Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża, czy to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Witam, kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczeń dwa/dzien przed moim planowanym okresem (chłopak we mnie nie doszedł). W dzisiejszym dniu okres powinien juz dobiegać końca a dalej go nie dostałam. Po 5 dniach od stosunku zażyłam tabletkę ellaone ale póki co nie wystąpiło żadne krwawienie bądź co kolwiek innego. Robilam też test ciążowy i wyszedł negatywny. Zapomniałam dodać, iż tabletkę ellaone zażyłam ponieważ dwa dni po stosunku zamiast okresu pojawiła się biała maź. Czy jest prawdopodobność, ze jestem w ciąży? Kiedy wyniki zażycia tabletki powinny wystąpić?

Gość gość
ciąża jest zawsze możliwa a czy faktycznie w niej jesteś tego nikt na forum nie wie. Kiedy pojawi się okres to też ciężko stwierdzić gdyż tabletka mogła ci rozwalić cykl. musisz czekać!

Gość gość
Jest ciąża uszkodzona przez tabletkę

Gość gość
Jeśli wzięłas tabletkę po, to powinnaś być spokojna...swoją drogą przyczyn spóźnienia okresu może być bardzo wiele. Być może spóźniła Ci się owulacja po prostu. wyznaczasz sobie fazy cyklu?

Gość gość
jednak nie jestem w ciąży. Dni płodnych nie wyznaczałam, ale od tamtej sytuacji zaczełam. nawet kupiłam sobie specjalny tester na ślinę - Afrodytę