Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orgazm

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat, jestem ze swoim partnerem już dobry rok, on ma 25. Nasz problem polega na tym, że nie mam orgazmu. Czuję przyjemność z seksu i jest mi dobrze, ale często przestaje, powraca i tak znowu. Czasem, gdy się kochamy, mam takie uczucie pełności, jakby bardzo chciało mi się siku i wtedy zazwyczaj przerywamy. Może powinnam się zgłosić do ginekologa i zrobić jakieś badania? Czuję się źle rozczarowując go, bo on bardzo się stara.

Niech Ci zrobi dobrze językiem albo palcem to szybciej dojdziesz

Gość gość
Bardzo często ''zabawiamy'' się w ten sposób i dalej nic.

Gość gość
Jak można było sie zwiazać z takim staruchem mało tego uprawiać seks przed slubem zdziro

No bo jak jesteś zestresowana i martwisz się czy dojdziesz czy nie a co gorsze boisz się go rozczarować to inaczej nie będzie :D musisz podejść do tego na luzie

Gość gość
Pojdziesz do piekła zboczono zdziro

Gość gość
Sory, ale ja dodałam post, nie obrażając tutaj nikogo, nie pytam o Twoją opinię na mój temat, tylko proszę o odpowiedź na pytanie, jeśli coś Ci nie pasuje, to nie odpowiadaj i tyle w tamacie. Ps. To już sprawa indywidualna, to że Ty wolisz młodszych to nie moja wina :)

Gość gość
#Neptyk hmm zapomniałam dodać że on jest moim pierwszym. I stosujemy tabletki antykoncepcyjne, skupiam się tylko na tej sytuacji, więc nie wiem co robię źle.

Gość gość
Mam podobnie, nigdy nie mialam orgazmu kochajac sie ze swoim chlopakiem, czsami zastanawiam sie co ze mna jest nie tak.

To tym bardziej nie masz doświadczenia.. ja to widze tak ze Twoim problemem jest psychika.. seks to ma być przyjemność a nie stres i myslenie ze znowu zawiode :P potrzebujesz czasu i wsparcia od Twojego chłopaka i nic więcej. Oczywiście to jest tylko moje zdanie :P

Gość gość
Więc co mam zrobić?

Gość gość
Moim zdaniem przede wszystkim powinnas udac sie niezwlocznie po porade do ginekologa,niepokojace jest to uczucie pelnosci,moze to sa po prostu miesniaki ktore powoduja ucisk,a jak u ciebie z miesiaczka masz obfite czy raczej skape krwawienia.?

Gość gość
Nie mam obfitych

Gość gość
Wydaje mi sie ze problemem moze byc gra wstepna twoj partner poeinien poswiecic wiecej czasu na pieszczoty przed stosunkiem,a czy masturbujac sie zawsze osiagasx orgazm

Gość gość
A wczesniej czesto sie masturbowalas?

Gość gość
Nie masturbuję się :) nie czuję z tego przyjemności, nie umiem

Gość gość
Wydaje mi sie ze powinnas sama sprawdzic co najbardziej sprawia ci prxyjemnosc,nie namawiam cie do masturbacji,ale tylko w ten sposob po,nasz swoje cialo,reakcje na dotyk, oraz miejsca erogenne.

Gość gość
gggb zawsze wiedziałem, że masz problemy seksualne ty cygańska szmato, ale że orgazmu nie dostajesz to ci współczuje :D

Gość gość
Wczesniej jeszcze jako nastolatka masturbowalam sie ale raczej sporadycznie,nigdy z tym nie przesadzalam,orgazmy tez nie zawsze nastepowaly,ale nie przykladalam do tego wagi,masturbowalam sie raczej z ciekawosci.