Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama bo jestem brzydka i mam chory charakter

Polecane posty

Gość gość
23:19 Na instagramie wysyp takich księżniczek do tego 3/4 sztuczne. Ale co prawda to prawda...

Gość gość
Nie p********e. Takie z was chlopy jak ze mnie ksiądz.

Gość gość
Spróbuj autorko zaakceptować najpierw siebie. Na pewno znajdziesz jeszcze kogoś.

trzeba zmienić ten trudny charakter musisz być miła dla niego przede wszystkim jak bedziesz sie czepiac to napewno szybko cię zostawi

Gość gość
Nikogo sie nie czepiam. Jak juz to sie czepiam samej siebie i mam wymagania wobec siebie, Raz sie sobie podobam za chwile sie sobie nie podobam a wszystko to bo nikt o mnie powaznie nie mysli, za kazdym razem gdy wszystko idzie w dobra strone ,to potem wszystko sie miedzy mna a facetem roz******la. Njdluzej z facetem bylam tylko rok, takie tam harlekiny mnie spotykaly, nigdy nic powaznego...

Gość gość
kTOS TU PISAL O KSIEZNICZKACH ,ZE KSIEZNICZKI MAJA SILNY MOCNY, CHARAKTER I MECZYZNI LUBIA KSIEZNICZKI. Bzdura, mezczyzni nie lubia ksiezniczek, bo trzeba nad ksiezniczkami skakac, latac, poklony dawac i takie to mysla ze wszystko im sie od zycia nalezy a one moga wybrzedzac i facetem manipulowac!

Gość gość
a ile masz na koncie bo szukam żony ,ale bez sloniny za pasem :-)

Gość gość
Ja nie bede niczyja sponsorka. Mam byc mila taa, ja facetowi kartke z zyczeniami wyslalam, zyczenia na nowy rok zlozylam a on nawet tego nie zrobil. FaCECI SZUKAJA BOGATYCH KOBIET, JAK JEST BIEDNA TO TAKIEJ NIE CHCA.

Gość gość
Mi tez na chuj facet golo d***ec pasozyt. kobiety patrza na portfel faceta a faceci na konto kobiety. Polacy to dziady, szukam obcokrajowca.

jak byłas rok to sukces to długo :) nie martw się musisz uwierzyc w siebie , mi to tjuz totalnie nic nie wychodziło i dałem sobie spokój tylko ze mi to nie jest do szczęscia aż tak konieczne, powodzenia :)