Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiądz który więził gwałcił dziewczynkę przez kilka miesięcy. Chodzi na wolności

Polecane posty

Gość gość

Odprawia msze, a ostatecznie sąd, rodzina księdza, kuria, duchowieństwo nawet parafianie wieszają psy na dziewczynce i obarczają ją winą za krzywdy moralne których przez nią doznał ksiądz. Powiedzcie mi czy to nie jest chory kraj? Ja wiem, że szuje zdarzają się wszędzie, bo zaraz jakaś nawiedzona kato-debilka zacznie ujadać i padnie ten argument ale chodzi o to, że te czarne kur/wy jako jedyne stoją ponad prawem, chodzą wolno, a sądy niż z tym nie robią. Co to są jakieś święte krowy? A sam kościół i Franciszek też nie lepszy. Niedawno ryja darł, że wszystkich takich trzeba karać i ekskomunikować i co? nie dotarło to do niego? Następna kato szmata pier/doląca frazesy na pokaz! Mam nadzieję katole, że jesteście z siebie dumni należąc do takiego burdelu. Pamiętajcie, że jesteście częścią tego zbrodniczego procederu, bo nie protestując przeciwko bezczynności kurii, episkopatu i watykanu w sprawach księży pedofilów zezwalacie na to! GRATULACJE! http://www.newsweek.pl/polska/pedofilia-w-kosciele-g****il-dziecko-nadal-odprawia-msze,artykuly,403251,1.html

Gość gość
dlatego ja wystąpiłam z kościoła kilka lat temu

Gość gość
niestety jeszcze długo w katostanie to się nie zmieni, bo swoje będa ludzie psioczyć, a po ślub z kopertą i tak polecą

Gość gość
A ja dla księdza nie chodzę do kościoła tylko dla Boga, a że ksiądz mszę odprawia no to cóż Bóg go powołała to chyba wiedział co robi. a może z Bogiem mam się wykłócać?

Gość gość
16.42 "Pamiętajcie, że jesteście częścią tego zbrodniczego procederu, bo nie protestując przeciwko bezczynności kurii, episkopatu i watykanu w sprawach księży pedofilów zezwalacie na to! GRATULACJE" x a ty autorko co robisz w tej sprawie? protestujesz przeciwko bezczynności kurii? jeśli tak to w jaki sposób? zgłosiłaś to gdzieś? czy tylko na kafe potrafisz ujadać? bo jeśli nic nie robisz to też na to zezwalasz i jesteś mega hipokrytkom!

Gość gość
dziś Ja nie jestem katoliczką więc udziału w tym nie biorę w przeciwieństwie do was i protestować w kurii nie zamierzam, bo to nie jest moja religia. Nie rozumiesz co napisałam? serio taka tępa jesteś? No w sumie jesteś skoro piszesz "hipokrytkom" zamiast "hipokrytką" :D katechizm to ty masz pewnie w domu w trzech wydaniach ale słownika ani jednego :P :P

Gość gość
chu* mnie obchodzi jakas mala dziw*** !

Gość gość
najlepiej napisać, że się nie jest katoliczką, albo przyczepić się do błędów ortograficznych, jak się nie ma żadnych, innych, mądrych argumentów. A czy katolicy w kurię wierzą, albo w księdza? czy w Boga? Nie potrafisz tego ogarnąć, że ludzie nie modlą się do księdza tylko do Boga. Czekamy na jakieś mądre i konkretne argumenty dlaczego nic nie robisz w tej sprawie a nie tylko na wyzwiska i wyśmiewanie. Uprzedzając cię nie jestem autorką postu 17.12 który przed chwilą wyśmiałaś, a ma ona sporo racji, a jak widać ciebie przerosło, aby coś mądrego napisać...:P takie jak chcą wywołać tylko g****oburzę, nie mając nic wartościowego do powiedzenia.

Gość gość
ja nie pozwole obrazac mojej religii! ty autorko chyba nalezysz do gangu tego ujadacza lisa!

Gość gość
dawala d**y a teraz afera

Gość gość
najlepiej odbić piłeczkę, że się ortografii czepiam :D Kochana sama nie wiesz czym jest katolicyzm. Katolik uznaje decyzję kurii, episkopatu i Watykanu dlatego jest KATOLIKIEM, a nie zwyczajnie wierzącym w boga człowiekiem, chrześcijaninem. Katolicyzm to cały zbiór przepisów i dogmatów, a nie sama wiara w Boga. Zawsze mnie śmieszą te same śpiewki nieświadomych baranów: "nie dla kurii i nie dla księdza się modlę bla, bla, bla" ale jesteś katolikiem więc siłą rzeczy przyjmujesz wszystko to co głosi i robi twój katolicki kościół. Następne co mnie bawi to przypisywanie do jakichś lisów, kodów, lewaków, feministek i ....uj wie kogo. Tak jakby człowiek wolny od wszelkiego rodzaju partii i religii nie mógł samodzielnie powiedzieć tego co sam myśli. Wy jesteście tępym stadem, który musi przynależeć do jakiegoś kołchozu więc myślicie, że każdy taki jest. a nie pozwalać to ty sobie możesz u siebie w domu w butach chodzić. Wielka obraza mi religii hahaha ta wasza religia obraża cały czas normalnych ludzi choćby takimi sprawami jak ta i musimy z tym żyć.

Gość gość
Masakra najlepiej widać jakim chorym tworem są katolicy :o Weźcie jeszcze brońcie tego gnoja tak jak to wasz Papież robi!

Gość gość
kiedyś nie było kurii, episkopatu i Watykany a ludzie jakoś wierzyli w Boga, jak to wytłumaczysz. Jestem chrześcijanka wierząca w Boga i wiesz jakoś nie interesuje mnie twoje zdanie. Kiedyś nie było tyle przepisów i dogmatów a chrześcijanie byli. Tak, są ludzie, którzy wierzą w Boga a nie w księży, bo maja swój rozum i nikt nie będzie popierał księży pedofili, tak samo są księża z prawdziwym powołaniem. Ale co ci kto będzie tłumaczył, jak dla Ciebie jest albo czarne, albo białe. Widać, że jesteś typem człowieka, który nienawidzi katolików tylko za to, że są katolikami. Naprawdę jesteś tak zaściankowa? Obudź się, bo to nie średniowiecze i czasy palenia na stosie już minęły.

Gość gość
autorka to osoba która ocenia ludzi na podstawie wiary, koloru skóry, orientacji. Zrozum to głupiutka istoto, że człowieka nie ocenia się na podstawie tego w co wierzy i jaki ma kolor skóry tylko liczy się jakim on jest człowiekiem, czyny się liczą. A ty założyłaś temat, wyśmiewasz i wyzywasz ludzi od baranów tylko dlatego, że nie masz żadnych porządnych argumentów i nie potrafisz się mądrze wypowiedzieć. To, że ktoś żyje inaczej niż ty, nie znaczy, że żyje gorzej...Ja nie jestem katoliczka, ale szanuje każdego, jako człowieka, za to jakim jest a nie w co wierzy. Najważniejsze jest żyć w zgodzie z samym sobą, jak widać autorce tego brakuje i do idealnego życia jej daleko skoro czepia się innych...

Gość gość
a co mają go dobić za desperacje z powodu prawictwa

Gość gość
autorko gdzieś ty się uchowała? na ulicy miedzy śmietnikami chyba...słownik taki, że aż nie chce się tego dalej czytać...I ty chcesz kogoś umoralniać...

Gość gość
Znaczy żaden z niego katolik i żaden ksiądz .. Facio zamiast do seminarium mogł iść do np .szkoly filmowej.. I dziś jako znany reżyser miałby wg Wyborczej prawo do spółkowania z nieletnią jak np .Roman P .Albo przeszedłby na islam -tam im wolno ..Dziś GW by go broniła przed polską ksenofobią rasizmem i ohydną nietolerancją ..By sobie pojechał do Arabii Saudyjskiej wziął ślub i śmiał sie z polskiego prawa .

Gość gość
gość dziś kiedyś nie było kurii, episkopatu i Watykany a ludzie jakoś wierzyli w Boga, jak to wytłumaczysz. Jestem chrześcijanka wierząca w Boga i wiesz jakoś nie interesuje mnie twoje zdanie. Kiedyś nie było tyle przepisów i dogmatów a chrześcijanie byli. xxx a może czas do tego wrócić? widzisz nie było watykanu a wierzyli więc po co wam to? Chrześcijaństwo to jedno i ja się go nie czepiam a KATOLICYZM to drugie i owszem katolik przyjmuje decyzje duchowieństwa w tym te o ochronie księży pedofilów taka jest prawda i możesz sobie to wypierać i tłumaczyć się na milion sposobów, a nawet tupać nóżką do woli ale będąc katolikiem popierasz wszystkie decyzje twojego kościoła. Co? może nie mam racji?