Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąpe plamienie, ryzyko ciąży, pieszczoty, proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość gość

Witam, na wstępie zaznaczam, że nie współżyłam i nie planuje tego a najbliższej przyszłości. Jedyne większe zbliżenia między mną a moim chłopakiem to pocałunki, przytulanie, on dotyka moich piersi, może czasami dotkniemy się prze chwilę po miejscach intymnych, ale zaznaczam, ze wszystko działo się w ubraniach i np. on dotykał moich okolic intymnych przez spodnie i bieliznę. Nie było bezpośredniego kontaktu narządów czy dotykania nagich narządów - moich czy jego, wszystko w ubraniu. To są nasze zbliżenia. Na te dni przypada i okres jednak teraz boli mnie brzuch i pojawiło się bardzo skąpe, brązowe plamienie nie miałam czegoś takiego nigdy wcześniej, dlatego zaczęłam się troch denerwować. W takim wypadku ciąża jest niemożliwa? To co to może być?

Gość gość
OMG! To na serio? bo już chyba padł rekord w temacie ciąża... ryzyjo ciąży... :O Skoro masz problem z cyklem -vide plamienia to idź do ginekologa.

Gość gość
Ale mogę odrzucić ciąże wgl?

Gość gość
A jak myślisz? Ręce opadają, totalna niewiedza! Może inaczej -a jak ty widzisz możliwość ciązy? W jaki sposob miało by do tego dojść? Opisz! Bo ja chyba mam marną wyobraźnię. :(

Gość gość
Nie wiem, sama nie wiem. Po prostu coś innego niż zawsze dzieje się w moim organizmie, dlatego sie denerwuje, a za tym ida może i głupie myśli. Nie współżyłam, ale wiem, że dużo osób na internecie pisze o ciąży przez pieszczoty, bez stosunku, to się przestraszyłam. Ale jest to niemożliwe, tak?

Gość gość
A jak ma do tego dojść u ciebie?? No w jaki sposób?

Gość gość
Nie wiem. Czyli do tego nie dojdzie? To czym może być spowodowane to plamienie Moze popełniłam bład czytając różne wypowiedzi na forum oraz czytając o krwawieniu implantacyjnym, ale przestraszyłam się.

Gość gość
Powiem krótko aby była ciąża musi być sperma która potem trafia do pochwy a potem zapładnia komórkę jajową. Tak więc jesli tak było u ciebie to owszem jest możliwa ciąża!

Gość gość
wszystko działo się ubraniach - jego członek cały czas był w spodniach, jeśli nie dotykał o miejscach intymnych, to z przodu i rownież przez bieliznę i rajstopy czy spodnie. W dodatku no wytrysku nie było, przynajmniej nie na zewnątrzrz, chyba, że jakiś niezauważalny w spodniach

Gość gość
No to sama sobie odpowiedziałaś już!

Gość gość
A jeśli by np rękę miał zabrudzoną, ale dotykał przez bieliznę i rajstopy/spodnie. To jest jakieś ryzyko czy dalej go nie ma?

Gość gość
A czy plemniki to terminatory?? Jeśli u niego takie sa to owszem zajdziesz w ciąże. spadam bo cały ten wątek to jakieś prowo.

Gość gość
Nie prowo, lecz niewiedza młodej, przestraszonej osoby, ktora zaczęła robic coś na co nie jest gotowa. Przepraszam, ze pytam.

Gość gość
To poczytaj sobie na ten temat na konkretnych stronach a nie głupoty na forach. Dokształć się bo to ważne! A wtedy nie będzie paniki. :) Ostatnio jest tu istny wysyp tego typu tematów. Niewiedza wśród młodzieży jest straszna.

Gość gość
To jest racja, przyznaje się. Jestem też świadoma, ze może to dla mnie jeszcze za wcześnie skoro takie obawy sie pojawiają. Jestem pełnoletnia, ale jak widać wiek to nie wszystko. Co się stało to sie nie odstani, a po prostu to dziwne plamienie, którego wcześniej nie miałam, zrodziło we mnie lęk, ze nawet takie zbliżenie pojawiło sie w mojej głowie jako potencjalne zagrożenie ciążą.