Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdealnaKochanka

Poradnik dla żon: Dlaczego faceci was zdradzają

Polecane posty

Gość IdealnaKochanka

Ludzie - kobiety i mężczyźni zdradzali się wzajemnie w przeszłości, zdradzają się w teraźniejszości i zdradzać się będą zawsze. Każdy ma swój rozum i sumienie. Oczywiście nie chcę generalizować, bo to nie przystoi, ale w mojej ocenie ok 98% męskiej populacji jest bardzo prosta w obsłudze - tylko jeden guziczek. Śmiem twierdzić, że moja pralka automatyczna (12 letnia) jest bardziej skomplikowana. Drogie żony - faceci uwielbiają seks, jeśli nie mają tego w domku, od Was drogie Panie, to cóż mają biedni począć ze swymi potrzebami??? Tylko to nie jest mój problem moje drogie, bo ja nikomu niczego przed ołtarzem nie przyrzekałam, nie obiecywałam. Problem rodzi się w Waszym małżeństwie i zanim jedna z drugą oplujesz kochankę, która przynosi ulgę Twojemu facetowi, zastanów się w pierwszej chwili nad sobą. PS. Zanim zapytacie dlaczego sobie nie poszukam wolnego faceta - odpowiadam zainteresowanym Paniom. Od kochanka dostajesz wszystko co najlepsze, przychodzi wypachniony, często przynosi kwiaty i prezenty, stara się jak diabli bym go nie porzuciła, bo znowu zostanie sam ze swymi potrzebami i będzie musiał szukać nowej kochanki. No który mąż mi to da? Na dodatek nie mieszka z mną na chacie, nie pierdzi w nocy pod wspólną kołdrą, nie dłubie w nosie, nie marudzi, że obiad przesolony, prać nic nie muszę ani prasować, wymieniać dalej?

Gość gość
Beznadziejne męskie prowo, by rozpowszechniać model pt. żona i kochanki.

Gość gość
Mój facet mnie zdradzał, mimo, że często uprawialiśmy sex. Po prostu znudziłam mu się po 10 latach. Rozstaliśmy się, po 6 mcach chciał wrócić, minęły 3 lata, a on wciąż chce wrócić. I co?

Gość gość
No i co ? Myślisz zes mądra a gadasz banały. Nic nie wiesz o życiu, o mężczyznach, małżeństwach i czymkolwiek. Masz 12 letnia pralkę? Faceta któremu włączasz tylko jeden guziczek? Cudzego męża którego obsługuje żona w sprawach wyglądu ? I do tego te mądrości ludowe...kobieto wez sie ogarnij , masz ty jakieś wykształcenie, przyjaciół i cokolwiek lepszego od fiuta czyjegoś męża ? Coraz bardziej żenujące jesteście a rodzina pewnie dumna ze ho ho.

Gość gość
I dlatego zostałaś kochanką? 9/10, że to jakieś żałosne prowo zdradzającego faceta udającego kobietę, by rozpowszechniać wśród Polek lewackie modele związków i tym samym pozyskiwać sobie więcej kochanek do seksu bez zobowiązań.

Gość gość
9:54 To lewacka, męska propaganda równie wiarygodna, co wpisy żon popierających kazirodztwo, czyli w ogóle. Trzeba mieć coś z deklem.

Gość gość
nie jestem kochanką,ale zgadzam sie w 100u % z autorką bowiem żony myslą,że mają faceta na zawsze,na wyłacznosć,itd,itp. Oboje przestaja sie starac i efekt gotowy :ona zostaje zarobiona w domu z obowiazkami a on ?wyfruwa,fupek jeden,bo tak najprościej. Romans wychodzi na jaw,to facet gada ohydztwa o kochance,kupuje zonce jakis drogo gadzet i ona..przyjmuje go,bo kasa potrzebna na dom. To prostsze niz ustawa przewiduje! niestety.

Gość gość
Bankomat - rola w rodzinie zdradzającego fiuta , która wywali maszynkę od produkowania kasy ? Ambicje w kieszeń i bawimy sie dalej, poza tym ambicja wobec kochanki i męża jelopa kto za duże wyróżnienie. Klasa dla klasy. A kasa potrzebna wszystkim a zwłaszcza rodzinie i żadne dymanie gościnnej w kroku nie bedzie układać życia żonie. Bankomaty , tym zostają zdradzający i to jest wybór na jaki sie godzą

Autorka bardzo dobrze pisze.. Facet nigdy nie będzie szukał Kochanki, jeśli będzie miał bliskość z żoną.. Spełniony facet nigdy nie spojrzy na obcą kobietę. Zawsze będzie myślał o swojej Kobiecie i jej spódniczce i to co mam ona pod nią... p.s. czasami jak czytam te tematy tu na cafe staram się robię mu obiadek jest jak początek w maśle, tylko narzeka że nie kocham się z nim bo jestem zmęczona... faceta wali obiad, skoro on jest z kobietą potrzebuje bliskości z nią.

Gość gość
wszyscy na cos sie godzą-cala trojka. Autorka wyraznie pisze dlaczego nie chce faceta na stałe,mądry ogląd.

Gość gość
Nie autorka, a autor. Poglądy "wszyscy się zdradzają" są typowo męskie. Pospolity lewak jakich wszędzie pełno. Kobiety nie tego oczekują od małżeństwa i rodziny.

Gość gość
Tylko czekać na "Poradnik dla żon: Dlaczego faceci was biją", autorze.

Gość gość
Autorowi marzą się idealne kochanki, nie skarżące się na fakt, że jest rozpieszczonym gałganem nie szanującym swojej własnej żony i bojącym się odejść.

Gość gość
facet zdradza nawet jak ma seks.kobieta sie nudzi i tyle

Gość gość
kochanko sama sobie przeczysz piszesz o facecie który nie dostaje w domu seksu więc szuka go gdzieś indziej, a potem piszesz jaki to facet przychodzi do kochanki wypachniony, jak się stara, kupuje prezenty kwiaty, a w domu pierdzi, trzeba mu prać skarpetki, prasować, gotować a facet już się nie stara, nie ma kwiatów i czy dziwisz się że takiej zaniedbanej żonie że nie chce jej się wskakiwać mu do łóżka? Kij ma dwa końce, a nie u wszystkich tak jest bo są związki gdzie bliskość jest bardzo ważna, gdzie sprawy codzienne łączą i cementują związek, gdzie zwykłe codzienne czynności takie jak wspólne gotowanie, sprzątanie, zakupy dają obojgu wiele radości. Tego nie będziesz miała, bo obsługujesz tylko jeden guziczek, masz dostępną tylko jedną opcję, może czas zmienić tę przestarzałą pralkę :P Bycie pseudowyzwoloną kobietą tygrysicą już nie jest na topie, są bardziej nowoczesne relacje i małżeństwa.

Gość gość
wlasnie tak jest, facet ma w nosie co chwile wycierane kurze i kazdego dnia umyte podlogi, on chce przede wszystkim seksu i jej bliskosci.

Gość gość
10:39 Nie przeczy sobie, bo nie pisała tego kobieta, tylko facet. Może gość 10:32 to autor tego lewackiego gniota, w końcu "facet zdradza nawet jak ma seks.kobieta sie nudzi i tyle". Tobą to się każda powinna znudzić po tygodniu trzymania się za rączkę i żadna nie powinna za Ciebie wyjść za mąż. Straszny szczyluch jeszcze jesteś. Do małżeństwa trzeba najpierw dorosnąć. Ojca chyba nie miałeś i nikt Ci dobrego przykładu dał. Ojciec zafundował Ci smutne dzieciństwo, jeśli tak się nudził Twoją mamą i Tobą. Nie tak wygląda miłość w rodzinie.

Gość gość
Po co sie tak unosicie? Wiecie jaki procent facetow zdradza? Jesli wiecie to chyba swiadome jestescie, ze jest tu jednak wielki problem? Nie mam kochanka mam partnera ale tak wlasnie to widze. Jak facet nie naje sie w domu to bedzie szukal knajpy na miescie. Prawidlo stare jak swiat i czy sie z tym zgadzacie czy nie to i tak nic go nie zmieni.

Gość gość
Nie najadają się w domu, bo im się nawet nie chce pokochać się ze swoją własną żoną. Nie sprzątają po sobie, nie gotują, nie robią zakupów, leżą i pachną, i nawet seks uprawiają z bólem. Czy kobieta potrzebuje męża trutnia, nudziarza i impotenta, któremu staje na widok innych i jego głównym zainteresowaniem jest ich zarywanie? Nie. Alimenty, podział opieki nad dziećmi i do widzenia. Na miejsce każdego takiego wałka znajdzie się wielu porządniejszych. Niejeden nowy partner jest lepszym mężem i ojcem dla nieswoich dzieci niż poprzedni.

Gość gość
Sory ale zdradzają bo z rozumkiem i uczuciami jest coś nie halo . niestety . Ale to się leczy .

Facet nie mający bliskości przy żonie wcześniej czy później się złamie. Zostawi żonę bądź będzie z nią, ale będzie zaglądał pod spódniczkę innej skoro żonie nie może zaglądać bo nie wyniósł śmieci czy nie zmył podłogi.. -Dobre! Szczęśliwy mężczyzna, nie zainteresuje się Panią na boku. Będzie wielbił swoją żonę. Zrozumcie to Panie, mężczyzny nie interesuje czysta podgłoga czy ugotowany obiad, przede wszystkim w związku z kobietą interesuje go bliskość intymność. Ile razy to już było pisane. Jeśli jest bliskość i intymność to taki mąż sam chętnie ugotuje obiadek dla żonki czy zaprosi ją na kolację..

Gość gość
parówkowym skrytożercom i qrwom mówimy NIE !

Gość gość
11:53 masz częściowo rację ale jeżeli człowiek szanuje siebie i innych ludzi to nie zdradza , bo to zła droga na skróty . Przecież znacie takie przypadki gdzie dochodziło do zdrad i jak analizuję te przypadki w mojej okolicy to nikt na tym dobrze nie wyszedł , jest ból , cierpienie i krzywda głównie dzieci . A to już nie jest fajne .

Gość gość
10'17,wiesz chociaz kto to lewak?

Gość IdealnaKochanka
Czytam niektóre komentarze i ubolewam. Dziewczyny, wy naprawdę wierzycie w bajki o tym, że faceci zdradzają was tylko z powodu indoktruynacji tą "lewacką ideologią"? Co to w ogóle znaczy? Bo czuję, że jak coś jest nie po waszej myśli to jest automatycznie lewackie. Czemu nie chcecie zaakceptować prawdy i zrozumieć, że to męskie frustracje (które WY - żony tworzycie bo nie umiecie żyć w związku) są powodem szukania szczęścia u innych kobiet, i faceci robią to po kryjomu? Ja dobrze rozumiem mężczyzn, wiem o ich poligamicznych pragnieniach, o tchórzostwie i hipokryzji, a także o trudnościach w wyrażaniu uczuć i dotrzymywaniu zobowiązań moralnych. Umiem to wykorzystać. Tak było zawsze i to się nigdy nie zmieni. Lepiej nauczcie się obsługiwać waszych facetów i trzymać i blisko a nie zwalajcie winę na lewaków, cyklistów i internet, a już na pewno nie na mnie! Nauczcie się żyć...

Gość gość
a qrwiska znów bredzą tylko o jednym - o pieprzeniu się, bo nic innego nie potrafią robić.

Gość gość
Czemu nie chcecie zaakceptować prawdy i zrozumieć, że to męskie frustracje (które WY - żony tworzycie bo nie umiecie żyć w związku) xx Odezwała się ta co jedynie potrafi się rypać po kątach. :D Ty pustaku chcesz żonom rady dawać jak nawet przez chwilę nie żyłaś w związku małżeńskim. Weź ty zejdź z Olimpu na Ziemię a jak nie potrafisz to wypad do psychiatry po silniejsze leki.

Gość gość
O rany to znów ta wariatka, co wszystkim zdrady wmawia. Poradnik to ty załóż dla siebie, dlaczego żaden się ze mną nie ożenił, choć tylu obciągnęłam :D:D:D

Gość gość
zonaci szukaja kochanek

Gość gość
proste - zdradzają bo nigdy nie kochali tak samo kobieta zdradza bo nigdy nie kochała znam 2 przypadki gdy zona zdradza meza w obu przypadkach kazdy wiedzial ze kobieta faceta nie kocha poza jedna osoba - naiwny mezczyzna wierzy ze zona go kocha moze dlatego ze sam jest zakochany i nie chce wierzyc w inna opcje