anna123mat 0 Napisano Styczeń 8, 2017 Biorę tabletki antykoncepcyjne od dłuższego czasu. Zwykle tabletkę przyjmuję o 19. W sobotę zapomniałam o pigułce natomiast w niedzielę rano nastąpiły dwa stosunki z wytryskiem w środku. Następną tabletkę wzięłam o zwykłej porze w niedzielę wieczorem. Czy myślicie że możliwe jest bym zaszła w ciążę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2017 To serio aż takie trudne pamiętać o wzięciu tabletki?ale por*chać się nie zapomniałaś?:D tak, możesz być w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2017 Tak możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2017 Przestań się puszczać kobito, bo jeszcze kogoś syfem zarazisz jak prujesz się bez gumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna123mat 0 Napisano Styczeń 8, 2017 ,,Przestań się puszczać kobito, bo jeszcze kogoś syfem zarazisz jak prujesz się bez gumy.'' Szanowny użytkowniku, uważam że tego typu wypowiedzi nie są tu potrzebne. Nie wiesz chyba ale wyjaśnię Ci, że to forum jest właśnie po to aby wyrazić swoje wątpliwości w celu poznania opinii innych - tych którzy mogą wiedzieć coś na ten temat. A więc jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia (a nie masz ) to nie publikuj swoich marnych obelg. PS. Dla Twojej wiadomości seks uprawiam z narzeczonym więc co ty mi tu o ,,pruciu'' i ,,syfach'' piszesz. Padłam ;) ;D ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2017 Myślę że możesz spodziewać się dzidziusia. Po pominieciu tabletki poziom hormonów spada a twój partner jeszcze skonczyl w tobie coz niedługo urośnie ci brzuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2017 Prawidłowe ruchoanie.Pochwa wykorzystana prawidłowo.Będzie 500+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2017 Ja też brałam tabletki zdarzało mi się zapomnieć kilka razy i zaszłam w ciążę. Miałam krwawienia z odstawienia więc na początku nic nie podejrzewałam . Może gdzieś tam na początku odrzucał mnie zapach mięsa zdarzało się że było mi słabo nawet zrobiłam test ale wyszedł negatywny. Dopiero jak zaczął rosnąć mi brzuch poszłam do lekarza. I okazało się ze jestem w ciąży . Wiec ty też idź jak najszybciej !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2017 Tak to jest bardzo mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Możesz być w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Możesz być w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Nie ma nic 100% ale szkodliwość tabletek jest wielka zwłaszcza wątrobę ostatnio polecają nawet osłonowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach