Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wam się zaczął rok ? bo mnie niedobrze

Polecane posty

Gość gość

facet mnie byc moze olał bo sie nie odzywa i w ogóle jest nie za specjalnie, plus sie rozchorowałam i dowiedziałam, ze mam rozmiękczenie rzepki w kolanie :O

Gość gość
mnie sie zaczal nerwowo, tez sie obawiam o sprawy osobiste, a z choroby, z mega-przeziebienia powoli wychodze :O to chyba taki rok, w horoskopie chinskim to rok koguta, kogut to wojenny niespokojny symbol w chinskim horoskopie... lipton

Gość gość
hu/j0w0 gardlo mnie boli zimno na dworzu i slizgo wyj3b/alam sie dzisiaj widowiskowo przed kioskiem az sie pani kioskarka zasmiala ze mnie

Gość gość
Dla mnie popszedni i druga połowa 2015 były okropne ten jak na razie jest nienajgorszy ale (nie chwal dnia przed zachodem słońca)

Gość gość
Mnie to facet rzucił w tym tygodniu, dodając, że nie chciał mi psuć świąt i sylwestra, ale o tym myślał i w końcu musi to zrobić.

Gość gość
A ja chyba się rozwiodę po 4 miesiącach małżeństwa i 8 latach związku :/ mamy 6-letnia córkę :///

Gość gość
20:40 może da się to jeszcze naprawić?

Gość gość
No to żeby to nie był tylko rok przerwanych związków bo mój (chyba juz byly) facet milczy od tygodnia :O Co prawda bywało i tak, ale niepokoi mnie to i zaczynam watplic w ta znajomość... po drugie to jestem chora, sesja się zbliża i to mnie stresuje, na dworze jest cholernie zimno i nieprzyjemnie, także początek jest można powiedzieć niedobry