Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO Facetowi zalezy na tym,by obnizyc, ocene,samoocene KOBIECIE?

Polecane posty

Gość gość

DLACZEGO Facetowi zalezy na tym,by obnizyc, ocene,samoocene KOBIECIE?

Gość gość
Ponieważ współcześnie wszystkie kobiety mają zbyt wysoką samoocenę w stosunku do tego co sobą prezentują na wszystkich płaszczyznach (z atrakcyjnością włącznie), my chcemy tylko przywrócić samoocenę kobiet do stanu, w którym postrzega siebie tak atrakcyjną jak jest naprawdę, a to obecnie się nie zdarza.

Gość gość
jasne i chcesz nia manipulowac... :)

Gość gość
Bo widocznie taki facet ma niską samoocene

Gość gość
pewnie nic sobą nie reprezentuje i chce sobie podwyższyć samoocenę :( Z daleka od takich

Gość gość
myślisz że mnie zniszczysz za życia? jak tak dalej pójdzie to przerzuce się na randki internetowe a na Ciebie i twoja zas.markana kafeterie wypne tylek

Gość gość
dziewczyny które uważają że są ładne są co najwyżej przecietnie z wyglądu

Gość gość
brzydka ,a przecietna to roznica,a i tak wiecej jest brzydkich facetow..

Gość gość
może jest więcej brzydkich mężczyzn od dziewczyn ale nie zmienia faktu że mało jest tych faktycznie ładnych modelki wiekszość do tej ligii się nie załapują co najwyżej do przecietniar

Gość gość
Znaczy sie miliarderzy, książęta, aktorzy, gwiazdy rocka itp. gustują w przeciętniarach :)

Gość gość
tak gustują w przecietniarach rzadko można spotkać faktycznie ładną kobietę

Gość gość
Więcej brzydkich facetów? Chyba kpicie. Kobiety mają już tak zaburzoną percepcję, że ludzkie pojęcie przechodzi. Ilekroć wydaje mi się, że niczym już mnie nie zaskoczą to natychmiast trafiam na kolejny absurdalny przypadek. Już nawet pasztety uważają się za ładne. Retusz zdjęć, photoshop, fejsik, badoo i zbieramy żniwo komplementów, kłamstwa cukierkowe koleżanek i starych robią swoje. Prawie połowa polek (tak wynika ze statystyki) ma nadwagę. Większość kobiet po trzydziestce to już próchna (oczywiście one tego nie widzą), faceci się tak nie starzeją. Dodatkowo kobieta postrzega facetów od 1-6/10, jako brzydkich polaczków cebulaczków, facetów od 7/10 jako przeciętnych, 8-9/10 jako w miarę przystojnych i 10/10 jako ciacha. To nie jest tak, że faceci są brzydcy, tylko kobiety mają nasrane we łbach od kłamstw. Dodajmy jeszcze makijaż, który zakrywa często niewyobrażalną wręcz szpetotę. Tu macie dowody i zdjęcia, laska z makijażem vs bez: http://braciasamcy.pl/index.php?/topic/6054-wymagania-wygl%C4%85du-dziewczyn/

Gość gość
A poza tym kobieta ma taką samoocenę na jaką może sobie pozwolić, ładne maja kompleksy, a co dopiero brzydkie.. tyle czasu okupujesz to forum i jeszcze nie wiesz? ;) A mężczyzna, który zamiast sprawić, by kobieta, którą kocha czuła się jak księżniczka próbuje ją zdołowac, to zwykły pajac, bez polotu, kultury i taktu.. taki "cham po zawodówce" :D Piszę ogólnie.

Gość gość
to tak samo chamka może zdołować faceta twierdząc że jest paskudny itp.

Gość gość
śpię.przaj !!

Gość gość
22:21 no i widzisz rzecz gustu ;) ja znam mnóstwo pięknych dziewczyn, nie ładnych, a pięknych i nie mówię tylko o Polsce. A zdj kobiet, które kiedyś wstawiałeś (dostrzegając piękno) i pewnie nadal wstawiasz,czasem nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia, a czasem tak. Każdy ma swoj gust.

Gość gość
Teraz jest jeszcze kwestia tego, jakie kobiety uważasz za "naj" i czy aby ci miliarderzy, książęta, aktorzy i gwiazdy rocka nie postrzegają takich jako przecietniary ;) Wszystko w temacie.

Gość gość
rzadko można spotkać piekną kobietę serio

Gość gość
dla mnie te aktorki, modelki czy zrobione dziewczyny są wiekszość dla mnie przecietne rzadko podkreślam rzadko można spotkać na prawdę atrakcyjną kobietę która jest naturalna

Gość gość
Mozliwe, ja myślałam o samej twarzy, bez figury, bo wtedy ilość się zmniejsza. Ale jeśli o samą twarz chodzi, to wiele jest pięknych dziewczyn uwierz mi.

Gość gość
22:41 no ja myślałam o tych zwyklych kobietach, dziewczynach, a nie tych sławnych akurat choć uważam, też że wiele aktorek i modelek jest pięknych, choć pewnie nie w większości. A o instagramie nie wspomne, wiekszego targowiska proznosci i sztucznosci nie ma i nie było.. większość modelek z silikonem i botoksem, kolejne grupy to fotomontaże, że to niby na Malediwach były, albo szybkie zdjęcia w hotelowym 5 gwiazdkowym holu, a potem nocka w hostelu :)

Gość gość
22:31 no i dlaczego nie mogę tu pisać hmm? Przecież to forum publiczne jest ;)

Gość gość
gość dziś tutaj też chodzi o zwykłe dziewczyny które wiekszość jest przecietna jedynie może wyglądają bosko jak zrobią 100 prób aż wyjdzie idealne zdjęcie plus do tego wyretuszują zdjęcie wrzucą na instagrama.

Gość gość
przecież mówię o twarzy

Gość gość
jak chodziłem do szkoły to w klasie zawsze było jedna czy dwie ładne reszta przecietne czy brzydkie więc nie pisz bzdur że sporo jest ładnych dziewczyn.

Gość gość
na instagramie wszystkie ładne, cudne realnie bez makijażu tragedia

Gość gość
Może i ja jestem zwykła, jakoś mam to gdzieś jeśli się komuś podobam to ok, a jeśli nie to nie i też ok :) Nigdy nie retuszowalam fotek, są nawet takie programy sprawdzające czy zdjęcie jest po retuszu czy nie, można nawet za darmo ściągnąć z neta ;) poza tym powiem krótko 4-5 prób w zupełności wystarczy, dla super dobrego zdjecia ;) w moim mniemaniu super :D reszta mnie juz nie dotyczy. To moj punkt widzenia, mam prawo do swojego.

Gość gość
własnie moj byly taki byl , ciagle mi obinżal somoocene , żebym sobie czasem innego nie znalazła......faceci to są takie debile że.....rujnują nas i siebie przy okazji. Trudno oni będą z tym żyć , każdy za swoje błedy zapłaci wcześniej czy pozniej.

Gość gość
przecietna czy brzydka może uważać się za cud natury wtedy kiedy faceci w komentarzach piszą ale jesteś śliczna, pieknie wyszłaś itp.

Gość gość
na fejsie często widze zdjęcia pasztetów otyłych a pod spodem komentarze rodzinki jaka to ona śliczna. To jest żenujące.