Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja lubię tylko nastki takie 16 17 18 i 19

Polecane posty

Gość gość

Pachną bosko i są piękne, świeże. Wiem że zaraz się zlecą jakieś baby które wyzwą od pedofili, ale to jakieś psychiczne osoby. 20-25 latki nie wywołują już takiego entuzjazmu we mnie.

Gość gość
To naturalne.

Gość gość
22 źle pachnie i nie jest świeża jak rozumiem?

Gość Mordka_Tajemniczy
Do 25 max.

Gość gość
Nawet nastki myślą perspektywicznie i odprawiłyby takiego. Nie żeń się, nie rób dzieci, nie kłam, że kochasz. Rozwaliłbyś każdą rodzinę po paru latach, za każdym razem uciekając jak szczur do młodszej. W wieku 50+ zostanie już tylko seks za kasę. Miłość i rodzina nie są dla każdego.

Gość gość
5:38 wyrocznia od siedmiu boleści.

Gość gość
Nie trzeba być wyrocznią, by wiedzieć, że prawie każda kobieta przekroczy 30-tkę. Autor to pustak. Też się starzeje. Nastki rzygają na widok nagich starszych panów.

Gość gość
Myślałem, że kisiel w majtach majo xd

Gość gość
Kisiel w majtach mogą mieć nastoletnie galerianki, ale na myśl o nowym srajfonie, jak nie chcą na niego zapracować np. jako hostessy.

Gość gość
iLE MASZ LAT AUTORAZE?

Gość gość
Mam 19 lat i w życiu nie umowilabym sie z tak ciasnym umyslem jak Ty Autorze. Jestes niedojrzaly. Mlode zostaw dla rowiesnikow, bo jedyne co moze sklonic mloda do wiazania sie ze starszym to korzysci materialne. Potem i tak odchodza do mlodszych, przystojniejszych, inteligentniejszych, itd. No chyba, ze uda Ci sie złapać jakąś desperatke, ktorej nikt nie chce. W pewnym sensie Cie rozumie, bo wiadomo, ze mlodsze sa kuszące, ale trzeba mierzyc sily na zamiary. No nie oszukujmy sie.

Gość gość
kobiety zawsze lecialy i leca na starszych a jak jest sie zadbanym to tym bardziej poleca. 30 latek jest bardziej meski niz 20 latek a to meskosc podoba sie kobietom.

Gość gość33lat
ja też :) gorzej tylko że takie dziewczyny niewiele potrafią :O

Gość gość
Jesteś efebofilem, to też nie jest do końca normalne.

11:17 ogarnij sie, bo mam wrazenie, ze wszystko jest nienormalne. To tak samo jak z zaburzeniamb I psychicznymi: jestes normalna do momentu, az nie pojdziesz do psychiatry - bo on ci zawsze cos znajdzie.

Gość gość
"30 latek jest bardziej meski niz 20 latek a to meskosc podoba sie kobietom." x chciałbyś :D jak 20-latek nie ma twarzy dziecka i zrobi sobie klatę to wygląda lepiej niż 30-latek, który już zaczyna mieć zakola... :D poza tym kobiety, a zwłaszcza takie nastki lubią dłuższe włosy u facetów, modne wygolenia, kolczyki itd. a dojrzalsi faceci tego nie mają lub jak mają to często wyglądają w tym śmiesznie

11:21 ile kobiet tylu idealnych facetow. Skad wiesz co siedzibw glowach tych dziewczyn? Znasz 100% wszystkich nastek na swiecie i wiesz? No chyba nie...

Gość gość
Dziewczyny nie "lecą" na starszych facetów, a jedynie na ich kasę - i sam dobrze wiesz, że o to chodzi, więc skończ pieprzyć:) Nie znam biednego faceta 35+, który miałby powodzenie u sporo młodszych. Chyba, że byłby wyjątkowo przystojny, jak jakiś model. Ale na żadną "dojrzałość" nie lecą, zapomnij.

Gość gość
Nie jesteś dojrzały emocjonalnie, kręci cię dziecinność/dziewczęcość, a nie kobiecość.