Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta z pomysłem

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, co prawda nie jest noworoczne... ale postanowienie to postanowienie :) Chcę zmienić swoje życie cel: 10kg, czas hmm dajmy na to 2 miesiące? (da radę?) Prowadzę siedzący tryb życia, mam bardzo angażującą pracę o trudnych do określenia godzinach - nigdy nie wiem, co mi wypadnie. Nie podjadam - ale może problem tkwi w braku regularności posiłków? przyznaję sie bez bicia., że zapomianm często zjeść śniadania - potem nie mam czasu na przegryzkę przez cały dzień więc zdarza się, że poza litrami kawy zjadam tylko sutą kolację. Napady na słodycze - zdarzają sie, ale myślę, że jestem w stanie nad nimi zapanować. Ćwiczenia? Postaram się wysupłać godzinę 3 razy w tygodniu, wystarczy? Co myślicie?

Gość gość
do każdej diety trzeba podejść z głową, nie tylko z pomysłem, musisz planowac posiłki na przykład na cały tydzień, świetną przekąską w ciągu dnia będą koktaile - które mozęsz wszędzie ze sobą zabrać, na przykład z rabarbarem i jabłkiem :) warzywa i owoce to podstawa!

Gość gość
koktaile to dobry pomysl jako przekąski zwlaszcza takie zmiąszone jak to moja znajoma mówi no ale też na przyklad z jagodami acai tylko ja nie wiem czy trafisz na nie w formie nieprzetworzonej są idealnym uzupelnieniem diety jezeli chodzi o witaminy i podobno dzialaja odchudzajaco

Gość ssycząca
Dziewczyny, mamy zimę. Kupczy rabarbar to chemia z chemią i wodą. Albo wybierajcie prawidłowo mrożone produkty albo suszone. Przetworzone jeśli już to z certyfikatami.

Gość nemek
Mnie diety nie pomagają. Czy znacie inny sposób na odchudzanie? Czy taki sposób- http://www.acaislim.pl będzie skuteczny?

Gość gość
Rabarbar to tylko taki szybki pomysł :) Zimą królują jabłka, albo jagody acai też idealne i do diety i do koktaili :)

Gość gość
a to można je dostać na świeżo? nigdy się jeszcze nie spotkałam, tylko z wersją przetworzoną gdzieś tam mi się o uszy obiło

Gość gość
O tym, gdzie można dostać normalne to nie wiem, ale ostatnio moja dziewczyna zamawiała na odchudzanie IQacai- z tego co słyszałem to wlasnie suplement jakiś skuteczny.

Gość gość
na świeżo jest chyba ciężko właśnie, ale to iqacai to prawie to samo co na świeżo z tego co widze, największa zawartosć jagód w jednej tabletce wygląda zachęcająco

Gość gość
W 2 miesiace nie przytyłas 10kg i w 2 msc nie schudniesz 10kg ..no chyba że z mięśni przy tych założeniach. Zero wiedzy - widzę. Najważniejsze: 5 posiłków w ciągu dnia. W każdym z nich umiesc: węglowodany złożone czyli: -ryz brązowy, chleb żytni, makaron razowy itp Białko: mięsa białe, ryby, wołowina , owoce morza Tluszcze : niech to będzie 1/3 na posiłek Oliwa z oliwek, orzechy , olej kokosowy. Z nabialu i to też nie za dużo w diecie: Jaja, twaróg poltlusty.. Trenig 3 razy w tyg Najlepiej siłowy który kształtuje sylwetkę a po nim 30-40 min cardio. Pamiętaj żeby zmienić nawyki żywieniowe a nie na chwilę bo to wszystko wróci- niestety. 2 litry wody dziennie!! Słodzik, karob lub ksylitol zamiast cukru No to chyba wszystko Powodzenia!☺

Gość gość
To co napisalam to tylko skrót- taka podstawa. I pamiętajcie, mniej jedzenia nie znaczy lepiej. Nie masz być głodna, ani przejedzona Najlepiej liczyć makro..ale do tego jeszcze trzeba trochę wiedzy. Jest tyle info na necie , dlaczego z tego nie korzystacie ? Dietę powinno się prowadzić z głową Większość osób piszących tutaj nie ma wiedzy na ten temat a doradza mogąc wpłynąć negatywnie do twoich założeń . Wszystkie atkinsy i South Beach i cała reszta rozwala metabolizm i efekt jojo gwarantowany.

Gość gość
uh to wydaje się takie proste i oczywiste a takie trudne do realizacji, niestety nabiał odpada ze względu na chorobę ale reszta.. hmm i może te acai do tego?

Gość gość
słuchaj, jeżeli masz mieć dodatkową motywację to każdy sposób jest dobry :) ważne żeby efekt był wow jak spojrzysz na siebie w lustrze, więc to iqacai wcale nie jest taką złą opcją

Gość gość
nie ma co się dalej ze sobą szczypać, zamawiam i do dzieła

Gość gość
Zgadzam się. Sama chudłam z iqacai i jestem zadowolona. No ale pamiętaj, że nie masz co oczekiwać efektu po dwóch dniach ;p on się wkońcu pojawi, ito całkiem zadowalający. Powodzenia :*

Gość gość
nie no nikt po 2 dniach efektów nie oczekuje, aczkolwiek jakby tak było można to wziełabym na nie kredyt :D

Gość gość
hahahaha to każda z nas by wzięła xD no nic, wasz pomysł to iqacai to ja że lubie jak sroka podkradać wszystko co się świeci, to przejmuję ten pomysł do własnej realizacji. Da się zminić temat na grupę wsparcia w odchudzaniu z iqacai? :PPP

Gość gość
chcesz schudnąc ?zrobic sylwetke ?miec dostep do dietetycznych przepisów , oraz nielimitowanych porad to zapraszam ,pelna motywacja oczko.gif to sie moze udac wszystko zalezy tylko od ciebie ,zacznij działać nie tracac czasu na samodzielną naukę,my cie nauczymy diety i treningów wszystko online sprawdz http://potreningu.pl/raw/plans/redirect.php?id=xbcnmwrhhcmcvm&type=w

Gość gość
haha no nie wiem, czy tak warto zdradzać wszystkim ten sekret odchudzania :D ja bym została na tym wątku, już mam go dodanego do przeglądarki, nie lubię zmian.. samo odchudzanie już jest dla mnie mega wyzwaniem xD ale....... tableteczki zamówione :)

Gość gościóweczka
jasne, że zostajemy tutaj :) nie ma co kombinować, jak już kilka z nas go regulanie podgląda. No to tak, moje panie. Wystartowałam tydzień temu :D iqacai poszło w ruch, ja też poszłam w ruch, zapisałam się na sambę :D

Gość gość Monika K
U mnie efekt przyniosło dopiero zastosowanie IQacai. Wcześniej na samej diecie szło jak po grudzie... teraz waga spada systematycznie