Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd się wzieli mizogini na forum macierzyńskim?

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłyście, ze ostatnio coraz więcej tutaj lata facetów i wyzywa, obwinia kobiety, kłoci się z nimi o wychowanie dzieci, alimenty (to zwłaszcza), rozwody, zdrady. I to są faceci bez dzieci, bez związków., bez większego doświadczenia w życiu rodzinnym. Co oni tu robią?

Gość gość
Nudzi im się w domu albo dostali bana na czacie erotycznym i nie mogą golych hu**** wysyłać

Gość gość
Ja bym te kafeteryjne lajzy nawet facetami nie nazywala

Gość gość
Dostali bany na wszystkich innych forach i przyłażą tutaj siać ferment i wylać frustrację.

Gość gość
bo to jakies c***y sa, ktory normalny facet siedzi na damskim forum? zapewna jakaś ciotka z małym fiutkiem

Gość gość
dostali bana na demotywatorach :D tam to się dzieje :P wszystkie kobiety złe, podłe, puste. Milion obrazków o tym jaka kobieta powinna być a jaka nie powinna i milion galeryjek poradnikowych jak ma dogadzać facetowi.a powiedz tylko, że faceci też aniołkami nie są to zaraz dostajesz łątkę grubej feministki i szmaty :D

Gość gość
Potrafisz prześwietlić człowieka na podstawie tego co pisze na anonimowym forum? Kim ja jestem wg Ciebie?

Gość gość
prawdziwy i normalny facet nie siedzi na forum dla kobiet...tylko takie c\i\p\k\i...