monikabadura 0 Napisano Styczeń 9, 2017 Chcę podzielić się z wami moją historią. Mam 21 lat i często współżyję z moim chłopakiem . Biorę tabletki więc on spuszcza się we mnie. Od jakiegoś czasu moim marzeniem jest mieć dzidziusia. ;) Marze o tym jak zacznie rosnąć mi brzuch i wszyscy będą dopytywać się czy jestem w ciąży. Odstawiłam wiec tabletki już z miesiąc temu ale chłopakowi nic nie mowilam . Uwielbiam jak on teraz robi to we mnie bo mysle ze wlasnie mnie zaplodnil. Jeszcze nie sprawdzałam ze to już bo nie czuje nic . Myslicie ze on ucieszy się jak powiem mu o dzidziusiu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2017 Pewnie prowokacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość252 Napisano Styczeń 9, 2017 witaj samotna matko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2017 Myślę że może być zaskoczony a co zrobi wszystko zależy jaki ma charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2017 Prowokacja ... jakaś nie normalna mam nadzieję ze niezajdziesz on cię zostawi i nikt cię nie zechce a jak chcesz żeby rósł ci brzuch to wp*****laj pizze na okrągło popijając cola. Co za chory pomysł.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach