Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO tak wieleeee Fajnych KOBIET,jest samotnych ??? szczegolnie te po 30stce

Polecane posty

Gość gość
kto ci chłopczyku takich bredni naopowiadał? Wujek Heniek czy kuzyn Stasiu po czterech piwkach?

Gość gość
Pewnie Zdzislaw z krzywymi chudymi nozkami...

Gość gość
bo dopiero zrozumiały że życie z kulą u nogi jaką jest facet, nie jest szczytem ich marzeń

Gość gość
Nie ma wolnych fajnych kobiet po 30. Kobiet jest mniej niz mezczyzn.

Gość gość
Śmieszne to. Mam 32 lata, jestem lekarzem spokojnym, bez nałogów, dobrze się ubieram w marki typu Trussardi, Camel, Bugatti. Nie mam kobiety z racji swojej nieśmiałości, już nawet nie mam sensu rozmawiać z kobietami i tak wszystko zepsuje :(

Gość gość
Chcesz taką co leci na marki ubrań? To się nei dziwię, że się z nimi nie dogadujesz...

Gość gość
Nie staram się powiedzieć, że nie wyglądam jak typowy Przemek spod sklepu, bardziej o to, zawsze elegancki, czysty, miły podobno i nieśmiały

Gość gość
nieśmiały to znaczy jak to się objawia? i co jest przyczyną?

Gość gość
Jak to się objawia, np koleżanki mi mówią, że podobam się danej kobiecie, a sporo takich wspominek było i mimo,że kilka z nich też w moim guście, to nie mam smaialosci ich nigdzie zaprosić, nie potrafię flirtować.

Gość gość
kobiety wymagaja znacznie wiecej niz oferuja a mezczyzni nie garna sie do strat bo niby po co

Gość gość
Ja też nie umiem flirtować i skończyłem samotnie w wieku 39 lat.

Gość gość
Wiele kobiet nie lubi flirtu. Np. ja lubię konkrety a nie jakieś tam flirty. Możesz po prostu podejść i zapytać co robi po pracy albo w weekend, a potem że chciałbyś się umówić.

Gość gość
gość wczoraj 21:13 to spadaj. smiech.gif x Facet dostaje depresji jak nie zdobywa kobiet, a lata mu lecą. Facet może się jeszcze ogarnąć.. i nabijać sobie licznik flirtów, zaliczeń, romansów, małżeństw. Mężczyzna to poligamista. A kobieta hipergamistka, czyli szuka najlepszego. Z biegiem lat ona dostaje depresji, bo nie może dostać się do najlepszego faceta. Ale jej szansa przemija i to się po 30-stce zaczyna. Więc jak jest samotna po 30-stce to zdesperowana, nie ma luzu, relacja z taką kobietą jest napięta. x napiety to był kondom jak cie robili -pękł i dlatego teraz mozesz takie głupoty wypisywać, maszkaro piertolona ty:D

Gość gość
gość wczoraj Śmieszne to. Mam 32 lata, jestem lekarzem spokojnym, bez nałogów, dobrze się ubieram w marki typu Trussardi, Camel, Bugatti. Nie mam kobiety z racji swojej nieśmiałości, już nawet nie mam sensu rozmawiać z kobietami i tak wszystko zepsuje smutas.gif x a ty to widze robisz prowo z tym lekarzem, to juz nie pierwszy post i temat o "lekarzu z depresją" buhahah

Gość gość
bo faceci to *****cze!!!

Gość gość
chca azeby im sluzyc...ja mojemu robie wszystko I ciagle jest cos zle:(. I dzieci nie chce miec:(. A mialam w mlodosci takie powodzenie. Zast.sie zeby byc samej lub z mlodzszym akbo skorzystac z Banku Spermy.

Gość gość
lecicie na dupkow a potem gadania ze mezczyzni sa zli

Gość gość
moj nie byl dupkiek. twardo stapa po ziemi nie pije nie pali dobry a dziecka nie chce:(

Gość gość
Czemu nie chce?

Gość gość
gość dziś To jestem podobny z tym, ze chce dzieci ale nie mam powodzenia u kobiet, ktore bym chcial bo zawsze jestem widziany jako przyjaciel.

Gość gość
Faceci też bywają samotni