Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak czesto sie kontaktowaliscie z narzeczonym przed slubem?

Polecane posty

Gość gość

W przypadku par, ktore nie mieszkaly razem. Jak wygladal wasz codzienny kontakt z druga polowka? Codzienne telefony, spotkania a moze odzywaliscie sie do siebie raz na kilka dni i spotkanie od czasu do czasu?

Gość gość
Codziennie wisielismy na telefonie :)

Gość gość
codzienne sms i rozmowy telefoniczne, przyjazdy na wekeendy i swięta jak tylko często sie dało

Gość gość
Prawie codzienne widzenia po pracy, bo mieszkalismy niedaleko siebie. Czasami nie widzielismy sie w tygodniu, bez afer sie obeszlo , kazde z nas po pracy mialo jeszcze szkole :) Weekendy wspolne jak tylko było mozna, czasem wspolny wyjazd.. Nie mielismy telefonów :P Nie mieszkalismy razem przed slubem, nie przeszkodziło to nam tworzyc zgrane malzenstwo do dzis :)

Gość gość
Tu autorka, pytam dlatego, poniewaz teraz kazde z nas pracuje w innym miescie. Ja mam ochote caly czas czuc jego obecnosc (tel, skype, sms, wspolnie spedzony czas), ale nie chcialabym go tym zadusic, jesli wiecie o czym mysle.

Gość gość
Dzieliło nas 250 km, więc widywaliśmy się co tydzień lub dwa w weekendy. W tygodniu sms'y i telefony, ale bez przesady, nie wisieliśmy na telefonie pół dnia.

Gość gość
Ty na serio z tym pytaniem? Lol

Gość gość
my też nie wisielismy pol dnia na telefonie, rozmowy były wtedy drogie a ja jeszcze studowałam, widywaliśmy się raz na 2-3 dni, (studiowałam trudny kierunek, musiałam się uczyć) ,mieszkaliśmy w tym samym mieście, sms na dobranoc, i weekendy nasze, pt i sobota lub sobota i niedziela:).Jesteśmy małzenstwem już 8 lat i jest super:)

Gość gość
Tylko nieodpowiedzialne bachory mieszkają osobno każde u swoich rodziców przed ślubem.

Gość gość
18:49: nie zarzygaj się przypadkiem

Gość gość
telefony codziennie, widywalismy sie srednio raz na 2-3 dni.

Gość gość
Dzieli nas 150 km. Widujemy sie co dwa, trzy tygodnie na weekendy plus wszystkie dłuższe wolne, wakacje, urlopy itp. Kontakt codziennie, narzeczony pisze z rana sms-a na dzień dobry, potem smsujemy, dzwonimy do siebie lub gadamy na FB.