Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z chłopakiem od seksu

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży z chłopakiem od seksu

Gość gość
I ja chce zniknąć rozplynac się bez słowa, bo on kilkukrotnie mówił, że w razie ciąży mam dziecko usunąć. A ja nie chce usuwać. To jest istota żyjąca i część mnie. Nie ważne w jaki sposób zostało poczętę. Kocham to dziecko. I nie dam go skrzywdzić.

Gość gość
Bo seks to należy uprawiać z kimś z kim w razie wpadki chcemy być, a tak kończy właśnie seks dla sportu z byle kim.

Gość gość
Ja go kocham, ale niestety on mnie nie o znam go 9 lat. I od tylu co kocham, ale bez wzajemności.

Gość gość
to zachowaj i wychowuj sama to dziecko, gdzie masz problem??

Gość gość
ale o co ci chodzi? mamy zrobic zbiorke na pampersy czy KONDOMY??? a wiesz co to znaczy ZABEZPIECZENIE przed niechciana ciaza?

Gość gość
Kondony były używane zawsze. Najwyraźniej jeden pękł.

Gość gość
Jaką idiotką trzeba być żeby kochać i dawać się posuwać przez tyle lat gościowi który ma cię gdzieś? Jak niskie trzeba mieć poczucie własnej wartości aby łasić się o uczucie do kogoś kto ma cię w d***e?

Gość gość
Obyś zdechła, naturalna selekcja takiego ścierwa, tfu.

Gość gość
Myslisz ,ze zrobienie sobie z nim dzieciaka zblizy Was ? :D Zostaniesz sama i bedziesz do konca zycia chowala dziecko bez ojca ..

Gość gość
Kocham to dziecko. I nie dam go skrzywdzić x Już je skrzywdziłaś płodząc je z "ojcem" który kochać nie będzie i mając tego pełną świadomość.

Gość gość
JAK można uprawiać seks z gościem przez tyle lat, który ma cię w d/u/p/i/e ??? Jakieś niepojęte to dla mnie jest. Gdzie jakiś szacunek do samej siebie?? Masz co chciałaś, nawarzyłaś piwa to go wypij. Jak można być taką idiotką?

Gość dlugowlosa na szpilkach
No to rozplyn sie bez slowa ,w czym problem?

Gość gość
Ja z nim nie sypiam od 9 lat. Tylko jak napisałam znam od 9 lat. A sypiać zaczęliśmy od pół roku i odkąd się dowiedziałam o ciąży to usunelam się mu z widoku. Od miesiąca nie odbieram telefonów, nie odpisuje i od ogólnie ignoruje go i nie widziałam go przez ten czas.

Gość gość
Pół roku bzykania i już wpadka :P Niektórzy to w ogóle seksu nie powinni uprawiać, bo jak widać szczęście im nie sprzyja, albo może to przez brak podstawowej wiedzy o antykoncepcji.

Gość gość
Seks = ryzyko zaciążenia, dlatego trzeba mieć świadomość z kim się sypia.

Gość gość
czego od nas oczekujesz????

Gość gość
Po pierwsze zabezpieczenie było durexy używaliśmy. Najwidoczniej pękły. A czego oczekuję? Tego, aby mnie ktoś mi prostu wysłuchał. Niczego więcej. I rady szczególnie od mężczyzn. Co by zrobili gdyby usłyszeli od swojej sex friend, że jest z nimi w ciąży? Jak mogliby wtedy zareagować? I czy powinnam tak dalej go unikać i nie informować o dziecku i mojej ciąży waszym zdaniem?

Gość gość
Stać Cię,żeby wychować to dziecko? Jeśli masz do tego warunki to możesz zniknąć, ale uczciwiej będzie go o tym poinformować, nie zmusi Cię,żebyś usunęła.

Gość gość
Moje rodzeństwo ma kilkoro dzieci więc wszystko oprócz pieluch i jedzenia będę miała. Jestem w trakcie szukania pracy. Mam możliwość chwilowego zamieszkania u rodziców którzy pomogliby mi przy dziecku. Nawet jeśli chwilowo nie znajdę pracy to będę miała macierzyńskiego przez rok 1000 zł i 500 plus oraz jakieś tam dodatki dla samotnie wychowującej więc spokojnie powinnam sobie poradzić samej wychowując. Mam wspaniałą rodzinę która samej mnie z tym nie zostawi.

Gość scattt
napisz do durexa pismo o utrzymanie bachora

Gość gość
Kobieto, widzisz, że tu same prymitywy siedzą, nie szkoda ci swojej psyche, tym bardziej, że w ciąży jesteś? Facetowi powiedz, ma prawo wiedzieć, a zmusić cię do niczego nie jest w stanie. A dziecko urodź i kochaj, jak na to zasługuje. Powodzenia ❤️

Gość gość
No to jaki masz problem? Przecież na siłę cie nie wyskrobie. A po alimenty do sądu i tyle. Roochal się to nie płaci

Gość gość
Ja nie chce nic od niego. Żadnych alimentów. On jest bezrobotnym studentem na drugim roku licencjatu.

Gość gość
Alimenty są nie dla ciebie, tylko dla dziecka, i twój honor albo inne odczucia wobec tego chłoptasia są nieważne. Jesli on nie da rady płacić, to sąd obciąży jego rodziców.

Gość gość
A najpierw to się przełam, pilnie się z nim umów na spotkanie i zobacz reakcję. Są szanse, że tylko tak bezmyślnie gadał o usuwaniu, a gdy już ciąża zaistniała, to już nie śmie tego proponować i pomoże ci w wychowaniu. Jesli jednak będzie cwaniaczył ze masz usunąć albo ze to nie jego, to podawaj jego rodzinę o alimenty bez oporów.

Gość gość
Gdy się używa to trzeba wiedzieć jak się z nimi obchodzić i wiedza na temat dopuszczalnych pieszczot przy tego typu antykoncepcji też jest potrzebna, bo nie na wszystko można sobie pozwolić stawiając wyłącznie na prezerwatywy. A chłopakowi powiedzieć powinnaś, bo ma prawo wiedzieć że będzie ojcem, a dziecko ma prawo znać tożsamość ojca, poza tym prędzej czy później i tak prawda wyjdzie na jaw. A na przyszłość sypiaj wyłącznie z mężczyznami którzy odwzajemniają uczucia i którzy chcą związku, choć teraz mając dziecko nie łatwo ci będzie znaleźć partnera a i wybór będziesz mieć ograniczony.

Gość gość
Współczuję. Powodzenia w wychowaniu dziecka :)

Gość gość
Trzymaj się i powodzenia, bo będzie ciężko i to nie raz.