Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki mistrz podrywu

sztuka rozmowy

Polecane posty

Gość gość
Taaa a jakie nasienie taka nać!

Gość gość
Autor to "mistrz kitu i bajeru" :)- takim kolegom dziękujemy :):):)

Gość MistrzyniPrzemyśleń
Jeśli rzeczywiście jesteś przystojny, inteligentny i błyskotliwy to naprawdę żadna sensacja, że masz powodzenie u kobiet. Phi

inaccessible89 dziś Skoro chcesz być mistrzem podrywu, powinieneś zwracać uwagę na to, co robi target mogę zwracać , ale nie muszę - mogę obsesyjnie patrzeć na każdy *****lub nie zwracać na niego uwagi = nie możesz powtarzać jednego schematu, do każdej osoby - a co najważniejsze - nie skupiaj się na jednej rzeczy u kogoś , bo druga strona zwieje dalej niż wyobraźnia Ci sięga i pomyśli , że niezła z Ciebie kretynka i w sumie nie wiadomo o co Ci chodzi , czy o Twoją chorobę , czy o chęć zarażenie "jego"

Gość gość
20.57- No, z inteligencją Pana Autora to akurat bym nie przesadzała... Błąd ortograficzny już w pierwszym poście... po prostu go dyskwalifikuje he-he. A taki z niego podobno "mistrz w każdym calu" :).

Gość gośćNati85
Mistrzu ja uważam, że to kobieta uwodzi gestem, spojrzeniem, sposobem jakim się porusza, a nawet głosem. A wam tylko się wydaje, że nas podrywacie;-) Pozdrawiam :-)

Gość gość
chyba nawet o to chodzi żeby się mistrzom wydawało

gość dziś taki z Ciebie Don Juan De Marco? Prosimy w takim razie o jakieś ciekawe przykłady twoich sukcesów w podbojach xxx wyluzuj - dla mnie to nudny temat - przerobiony w każdy możliwy sposób - żadne udowadnianie swoich racji nie ma tutaj znaczenia - można pisać jedynie fakt , z własnego życia , który musi być udowodniony i sprawdzony, a nie chwalenie się podbojami , które dla Ciebie nie mają żadnego znaczenia , bo kobiety , to jak książki są....nie ma sensu opisywać każdej z osobna (10-ciu dożywotnich wyroków nie wystarczy)- temat został założony , by napisać FAKT i do tego POZYTYWNY :)

Gość gość
Want stara kurfo co się jepała ze stulejarzami z erotycznego. Wilk brał cię od tylca, kojot oglądał kuciape a potem pisał że jest całą w krostach :O żonaty Zimny z trójką dzieci i pokazywałas cyca na erotycznym. Teraz jako nati piszesz tutaj? Wstyd jak hooy tam jestem spalona:classic_cool:

Gość gośćNati85
Pudło gościu :O

wielki mistrz podrywu dziś Nie znam żadnej kobiety, która lubiłaby błędy ortograficzne - zatem bezpieczniej ich nie robić. Podrywanie to dla Ciebie nudny temat... zatem... czemu założyłeś wątek...? Bo ja myślałem, że to Twój głos rozpaczy, przywołujący mnie, bym udzielił Ci paru światłych wskazówek :P Fakt jest kategorią ontologiczną. Można go opisać, ale napisać...? Chyba, że pracujesz w pewnym znanym czasopiśmie - podobno redaktorzy faktycznie sami wymyślają newsy ;)

Gość gość
przesadzasz z tymi książkami w większości baby są nudne jak flaki z olejem,oprócz wiadomo,do tego interesowne ,są wyjątki ale rzadko spotykane

Gość gość
21:21 - z ubolewaniem potwierdzam. Mistszu czy podrywanie to twoje hobby? Lubisz bawić się kobietami i nie liczyć się z ich uczuciami czy inaczej używasz swoich umiejętności?A może prowadzisz szkolenia PUA? ;)

Gość gość
ja lubię błędy często robię je świadomie,,ktury'' to już raz hahaha

Gość gość
gdyby nie te błondy leszcze byłby PUA prawickiem jeszcze :(

Gość gość
skąd wiesz?