Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Kornelia

Polecane posty

Gość gość

Kornelka, Kornela. Co myślicie?

Gość gość
Mamy Kornelie i Klare blizniaczki. Oba imiona albo sie bardzo podobaja albo w ogole ale co tam

Gość gość
Super. Też miałam na liście imion Klarę, ale myślę jednak nad Kornelią. Trudny wybór, a poród tuż tuż. :)

Gość gość
Bardzo ladnie, mialam taka znajoma Kornelie z rownoleglej klasy w lo i bardzo przyjemna dziewczyna:)

Gość gość
Super

Gość gość
Dziękuję. Chyba będzie Kornelia. :)

Gość gość
Bardzo ładne imie :-) My mamy taką zasadę sposób jak się urodzi i przytuli maluszek to wtedy dostaje imię :-) kilka w zanadrzu trzeba mieć :-)

Gość gość
Mamy kilka imion w zanadrzu, ale Kornelka ukradła mi serce. Dziękuję za Wasze opinie. Na Kornelię podobno można też mówić Nel. :) Rzeczywiście MusZę na nią najpierw spojrzeć i zadecydujemy. ;)

Gość gość
Mialam Kornelie na studiach. Super laska mowilismy na nia Nelka. Teraz jest dyrektorka banku, kobieta z klasa i zasadami. Naprawde lubie to imie bo mi sie od razu kojarzy z taka mocna dzielna kobieta. Mam dwoch synow ale gdybym miala dziewczynke bylaby chyba wlasnie Kornelia :)

Gość gość
mi się podoba też rozważałam to imię dla córki. Miała być Kornelia albo Kamila ale będzie jednak Kamila :)

Gość gość
I ja mam roczną Kornelkę. Wolamy na nią Nela albo Nelinka, bo rymuje się do tulinka. A takim przytulasem wlasnir jest.

Gość gość
Chociaż pewna wiekowa ciocia stwierdziła,że co to za zdrobienie Nelka i mówi do małej Kornisia,wszystkim kojarzy się z jednym -korniszonem ;)

Gość gość
mi sie nie podoba bo kojarzy mi sie z moja kolezanka, ktora wpadla jak miala 18 lat, teraz ma juz 5 dziecko, kazde z innym facetem

Gość gość
Bardzo ładne, takie godne.

Gość gość
gość dziś mi sie nie podoba bo kojarzy mi sie z moja kolezanka, ktora wpadla jak miala 18 lat, teraz ma juz 5 dziecko, kazde z innym facetem X Nie podoba ci się p rzez skojarzonie. Ja mia l am taką Ewelinke puszczalska ;)