każdą ci..pkę aby dostać piecet plus :-) czuwaj

Gość gość
Tylko co trzecia Polka depiluje :)

Gość gość
Ja na zero od zawsze. Dla mnie to kwestia higieny i estetyki Zawsze zadbana

Gość gość
Golizna jak u dziewczynek :)

Gość gość
tu chyba chodzi o to że na wakcje większość lasek goli sobie na zasadzie żeby TYLK nie wystawało, a na zimę i w ogóle to tak kiepsko wiadomo. Do tego tak super dokładnie na zero zwłaszcza przy zakończeniach mega delikatnych dla takich "letnich lasek" nie jest za fajny, bo to nie jest przyjemne na co dzień przejść na całkowite podejście.. poza tym wcale nie jest łatwe bez wprawy zrobienie tego tuż końcówce..

Gość gość
Ja czeszę na bok. Taka moda ostatnio !

Gość gość
Stary zbok zakłada takie tematy :D impotent piepszony :D

Gość gość
wtf akysz trolle

Gość gość
Ja tylko tapiruję.

Gość gość
A jak lubią Panowie? Prosimy o wypowiedzi na ten temat :).

Gość gość
ja depiluję włosy wąskiem

Gość gość
Można samej to zrobić dokładnie, wystarczy rozchylic nogi

Gość gość
to musisz to robić na okrągło w całości, bo jak od czasu np. cześciowo to nie ma szans żeby skóra w tak delikatnym miejscu nie dawała znać o sobie.. XXX ps. Całkowita depilacja okolic bikini może mieć jednak negatywne skutki dla naszego zdrowia. Specjaliści przekonują, że najzdrowiej jest włosów wcale nie usuwać. Włosy łonowe chronią bowiem przed grzybicami, a ich brak sprzyja nawrotom tych dolegliwości. Włosy stanowią dodatkową ochronę delikatnych z natury narządów rozrodczych. Zatrzymują na sobie wszelkie niepożądane drobnoustroje. Z drugiej jednak strony drobnoustroje te pod wpływem powietrza po jakimś czasie rozkładają się na włosach łonowych i powodują wydzielanie nieprzyjemnego zapachu, zwłaszcza w sytuacji, gdy bardziej się pocimy. Poza tym usuwanie nadmiernego owłosienia w tej części ciała pomaga utrzymać intymne miejsca w czystości, przede wszystkim w czasie miesiączki. Zamiast całkowitej depilacji lepiej jednak ograniczyć się do usuwania włosów poza wargami sromowymi i wzgórkiem łonowym. Po takim zabiegu również będziesz się czuła zadbana. Jeśli po depilacji pojawią się zaczerwienienia, zrezygnuj całkiem z golenia. Drapanie podrażnionych miejsc grozi infekcją. Żeby nie przesadzić przy depilacji bikini, w czasie zabiegu najlepiej załóż majtki o kroju zbliżonym do dołu kostiumu kąpielowego lub fig. Będziesz wiedziała, do jakiej głębokości wykonać depilację. TAK WIEC NIE JEST TO TAKIE OCZYWISTE.. poza tym ciekawe jak to robisz przy samych końcówkach skóry, przecież to niewykonalne samodzielnie ?