Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do wszystkich zwierzolubow

Polecane posty

Gość gość

Do wszystkich ktorym los zwierząt nie jest obojetny! Fundacja Centaurus ratujaca zycie koniom i psom apeluje o pomoc w zebraniu pieniążków na nowy dach dla starych koni. Liczy sie kazda zlotowka!

Gość gość
ciężko mi zaufać w fundacje..pewne osoby mowilu mi że w fundacjach odchodzą przeważnie przewalki finansowe..

Gość gość
no to nie najlepiej nic nie robic niech sie wali stary dach koniom na łby bo kolezanka wyzej nie ufa fundacjom zal

Gość gość
ja wole wplacac pieniadze na fundacje dla zwierzat niz wielka orkiestre swiatecznej pomocy . tam dopiero jest złodziejstwo

Gość gość
dobrze ale dlaczego Centaurus stosuje w mailach taki myk, że chcą byś dokonywał im wplat co kwartał.. a może lepiej nie sugerować ludziom z jaką częstotliwością mieliby wspierać fundacje, co?

Gość gość
Ja czesto wspomagam schronisko dla zwierzat, ktore znam, bo warto pomagać Probowalam jednak poszukac czegos w internecie o fundacji i to mnie zaniepokoiło, nie moge wrzucic linku do pewnego bloga, bo kafe uzaje za spam

Gość gość
Ten blog to przedzalniarozmaitości. Ja czesto wspomagam schronisko dla zwierzat, ktore znam, bo warto pomagać , ale tu sie zawahałam