Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela czemu Nazywasz zakopane dziurą przecież

Polecane posty

Gość gość

W Zakopanem jest kino 7D wielka hala sportowa (centrum sportu i turystyki) jest teatr jest sąd prokuratura zakopane ma mnóstwo dziesiątki sklepów na Krupówkach takie jak w wielkich centrach handlowych w dużych miastach i właśnie obok Krupówek powstaje Wielka galeria handlowa są 2 McDonald, S skocznie Narciarskie wraz ze skokami Narciarskimi itd to zimowa stolica Polski ps zakopane tak samo jak Namysłów jest stolicą powiatu ps zakopane jest większe od Namysłowa bo Namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a zakopane ma 27 tysięcy mieszkańców)

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Rozumiem gościu od homocwela że nigdy nie byłeś w Zakopanem bo skoro nazywasz go dziurą i zadoopiem to pewnie nie byłeś bo jak twierdzisz do dziur i na zadoopia nie jeździsz więc rozumiem że tam nie byłes ps ja tam co roku jeżdżę wiesz bo widziałeś jesienią moje filmiki z Zakopanego

Gość gość
Ps ja w Zakopanem znam tylko jedno kino ale okazało się że w Zakopanem są 3 kina ps w Zakopanem też jest teatr dużo miejsc sportu rekreacji itd więc to jest dowód że zakopane nie jest dziurą ani zad***em

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Odpisz