Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justi03

Czy sobie odpuścić tą znajomość ?

Polecane posty

Gość Justi03

Witam Was wszystkich. Poznałam w Internecie chłopaka który jest młodszy ode mnie. Mam 23 lata, piszemy ze sobą ponad 3 lata smsy i na gg. Ale on zawsze trzymał na dystans nasza znajomość. Pisał ze mnie kocha i jestem super bardzo mi na nim zalezy ale on nigdy nie chcial dodac mnie na swoim fb - mało tego chyba zablokował profil przede mną bo nie mogę go znaleźć. Chciałam żeby zadzwonił do mnie albo pogadać na Skype to też tego nie chce :( On ma mój adres domowy i na urodziny wysłał mi kwiaty czekoladki szampana i misia. To sprawiło ze na 100% uwierzyłam w jego uczucia do mnie ( nie jestem materialistka chodzilo mi o sam gest) Ale teraz coś kombinuje olewa mnie ... odpisuje po kilku godzinach albo wcale a jest dostępny ma opis taki ... gejowski albo ze odpisze każdemu . I te zachowanie....Nie ma mnie na gg bo sie zdenerowalam tym jego olewackim stosunku do mnie, nawet nie zainteresuje się czemu tak mnie nie ma nie pisze smsów, dałam opis "nieobecność :) " I nie wiem czy walczyć czy sobie darować bo on się mną bawi ;-; Ta znajomość też ma wpływ na moje życie prywatne bo normalnie nie mogę mieć chłopaka bo jest ON :") Dziwne to wszystko :(

Gość gość
Skoro znajomość trwa 3 lata (internetowa), typ mówi że Cie kocha a nawet nie chce Ci dać swojego fb to chyba ma coś nie tak pod kopułą, serio, są jakieś powody dlaczego nie chce się bardziej ujawnić? Ja pisałem / pisze z dziewczyną jakies 2 miesiące internetowo a i tak gryzie mnie to strasznie że nie mogę się narazie z nią zobaczyć

Gość gość
Czyli nigdy się nie widzieliście a on wyznaje ci miłość? Masz 23 lata czy 13? Jak dla mnie to zmarnowany czas

Gość gość
Serio jesteś taka głupia? Nie do uwierzenia ze masz 23 lata. Koleś bawi się Toba, pewnie nie chce ujawnić profilu na FB bo ma dziewczynę a z Toba tylko flirtuje, a Ty lykasz to od 3 lat I tylko czekasz as laskawie zechce spotkac sie ... W dodatku podalas mu swoj adres, obcej osobie w zasadzie. To niebezpieczne! Zmadrzej

Gość gość
Pewnie żonaty. Nie dziwiła cię brak chęci spotkania? Jakby facet po kilku miesiącach pisania nie chciałby się ze mną spotkać dałabym sobie spokój

Gość gość
Poproś go o adres domowy i zrób mu niespodziankę

Gość gość
Moim zdaniem coś tu śmierdzi... . Dziwi mnie, że piszecie ze sobą 3 lata i nie spotkaliście się ani razu. Nie wysłał Ci nawet swojego zdjęcia? Bawi się Tobą... . Zastanawia mnie tylko ten prezent. W końcu to są koszta.

Gość gość
JUż pal sześć oszusta internetowego i grajka na uczuciach,ale zyby dziewczyna ciągnęła taka fikcję przez yle czasu?! wez ty uruchom rozum i skorzystaj z niego!

Gość gość
Dokładnie, daj sobie spokój. Pewnie jest Ci ciężko bo emocjonalnie się w to zaangażowałaś ale nawet nie wiadomo jak by było na żywo... może wcale nie byłoby tak kolorowo. Miałam 2 facetów poznanych przez internet. Przez neta wszystko wydawało się super, wspólne tematy do rozmowy itd. ale w życiu okazało się, że nie ma między nami chemii, po prostu. Z jednym nawet mi się całować nie chciało... Także daj spokój, rozejrzyj się za kimś na miejscu. Tylko daj szansę.

Gość gość
Pewnie przez ten czas nigdzie nie wychodziłaś nikogo ciekawego nie poznałaś. Nie żal co 3 lat młodości ? Mi by było