Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakich zachowaniach poznajecie ze sie komus podobacie?

Polecane posty

Gość gość

Nie pytam jak to poznać tylko jak wy poznajecie

Gość gość
po tym, że się ktoś ciągle patrzy, odwraca się za mną, wodzi wzrokiem lub odprowadza wzrokiem

Gość gość
zakochaniu towarzyszy onieśmielenie a pożądliwość jest bezpośrednia i wulgarna

Gość gość
wypowiadasz się nie na temat

Gość gość
Po ukradkowych spojrzeniach i zakłopotaniu oraz syndromie nerwowych rąk

Gość gość
Często się patrzy, zwraca na mnie uwagę np. przy rozmowie do mnie nawiązuje, ma takie "maslane oczy"

Gość gość
Ja zawsze jak się zakochuje jestem złośliwa i trochę nabijam się z mojego obiektu w taki sposób usiłuje się bronić przed uczuciem

na jednym blogu znalazłam: "W naturze zdarza się, że wiele samców zaleca się do tej samej samicy. Ponieważ spotykajš się w jednym miejscu, konfrontacja jest nieunikniona. Walki pomiędzy samcami podlegajš bardzo cisłym regułom. Spoglšdanie w oczy, stroszenie wšsów, pokazywanie kłów i próby zadania ciosu pazurami, majš na celu zastraszenie rywala. Efektem tych walk jest zwykle zaledwie kilka zadrapań. Jeden z przeciwników może położyć kres pojedynkowi w dowolnym momencie. Wystarczy, że ostentacyjnie zaznaczy swój brak zainteresowania, odwracajšc głowę." - to przynajmniej wiem, kiedy kto ś już NIE jest mną zainteresowany i aobserwowano, że częstotliwoć ryków jest słaba od marca do wrzenia, gwałtownie wzrasta pod koniec padziernika i osišga szczyt na poczštku lutego. U wszystkich tygrysów liczba ryków wzrasta podczas okresu reprodukcyjnego. x

Gość gość
Ciagle patrzy, wodzi wzrokiem, obserwuje, odprowadza wzrokiem... Czyli kazdy ochroniarz w markecie sie w was zakochal? Niezłe ego