Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amator warzyw

Wyciskarka do soków godna polecenia

Polecane posty

Gość amator warzyw

Bardzo proszę o polecenie sprawdzonej wyciskarki do soków.

Gość gość
przepisy na pyszne, zdrowe, warzywne koktajle pełne błonnika idealne podczas odchudzania czy przechodzenia postu Ewy Dąbrowskiej: http://mlodzinadorobku.pl/soki-na-poscie-ewy- dabrowskiej/ z wyciskarki Muke

Gość Pan Albercik
Ja o tym modelu nie słyszałem. Za to mogę polecić wyciskarki od Biochefa. W ogóle świetny pomysł z tą wyciskarką soki przygotowane z jej wykorzystaniem są najzdrowsze i najwyższej jakości zdecydowanie. Jeśli ktoś chce być "fit" to w sumie idealna sprawa taka wyciskarka. :D A tego Biochefa polecam, bo w sumie wszędzie widzę reklamy jakichś Huromów, a miałem okazję porównać i wygrywają w przedbiegach.

Gość marcelinacelina
Nie mam porównania bo ja od kilku lat korzystam z sokowytłaczarki Ronic i nie musiałam do tej pory jej wymieniać. Jeśli ktoś często korzysta z takiego sprzętu to warto zastanowić się nad dobrym jakościowo i trwałym produktem. Ja prawie codziennie robię soki albo koktajle czy smoothie, dlatego chciałam dobrze zainwestować pieniądze. A smaku własnoręcznie robionych soków nie da się porównać z żadnym kupionym. I ile w nich zdrowia!

Gość maryjunia
Godna polecenia, sprawdzona i z wieloma funkcjami - tylko Slow Juicer marki Philipiak. Ja sobie taką kupiłam i jestem z niej bardzo zadowolona. Soki owocowo-warzywne w różnych kombinacjach przygotowuję z łatwością. Takie domowe soki są o niebo lepsze od tych przepełnionych cukrem sklepowych.

Gość Lidzia_
Nie wiem czy dokładnie mamy taką samą bo moja to model PH-1007 która się świetnie zresztą spisuje sądzę że jak wszystkie z logo Philipiaka.

Gość ElżbietaBennet
Wyciskarka wolnoobrotowa Muke podobno jest świetna. W ciągu minuty wykonuje tylko 30 obrotów, dzięki czemu utlenia się mniej witamin i enzymów, a soki mają właściwości odżywczych. Cena takiego sprzętu również jest niska , w porównaniu z konkurencyjnymi firmami. Sama zastanawiam się nad zakupem jej, tym bardziej, że dodatkowo firma oferuje gratisy takie jak książka kucharska czy krajalnice.Wiadomo, że soki wyciskane są znacznie tańsze, niż kupowane w sklepach, więc chcę przestać przepłacać i do tego lepiej się odżywiać.