Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Ja to mam zarabiste podejscie do kobiet. :D

Polecane posty

Gdy mnie jakas nie chce, to zawsze sobie mysle, ze jest mega glupia... bo jak mozna nie chciec takiego wspanialego, przystojnego i bogatego faceta jak ja?! :D skoro nie chce mnie tzn, ze woli moje przeciwienstwo, czyli: biednego, brzydkiego i nie ogarnietego bezdomnego... :) zrozumcie to tak jak by komus dawac ferrari (mnie), a ten ktos by stwierdzil, ze woli zarzygany przez bezdomnych autobus komunikacji miejskiej (inny facet). :D

Jak podchodzisz z golymi stopami (fota z basenu :D:D:D) to faktycznie zayebizte :classic_cool:

Lbo to tak jak by dawac komus kupe kasy, poczucie bezpieczenstwa itd. A ten ktos by stwierdzil: "nie dziekuje, wole klepac biede i zeby mnie szczury jadly w moim chlewie"... :D

Gość gość
A leki? Masz? :D Jeśli nie, to posadź jakiś ziółek. Meliske chociaż, bo cie nosi, spać nie możesz.

Gość gość
Może nie wie jaki jesteś? A może coś wyczuwa? Weźmy takiego kolo co to piękny i bogaty, a bije. To jak Ferrari z wydłużoną kraksą. Prędzej czy później nastąpi "zderzenie ze ścianą".

Gość gość
Kasa to nie wszystko, jak facet ma zryty dekiel i fiksuje na punkcie dziewic.

Gość gość
A leki? Masz? :D Jeśli nie, to posadź jakiś ziółek. Meliske chociaż, bo cie nosi, spać nie możesz.

22:48 zadnej nigdy nie uderzylem. :) a w temacie bardziej chodzi mi o ppdejscie jakie powinni miec faceci gdy dostaja kosza. Bo 99% bierze to personalnie i twietdzi, ze sa beznadziejni, podczas gdy powinni mowic sobie, ze to ona jest beznadziejna bo go nie chciala. :P

Studziara - chyba ty. :P ja doskonale wiem, ze w swiecie w ktorym przetrwanie zalezy od $ lepiej miec kade niz jej nie miec. ;)

Gość gość
Up

Gość stefan stolczyk
michau wypiertalaj spac🖐️