Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość456

Negatywne testy

Polecane posty

Gość gość456

Witam. Prawie dwa miesiące temu partnerka dotknela mnie w penisa, tak tylko mnie musnęła po nim, nie dotykała ciagle tylko tak przejechała ręka, przypuszczam ze nic nie miałem bo do wytrysku było przecież daleko wiec skąd miał bym mieć. Nigdy nie uprawialiśmy pełnego stosunku (seksu). Moja dziewczyna jest dziewicą. Po ponad trzech tygodniach od tego zdarzenia robiliśmy 2 testy ciążowe które wyszły negatywne. Czekaliśmy na okres. Moja dziewczyna miała okres 2 listopada i następny dostała właśnie 17 grudnia ten na który czekaliśmy. Ma ona nieregularne miesiączki. Robilismy jeszcze 3 testy 27 grudnia i również wyszły negatywne. Mimo to moja dziewczyna skarży się ze ma takie "napompowane" piersi. Ma teraz mało śluzu i jest taki lepki, nierozciagliwy i białawy. Czy można już wykluczyć ciąże ? Jak dla mnie to jest już 100% pewno skoro testy ciagle wychodzą negatywne, co o tym sądzicie ? :)

Gość gość
A od czego miałaby być ciąża? Bo nie rozumiem.

Gość gość456
No gdybym np miał preejakulat ? Ale z drugiej strony te negatywne testy wiec nie ma mowy tutaj o ciąży co nie ?

Gość gość456
Odpisze ktoś coś ?

Gość gość
Jeśli testy wychodzą negatywne to raczej nie jest w ciąży choć niech idzie do lekarza i się upewni. Gdyby była w ciąży to tydzień po spóźniajacej się miesiące test był by pozytywny.

Gość gość
No i co że dotknęła? Nawet gdyby był cały w s*****e to o ile nie włożyła od razu palców do pochwy to jaka ciąża??

Gość gość
Musnęła mnie tylko i po chwili dotknęła siebie ale nie wkładała sobie palców do środka ani nic. Czyli jak te testy negatywne wyszły i dostała okres w którym były skrzepy to nie mamy się o co martwić? Moja partnerka strasznie jest przewrażliwiona na tym punkcie.

Gość gość
Oj dzieci, dzieci..... nie bawcie się w dorosłych jeśli nie dojrzeliście do tego. Skąd niby ciąża ...od jednego muśnięcia penisa. Weźcie się ogarnijcie a młodej powiedz,żeby się co najmniej dokształciła w kwestii kobiecej a nie wmawia sobie coś czego nie ma. Widać ,że jeszcze na Was z wcześnie na sex....i to zdecydowanie!

Gość gość
a co jeżeli chodzi o testy? Wystarczający dowód na to, ze nie jest?

Gość gość
Banda debili !!!

Gość gość
Ale dlaczego Pani/Pan nas obraza? Mamy problem to pytamy poprostu. :)

Gość gość
gość dziś Musnęła mnie tylko i po chwili dotknęła siebie ale nie wkładała sobie palców do środka ani nic. Czyli jak te testy negatywne wyszły i dostała okres w którym były skrzepy to nie mamy się o co martwić? Moja partnerka strasznie jest przewrażliwiona na tym punkcie. No to jaka ciąża?? Od dotknięcia członka a potem siebie nie zachodzi się w ciąże. Nie szukajcie problemów gdzie ich nie ma. A tak poza tym to lepiej sobie odpuśćcie takie zabawy bo szkoda zdrowia na takie wkręty z powodu stresu. Powtórzę: NIE MA ZADNEJ CIĄŻY!!!!!!!!!!!

Gość gość
Dobrze dziękujemy chcieliśmy poprostu dowiedzieć się od kogoś starszego doświadczonego, ze to napewno nie jest ciaza. ;)

Gość gość
Dzieci. Mój facet ciągle jeździ mi ku/tasem po ci/pie, wkłada bez gumy, spuszcza mi się bez gumy do tyłka, czasami po wytrysku na zewnątrz ja palcami w s*****e masuje lechtaczke i dzieci nie mamy.

Gość gość
Dobrze dziękujemy jeszcze raz :)

Gość gość
Wypowie się ktoś jeszcze na ten temat ?

Gość gość
A o czym tu jeszcze pisac? Jak widać i tak nie wierzyli w nic ani testom, ani okresowi ani ludziom na forum. Spoko do porodu zostalo jeszcze niespełna 7 miesięcy a potem bedzie można wkręcać sie od nowa. Ile trzeba pisac i czy jest sens?

Gość gość
Kto ma się wypowiedzieć na tak bezsensowne pytanie na poziomie gimnazjum? Tutaj siedzą dojrzali ludzie, a niektórzy dali odpowiedź. :O

Gość gość
Czyli ogólnie przeniesienie na palcu nie jest możliwe, żeby po tym była ciaza? Kurde na innych forach piszą ze można, gdzie indziej znowu nie. :( komu wierzyć? Tak samo jeżeli o okres chodzi '' miałam okres do 2 miesiąca, a później okazało się ze jestem w ciazy. '' :(

Gość gość
poczytajcie o fizjologii człowieka pewnie była dwója z biologii albo rodziców się zapytajcie wytłumaczą wam na pewno skąd się biorą dzieci

Gość gość
up

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
Dziewczyna ma 17, ja mam 18. Nie, nie było dwójki z biologii poprostu edukacja w szkole jezieli chodzi o takie sprawy jest bardzo zacofana, nigdy np nie wiedziałem ze chłopak wytwarza preelakukaj, albo ze można mieć '' okres '' podczas ciazy. Poprostu to co się czyta w internecie to już się mózg sam lansuje. I nie wiadomo komu wierzyć. :/ rozumiesz mnie prawda? Wiem, ze te pytania które tu zadaje, są naprawdę śmiechu warte, ale porostu tak jak pisałem chciałbym mieć pewność od kogoś kto jest doświadczony, człowiek jak się nakręca to wszędzie widzi objawy i problemy.

Gość gość
Nie czytaj głupot na forach. Zapoznaj się z opisem zapłodnienia i ogólnie rozmnażania człowieka. Bez wprowadzenia spermy do pochwy nie ma możliwości ciązy!!

Gość gość
Zapoznałam się, a jeżeli chodzi o preejakulat? Jeżeli chodzi tez o plemniki to one po 5 dniach giną od razu? W sensie wiem, ze u kobiety w organizmie potrafią przeżyć, ale po za organizmem to giną od razu prawda?

Gość gość
No oczywiście że poza cialem człowieka są niesprzyjające warunki i sperma nie przeżyje 5 dni, co najwyżej kilka godzin gdyby były dobre warunki. ale w preejakulacie jest niewiele o ile nie wcale (zdaniem części specjalistów) plemników zdolnych do zapłodnienia.

Gość gość
Dobrze, jeszcze mam takie pytanie a mianowicie moja dziewczyna, okres tak jak pisałem miała 17 grudnia ma nieregularne miesiączki, ale niby dajmy na to, ze za 8 dni ma mieć okres, czuje ze ma takie napompowane piersi,ale ja nie bolą, jajniki ja tez nie bolą,ani sutki tak jak to było zazwyczaj przed okresem. Po za tym czuje wiem to śmieszne zabrzmi takie bulgotanie w macicy od czasu do czasu się pojawia no i ma takie jakby wzdęcia, czy to może być oznaka zbliżającego się okresu? Spotkałaś się może z czym takimi, a no i jeszcze szyjkę ma miękka czasami wydobywa się z niej taki śluz żółtawo-biały bezwonny,lepki, nierozciagliwy. Wiesz może co to może być?

Gość gość
raczej nie

Gość gość
niech idzie do ginekologa

Gość gość
Czyli to oznaki okresu nie mogą być?