Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do końca życia będę uważać źe mogłem zdać maturę ale nie dostalem szansy

Polecane posty

Gość gość

Winie za to szkole chociaż dziękuję za zdanie i tyle , zdana matura tez mi nie imponuje a znowu czuje się oszukany przez życie jak i przez to ze place za bycie takim wyrzutkiem lekarza zmienilem , rodziców planuje doszczednie okraść sprzedam pierścionek zaręczynowy i tyle obojętne mi jest czy mnie wyrzuca czy nie z tej nory

Gość gość
na co chorujesz?

Gość gość
Zamiast to przeżywać spróbuj zdać tą maturę, dorośli ludzie też zdają, czasem zdarzają się nawet zupełnie starsze osoby które odczuwają taką potrzebę i zdają.

Gość gość
Matura tez zalezy od szczescia, trzeba miec troche wiedzy i szczescia. Ja za kazdy razem wylosowalam na maturze pierwsza lawke ,tak bylo na polskim i tak bylo na geografii. Na polskim wylosowalam te same pytania co mnie baba na lekcji pytala i dlateego zdalam a nic kompletnie sie nie uczylam. Natomiast geografii pisemnej nie zdalam ,gdyby mi ktos podpowiedzial na pisemnej maturze z geografii mialabym mature .No i tylko ta pisemna matura z geografii zawalilam ,bo zdawalam jezyk polski ustnie i pisemnie i zdalam na dwie trojki i geografie ustna zdalam na 2 a pisemnej geografii nie zdalam i wszystko przepadlo.Prawda taka ze u mnie takie gleby,co ani be ani me zdaly mature a ja bylam wzorowa uczennica i nie zdalam. Zalamalam sie ,bo brakowalo mi kropki nad i.