Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni nie potrafią kochać

Polecane posty

Gość gość

I to jeet fakt niepodlegający dyskusji. Kochać mężczyznę to tak jak rzucać perły orzed wieprze. Oni się nadają tylko do eksploatacji, wyzysku i seksu

Gość gość
A kobiety to materialne prostytutki taka prawda.

Gość gość
Chcesz mi powiedzieć że jak facet wkłada c***enisa do pochwy i cie penetruje to ty go wtedy wykorzystujesz?aha

Materialne prostytutki :D Kobieta nie moze wykorzystac faceta :D Co wy tu pijecie?

Gość gość
Oczywiście, że może ale trzeba mieć trochę rozumu i sprytu

Gość gość
Potrafią. Siebie.

Gość gość
no to znajdz chociaż takiego który cie ostro wyruha:P

Gość gość
Takich to mam na pęczki, ale właśnie tacy mnie nie interesują

Gość gość
potrafią kochać kobietę która skradnie ich serce. Widzieć w niej ideał wiedząc że nie jest idealna, traktować ją jak oczko w głowie, myśleć cały czas o niej, gdy się nie odzywa martwić się czy nic złego jej się nie stało. Starać się o Nią, Najważniejsze aby Ona była szczęśliwa. Sam właśnie tak mam, bardzo mi na Niej zależy. Inne kobiety nie są w stanie przykuć zainteresowania nawet.

Gość gość
no to zostaje ci tylko impotent albo kastrat bez jaj...:o zresztą co ty mi tu piszesz wy wszystkie jesteście piękne w necie a w rzeczywistości przeciętniary albo brzydule :P

Gość gość
Nie zakochałbyś się w niej gdyby była owrzodzona i bezdomna. Dlatego nie wiecie co to miłość

Gość gość
Tez w wieku 27 lat doszlam do takiego wniosku i staropanienstwo traktuje jako błogosławienstwo a nie przekleństwo :-D faceci to dupki,egoiści, wygodniccy,beznadziejni :-( kazdy facet to dno,widze to po znajomych,po sasiadach,po moim ojcu, po opowiesciach kolezanek...kazdy szuka darmowej sily roboxzej,inkubatora swoich genow,pociwszycielki,matki i kochanki w jednym.

Gość gość
bo fakt ze mężczyźni patrzą na młodośc zdrowie płodnosć i kobiecość ale baby jeszcze bardziej oatrzą na wygląd

Gość gość
Problemem kobiet jest to że nieświadomie przelewają uczucia macierzyńskie na faceta. Tak naprawdę potrzebują dziecka i jego miłości a nie faceta

Gość gość
3:07 tak sobie tłumacz że cie nikt nie chce . Kot juz jest?

Gość gość
To prawda. Facet nie jest juz kobiecie do niczego potrzebny. Tylko by zrobic dziecko. Zazdroszcze kolezankom,ktore maja juz dzieci i wychowuja je samotnie. Maja juz podrostki i nie musza szukac sobie faceta...

Gość gość
03:14chore myslenie.Lepiej isc razem przez życie a nie w pojedynke.

Gość gość
Koty są jak faceci i jeszcze robią smierdzace stolce na środku pokoju.

Gość gość
już widzę obłudnico jak ty bys kochała bezdomnego owrzodzonego :-) obłuuuudnicaaaaaaaaaa

Gość gość
a ja dzieci nie chce,tylko jego ,bo potrafi kochac,teraz możecie skamlać dalej

Gość gość
No i dobrze że nie chcesz dzieci.Egoistki nie powinny ich miec.Zwierząt zresztą też.Egoistki powinny być same.Zupelnie same.

Gość gość
ale twoje życzenie się nie spełni,żałujesz nie? mam taką miłość że niczego więcej już nie potrzebuję,ale zwierzaczka sobie kupimy :-) tez niefajnie co? uwielbiamy koty ,są magiczne, nasza miłośc też :-) a tak w ogóle działam na rzecz dobra ludzkości więc muszę mieć czas dla dobra ogółu, dzieci miałam w poprzednich wcieleniach,już nie musze :-) chcesz mnie pokąsać żmijko ? żeby lepiej się poczuć?

Gość gość
były robione badania ,Polki sa najagresywniejszymi kobietami w całej Europie

Gość gość
jesteście takie pokręcone ,jak jakaś chce dzieci i kasy do utrzymania to zarzucacie ze nie kocha męża ,jak chce miłości nie chce dzieci to oskarżacie o egoizm,każda opcja was w*****a a to dlatego że żaden was dobrze nie pieprzy ,ta zasada sprawdza się wobec każdej wrednej suuuczy

Gość gość
03:02 Potwierdzam też tak mam.

Gość gość
wydaje mi się że miłość nie byłaby tak piękna gdyby potrafił ją dać pierwszy lepszy napotkany mężczyzna. spotkałem osobę której o której marzyłem w momencie w którym najmniej się tego spodziewałem, ta relacja jest jak sen..i skoro mi się udało to wam także może..czego wam mocno życzę

Gość gość
Na pewno byś ją olał gdyby potrzebowała pomocy i nie wyglądała atrakcyjnie

Gość gość
Facec***atrzą na wygląd jako kryterium, a kobiety na kasę i zasoby. Obie płcie mają za uszami. Ile zarabia? Czym jeździ? czy nie jest skąpy? Pod tym wszystkim kryje się - ile swoich zasobów może przeznaczyć na mnie, zwykła interesowność.