Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś na obiad mam ćwiartki kurczaka z kauflandu po 2.99 kg

Polecane posty

Gość gość

Upiekę i będą przepyszne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
robie na taśmie przy tych kurakach i je szprycuje :D nie chcesz wiedzieć czym są pompowane by zwiększyły objętość :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wali mnie tooooo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jakby były te ćwiartki dobrze natarte na noc przyprawą i potem mocno przypieczone w jakimś naczyniu żaro, to mogłaby wyjść z tego całkiem nie zła wyżerka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Już dochodzą w piekarniku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Brawo Ty !!!:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
już zjadłam kurczaczka a teraz pstrykam gilami w sufit

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×