Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZKAA JAK TAM TWOJA SZYNSZYLKA?

Polecane posty

Gość gość

Kochasz Ją mocno i dbasz o nią? :) przytul Ją ode mnie i ucałuj na dobranoc :):P

Gość JestemDebilemŻeCieStraciłem
Dobranoc Skarbie :)❤️🖐️

Gość gość
pocaluj mnie w parambola kaszalocie

Gość gość
tlumacz sobie tak dalej.. pewnie teraz jest ci latwiej, w sumie ciesze sie choc pamietaj, ze gadaniem nie zmienisz stanu rzeczy, dlatego wlasnie nie ruszaja mnie twoje wyzwiska. Aha a propo i nie chce wcale twych pochwal i uznania, po pierwsze nie jest mi potrzebne (do niczego) po drugie twoje pochwaly wzgledem ludzi sa ulotne jak listek na wietrze.

Gość gość
lejesz wode jak jak kon na blache Twoj sposob wypowidania sie swiadczy o tym ze nie umiesz zyc w relu.A w sieci jak to w sieci kazdy moze byc kim chce wiec dalej kreuj swoja bajke o inteligentnym byciu zawsze to bajka witam w realu

Gość gość
haha ja nie umiem zyc w realu..kon by sie usmial :D kolejne zlote mysli mysliciela wszechczasow! A coz w tym trudnego? jestem sobą, zawsze i wszedzie i zawsze mowie to co mysle, gdy ktos pyta o moja opinie.

Gość gość
oszkaa ale co ja ci takiego zrobiłem? szanowałem Cie a ty miałaś mnie w doopie taki prawik gnoił cię praktycznie od samego początku jak tutaj jesteś i do niego jakoś pretensji nie masz, a ja jak zwykle jestem ten najgorszy Jesteś strasznie niesprawiedliwa dobranoc 🖐️

Gość gość
narazie

Gość gość
Smakosz przecież ty masz dziewczynę :P

Gość gość
dlaczego tak bardzo przeszkadza ci moje -inteligentne bycie-? wolalbys zebym zachowywala sie i zyła jak kretynka? gratuluje poglądów ;)

Gość gość
poza tym jestes bardzo dziecinny mowil ci już to ktos? te twoje postacie, dialogi, nadawanie wymyslonych przez siebie cech realnym osobom. Gdybym studiowala psychologie napisalabym o tobie prace jako o fenomenie do dokladnej analizy.