Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO Facetowi zalezy na tym,by obnizyc, ocene,samoocene KOBIECIE?

Polecane posty

Gość gość
ja jestem ponad 30 stke ale nie uważam się za próchno , wręcz przeciwnie, za młodą atrakcyjną 30- stkę (w duchu 20 -stkę!)wiedzącą czego chce od życia , nie głupią , nie naiwną, nie wstydliwą ale tą dążącą do wytyczonych przez siebie celów. Faceci boją się takich , przynajmniej ci którzy nic nie mają do zaoferowania za wiele. Prawda w oczy włazi?

Gość gość
rzeczy materialne to tylko iluzja. Jakie będą one miały znaczenie gdy nadejdzie chwila by odejść z tego świata?.

Gość gość
To nie obniżeniu samooceny kobiecie zależy facetowi. Tylko wiele kobiet i przykro jest powiedzieć bo może nawet 80 % Ma nie wiadomo jak wysoką samoocenę podparte bo co to nie ja .... Każda jest inna i dobrze.....ale bądź kobietą a nie dmuchaną lalą NIE mam na myśli wyglądu tylko sposobu myślenia i nie mniej za wzór świata show. To na pewno tego w tytule pytania nie będziesz musiała sobie zadać?

Gość gość
23:11 To oszukuj się dalej. Okłamywanie siebie nie jest zabronione konstytucyjnie.

Gość gość
Do 23:11 skoro taka jesteś jak piszesz to jest z kim Czy nie ??

Gość gość
23:08 nigdy nie uważałam się za cud natury :D i nigdy faceci nie komentowali moich zdjęć.. bo po prostu ich nie zamieszczam ;) Kiedyś, dawno temu kilka jakis zwykłych fotek na nk jeszcze chyba i to wszystko..