Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poranne poty co to jest

Polecane posty

Gość gość

Od ładnych paru miesięcy nad ranem zalewają mnie poty. Badania wychodzą dobrze.Krew, tarczyca, usg, mocz i to drugie, hormony płciowe tez, ale przyznam dawno nie robiłam bo ostatnio w 2014. Co to może być? Może po prostu za gorąca kołdra, ale tak noc w noc? Czy to możliwe że że stresu?

Gość SMIERC JUZ BLISKO
jest swedzenie lub bole wezlow chlonnych po wypiciu alkoholu? jezeli tak to chloniak

Gość gość
Nie, o chłoniaku też myślałam. Byłam u hematologa a nawet u dwóch. Wszystko w porządku,

Gość gość
Zrób przeswietlenie płuc. Dobrze radzę.

Gość gość
Robiłam w zeszłym roku rtg płuc i też nic.

Gość gość
Organizm się poci, bo zwalcza w sobie jakąś infekcje, jest to całkowicie normalna reakcja na intruza w ciele, np gorączka. Pytanie tylko o co mu chodzi, co on chce zwalczyć ? W sumie jak jest organizmowi za gorąco, to też się poci, żey się ochłodzić, patrz np bieganie

Gość gość
To je powtórz i to szybko. Rok to cała wieczność w przypadku jednego ze schorzeń płuc. Nie chce Cie straszyć opisując dane schorzenie które charakteryzuje się w początku choroby właśnie porannym potami. Idź zrób to przeswietlenie,jeśli nie dla siebie to zrób to dla mnie.

Gość gość
Ja miałam straszne nocne poty na tle nerwowym. Raz trwało to kilka miesięcy a drugi nawet dłużej. Też robiłam wszystkie badania, pod kątem nowotworów też, nawet mam skierowanie na tomograf a tu objawy ustapily po leczeniu innego rodzaju... nie można wszystkiego zrzucić na nerwicę, ale ta na pewno może dawać poty. W pewnym wieku może być kwestia hormonów.

Gość gość
No to już nie wiem :( Jedynie co zauważyłam, może przed okresem się to nasila.

Gość gość
16:52 Tu autorka. Tak, ja tez mam nerwice. Parę,l at temu, jakieś 7-6 nie obyło się bez leków, w czasie ich brania miałam mega poty w nocy, ale to był skutek uboczny. Bez leków jestem już ponad 2 lata, a poty nadal mam. Te poty miałam już przed tym rtg płuc.