Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

serum przeciwzmarszczkowe w miar臋 naturalne po 30

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jakie serum polecacie do sk贸ry suchej, po 30? Cel to dodatkowe nawil偶enie, efekt detoksykacji, wyg艂adzenie zmarszczek. Preferuj臋 kosmetyki naturalne bez du偶ej ilo艣ci silikon贸w, konserwant贸w itp.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
St臋偶ony kwas hialuronowy na pocz膮tek polecam 2%, do tego olejek arganowy . Kropl臋 kwasu wymiesza膰 z paroma kropelkami olejku i na艂o偶y膰 wieczorem na twarz polecam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kkim
Anti Aging Floslek a potem d艂ugo d艂ugo nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z naturalnych to mo偶e Kiehls Midnight Recovery. Kosztuje 174 z艂 w sklepie online (jest ju偶 polski). Sk艂adniki aktywne to olejek z wiesio艂ka, lawendowy olejek eteryczny, skwalan (pozyskany z oliwek). Z polskich Biolaven (olej sojowy, z pestek winogron, arganowy i skwalan ro艣linny). Kosztuje 30 z艂 w sklepie online. Mo偶e by膰 jeszcze Orientana Bio serum Brahmi i kwas hialuronowy. Kosztuje oko艂o 50 z艂. Tylko czy to dzia艂a? Mo偶e lepiej zabiegi u kosmetyczki albo hialuronowy w zastrzykach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
olejek Rodin, troche malo znany w Polsce ale warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣ci
roz艣wietlaj膮ce od Floslek a potem d艂ugo, d艂ugo nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nati8383838
U kosmetyczki dowiedzia艂am si臋,偶e powierzchniowo nic nie dzia艂a.Silikon ci wyg艂adzi i tyle, olej zapcha itp. Pr贸buj臋 teraz Bioliq, bo mnie chcia艂a na drogie zabiegi nakr臋ci膰 kolejna pani po technikum kosmetycznym. Jeszcze z kilka lat i id臋 na wype艂nienie kwasem hialuronowym do lekarza. Serum tylko wyg艂adza. Drogie, lansiarskie firmy to ju偶 tragedia. Strata kasy. Za serum dawajcie po 30-40 z艂. Mo偶e by膰 te偶 Ava lub Floslek. Cho膰 mnie Ava lekko podra偶nia. Bioliq jako艣 najlepiej mi przypad艂 do gustu. Mia艂am ju偶 eko sera, ale to pozostaje na powierzchni i si臋 nie wch艂ania. Spr贸bujcie Bioli tylko dajcie mu troch臋 czasu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie dobrze sprawdza si臋 serum z wysok膮 zawarto艣ci膮 kwasu hialuronowego Neuro Hialuron od Bielendy, dobrze nawil偶a, wypycha zmarszczki i nadaje si臋 pod krem oraz pod makija偶. Sk艂ad ma tez dobry, bo kr贸tki i w miar臋 naturalny.

Udost臋pnij ten post

Patrz na sk艂ad kosmetyk贸w, kt贸re chcesz stosowa膰. 艢wietny jest kwas hialuronowyi warto go mie膰 w kremach czy serum. Poczytaj sobie o jego w艂a艣ciwo艣ciach http://www.vichy.pl/blog/kwas-hialuronowy-w%C5%82asciwosci-i-zastosowanie/vmag60819.aspx bo to nie jest tylko sk艂adnik dla pa艅 po 40 roku 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LizaLosz
Polecam wy艂膮cznie naturalne kosmetyki polskiej marki Anna Pikura! Bez 偶adnych konserwant贸w, substancji zapachowych - to, 偶e trzeba trzyma膰 je w lod贸wce i 偶e maj膮 ok 2 miesi臋czn膮 dat臋 przydatno艣ci m贸wi wszystko. Ja polecam z tej marki kolageny. Sama u偶ywam kolagenu AP BIOAKTIV WHITE na zmian臋 z PLUS, do tego krem nawil偶aj膮cy i nikt nie daje mi wi臋cej ni偶 25 lat! (mam 38). Oczywi艣cie, stosuj臋 贸w specyfik ju偶 ponad 2 lata i zdecydowanie go polecam. Zmarszczki znikaj膮, jak po przy艂o偶eniu magicznej r贸偶d偶ki, albo skalpela haha. Kolagen 艣wietnie wyr贸wnuje te偶 koloryt mojej sk贸ry no i nie mam dzi臋ki niemu wyprysk贸w - kt贸re wcze艣niej pojawia艂y si臋 regularnie. Kupuj臋 tam r贸wnie偶 mgie艂k臋 z r贸偶y, tzw. hydrolat, kt贸rej u偶ywam przed kolagenem, aby si臋 lepiej wch艂on膮 (og贸lnie przed na艂o偶eniem kolagenu musisz mie膰 zwil偶on膮 twarz). Kosmetyki znajdziesz na stronie internetowej firmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta sie aktywowala ze smierdzacymi kremami. Reety. Zapewniam ze nie warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aaaaagaaaaa
Ja r贸wnie偶 polecam Skoncentrowane Serum Hialuronowe firmy Vena Cosmetics! To Serum to unikatowa kombinacja trzech rodzaj贸w kwasu hialuronowego o r贸偶nych masach cz膮steczkowych, gdzie jeden z nich przenika przez warstw臋 rogow膮 nask贸rka, zapewniaj膮c sk贸rze g艂臋bokie i d艂ugotrwa艂e nawil偶enie :)))) Serum zwi臋ksza nawil偶enie sk贸ry nawet o 20% kilka minut po aplikacji !! (dzia艂anie potwierdzone aparaturowo). Poni偶ej link, na pewno nie po偶a艂ujecie :))) http://vena-sklep.pl/produkt/skoncentrowane-serum-hialuronowe/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam kosmetyki z serii https://sklep.barwa.com.pl/3-barwa-siarkowa naprawd臋 odk膮d zacz臋艂am je stosowa膰 wszystkim polecam. Zawarte w tych kosmetykach produkty znakomicie wp艂ywaj膮 na moj膮 cer臋, a偶 sama nie mog臋 w to uwierzy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosmos32
Jest takie serum przeciwzmarszczkowe nazywa si臋 dermorevital, mo偶na je stosowa膰 r贸wnie偶 na czo艂o oraz wok贸艂 ust. U mnie si臋 sprawdzi艂o, tak偶e nie tylko drogie kosmetyki mog膮 by膰 dobre i skuteczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga

Dziewczyny ja u偶ywam Multiwitaminowe przeciwzmarszczkowe seruposiadasz konto,聽zaloguj si臋.m z rokitnikiem firmy Cosnature. Cena fajna, sk艂ad dobry. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga

Dziewczyny ja u偶ywam Multiwitaminowe przeciwzmarszczkowe serum z rokitnikiem firmy Cosnature. Cena fajna, sk艂ad dobry. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 donka88

Sprawd藕cie sobie mask臋 anti-age na dzien i na noc聽 Royal Snail Eveline, ona dobrze nawil偶a sk贸r臋, wyg艂adza, moim zdaniem warto zdecydowa膰 si臋 j膮 przetestowa膰. To, 偶e produkt jest niedrogi, nie znaczy, 偶e nie mo偶e by膰 skuteczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hanna

Ja moge Wam polecic sprawdzony naturalny kosmetyk. Serum Bio Agadir. Sklad ma bardzo bogaty i opiera sie na naturalnej opuncji figowej oraz mleczku pszczelim. Cos wspanialego jak to naciaga i nawilza twarz! Wszystkie kolezanki dopytuja jaki kosmetyk stosuje 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 govska

je艣li mialabym cos polecic to bylby to kolagen doppelherz z witaminami 艣wietnie dzia艂a juz po 2 tyg widze roznice ale stosuje regularnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elefantka

Ja b臋d臋 testowa膰 teraz nowo艣膰 od AVA, kremy ProRenew z probiotykami. Jestem ciekawa ich dzia艂ania, mia艂am wcze艣niej kilka naturalnych kosmetyk贸w tej marki i by艂am zadowolona. :-)

Udost臋pnij ten post

Bielenda ostatnio pozytywnie mnie zaskakuje 鉂わ笍聽Kupi艂am dla mamy serum z nowej lini golden placenta. Mama zadowolona, widzi nawil偶enie i rozswietlenie, przy okazji sk贸ra nabra艂a spr臋偶ysto艣ci.聽

Udost臋pnij ten post

Polecam z Bielendy linie Diamentowe Lipidy, doskona艂e kosmetyki przeciwzmarszczkowe

Udost臋pnij ten post

SKIN79 ma du偶y wyb贸r kosmetyk贸w przeciwzmarszczkowych, kt贸re naprawd臋 wyg艂adzaj膮 cer臋! Jestem z nich bardzo zadowolona i nie zamieni艂abym na 偶adne inne 馃檪

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰