Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność

Polecane posty

Gość gość

Hej, czy dużo Was jest samotnych kobiet w okolicach 30 tki? ja niestety cierpię na sporą samotność. Mam męża. Chodzi mi o samotność, że straciłyście kontakt ze znajomymi, nie macie przyjaciół? znajomi Was wykorzystują? Ja mam koleżanki, ale niestety jestem im potrzebna tylko po to żeby wysłuchać ich trosk, zapewnić towarzystwo jak im się nudzi. Niestety zorientowałam się dopiero niedawno, że tak na prawdę nie mam na kogo liczyć, na kim polegać...samotność jest straszna.

Gość gość
Znam to, od dziecka byłam tą co rozweselała, pomagała, pocieszała i zawsze wysłuchiwała. No i miałam wokół duzo osób... duzo potrzebujących mnie osób. a jak sama wpadłam w poważne problemy i załamke, to nagle towarzystwa brak i każdy ma wywalone. "Przyjaciół poznaje sie w biedzie" i w sumie dostałam niezłą lekcje od życia. Trzeba być egoistą i patrzeć tylko na swoje dobro, wykorzystywać innych to wtedy jest się góra i nie dochodzi do takich smutnych wniosków jak w tym temacie.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz :) Ja niestety od 5 lat leczę się na depresję, jestem zbyt wrażliwą osobą, egoizm jest mi obcy , nigdy nie odmówie pomocy, czy wparcia, teraz mam wielkiego doła , chciałabym mieć kogoś bliskiego i szczerego, ale nie wierze, że ktoś taki się znajdzie, poza męzem oczywiscie :) ukojenie przynoszą psy , które mam i koty , pomagają przecież najwieksze smutki

Gość gość
Autorko, no ja też nie potrafię być egoistką, ale chciała bym, bo łatwiej by mi było. Dobrze, że masz bliskiego męża, mój facet jeszcze wbił mi nóż w plecy. Koszmarnie się porobiło. I fakt, najwięcej miłości, oddania i dobra odczuwamy od zwierząt. Ile im z siebie dasz, tyle od nich dostajesz. Mądre stworzonka. :)

Gość gość
Mam podobnie jak autorka mam męża (jedyna biska mi osoba) ale również czuję się okropnie samotna i bardzo lubię zwierzęta.

Gość gość
Nie ma lekarstwa na samotność ani sposobu jak sobie z nią radzić jest się samotnym i już, możesz co najwyżej sprawić sobie psa.

Gość gość
21:05 Najpierw przeczytaj co napisała, a potem wrzuć odpowiedź. Pas i kota już ma.

Gość gość
Do 20:08 nie każdy wpis musi być odpowiedzią na to co napisała autorka, napisałam swój punkt widzenia na samotność .

Gość gość
21:13 Napisałaś, ze ma sobie kupić pas, kiedy ona ma już psy i koty. O to chodziło.

Gość gość
Nie napisałam że nie ma lekarstwa na samotność ewntualnie zostaje pies o kocie nie napisałam (przeczytaj to dokładnie) ale to był mój punkt widzenia a nie odpowiedz na temat autorki (czytaj ze zrozumieniem)

Gość gość
Do 21:15 spierdddalaj głupia baba jak ci się coś nie podoba nie czytaj wariatko szkoda czasu dla takiej idiotki

Gość gość
{gość 21:22} :D ty jesteś taka niekumata, czy coś dziś nie haloo? Przecież to o psie i kocie napisała autorka, a tobie się tłumaczy że jej kupno psa poleciłaś, A ty teraz jakieś framazony wipisujesz że o kocie nie pisałaś :D Nosz ale o psa chodziło, chyba już tu każdy połapał tylko nie ty :D

Gość gość
21:19 i 21:22 - to jedna i ta sama, tyle że po 3 minutach się wk**ła i wyszło z niej wredne babsko. Polecam psychiatrę. p.s. byle nie psa czy kota bo jesteś niepoczytalna :/

Gość gość
hej, nie kłóćcie się ;p post napisałam dlatego, że potrzebuje pocieszenia i wsparcia, a nie przykrości..(do do pani co nie czyta ze zrozumieniem) mam 3 psy i 2 koty ;p