Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdealnaKochanka

Poradnik dla żon: Dlaczego faceci was zdradzają

Polecane posty

Gość gość
Te tu najbardziej pyskate zonki to sobie właśnie takich korrfiarzy za mężów wzięły a teraz pretensje do pięknych kobiet, że ich koorfiarze za nimi latają.

Gość gość
Gdyby tak było jak piszesz to pojęcie zdrady nie istniało by oraz nie było by kochanek, a jednak zdrady istnieją i choćbyś się zesrała ze złości to żonaci będą nadal biegać do kochanek. Oczywiście nie wszycy żonaci, są przecież porządni mężczyźni x Srasz to ty, bo od dawna latasz za żonatym, a on ma cie w dopie :D

Gość gość
Te tu najbardziej pyskate zonki to sobie właśnie takich korrfiarzy za mężów wzięły a teraz pretensje do pięknych kobiet, że ich koorfiarze za nimi latają. v ale ty jesteś brzydka i żaden żonaty za tobą nie lata. znów masz koorfo halucynacje

Gość gość
Jeżeli latam za żonatym to nie jestem kochanką bo żonaty ma mnie ponoć w doopie;) Zdecyduj się wreszcie, to są zdrady czy ich nie ma, to są kochanki czy ich nie ma? Jak mnie ma zdrad to co tak wsciekasz się na kochanki, których notabene też nie ma;) bo nie ma zdrad według ciebie;)

Gość gość
Nie ma facetow sa mezczyzni ! Przestan dyskryminowac mezczyzn ty damska szowinistko. Kobiety sa zdradzane bo leca na dupkow a dupki maja zdrade w naturze

Gość gość
Kokoty wy lepiej opracujcie poradnik ze wskazówkami takimi żeby to was nie zdradzali faceci z następnymi kokotami a nawet od razu pójdzcie dalej " jak kokota ma sobie poradzić jak zostanie sama zdradzona "

Gość gość
Znajdzie następnego potrzebującego żonatego;) jest ich sporo więc problemu ze znalezieniem nie będzie miała;)

Gość gość
To forum to porażka, niby życie uczuciowe a tu w co 2 temacie to sam sex. Ja pierd**e co się z tym światem dzieje.

Gość gość
ale ty jesteś brzydka i żaden żonaty za tobą nie lata. X Powiem więcej, ja już stara i brzydka jestem i dawno mam na mężczyzn wyj****e a ty nadal z ku/rwi/arzem pod jedym dachem żyjesz i zlizujesz resztki po jego kochankach.

Gość gość
Jeżeli latam za żonatym to nie jestem kochanką bo żonaty ma mnie ponoć w doopie Zdecyduj się wreszcie, to są zdrady czy ich nie ma, to są kochanki czy ich nie ma? Jak mnie ma zdrad to co tak wsciekasz się na kochanki, których notabene też nie ma bo nie ma zdrad według ciebie x ty co się tak pienisz? żonaty znów cię olał? :D

Gość gość
Mozesz byc nieszczesliwy,czuc sie niekochany,niezadowolony z seksu czy tam reszta tego o czym juz wyzej wspomniano. Roznie sie w zyciu plecie i niestety nie na wszystko mamy wplyw. Ale zdradza tylko frajer,ktory nie ma odwagi uczciwie pozegnac sie z dotychczasowa partnerka.

Gość gość
Powiem więcej, ja już stara i brzydka jestem i dawno mam na mężczyzn wyj****e a ty nadal z ku/rwi/arzem pod jedym dachem żyjesz i zlizujesz resztki po jego kochankach. v dlaczego leków nie bierzesz? coraz gorzej jest z tobą i jak cię w końcu zamkną w psychiatryku wariatko to prędko nie wypuszczą. ku/rwi/arz to ciebie zmajstrował i zwiał a twoja stara taka sama łajdaczka jak ty spaczyła ci psychikę od małego wmawiając że każdy chłop to ku/rwi/arz bo ją tylko k****arz chciał przelecieć w krzakach

Gość gość
A zdrada kiedy kobieta jest w ciazy? Czy wg wasmtaki facet i ta baba, z ktora zdradza sa cos warci?

Gość zdradzonaEwa
dowiedzialam sie ze mnie maz zdradzal jak bylam w ciazy z naszym trzecim dzieckiem, a pozniej ze jego drugie zycie trwalo prawie 7 lat. i co mam zrobic... Mamy trojke wspanialych dzieci,zdrowie,dom,pieniadze... A ja czuje sie jak mop do podlogi...

Gość gość
bo nim jesteś. każda zona (czytaj prostytutka za comiesieczna wypłatęnnią jest

Gość gość
Piszecie tylko o zdradzających facetach ale kobiety zdradzaja z podobnych powodów przeciez. Jeżeli w związku kobieta nie doświadcza czułości, bliskości, seksu itd to zdradzi przy odpowiedniej okazji. Tak było ze mną - całe lata na pustyni emocjonalnej i erotycznej obok mojego byłego az trafił sie ktoś w kim sie zauroczyłam ze wzajemnością i doszło do zdrady.

Gość zdradzonaEwa
18:49 o czym ty mówisz? jestem szmatą poniewaz go kochalam a ze mnie zdradza dowiedzialam sie bedac w 5 miesiacu trzeciej ciazy. zawsze chcial miec duza rodzine sam ma 3 rodzenstwa. bylismy naprawde fajna rodzina. nawet sie nie klocilismy.a ze byl zdrajca... coz... jakbym wiedziala to bym napewno nie zakladala obraczki:(

Gość gość
dlaczego leków nie bierzesz? coraz gorzej jest z tobą i jak cię w końcu zamkną w psychiatryku wariatko to prędko nie wypuszczą. X A ty znowu myślisz, że piszesz z vel kiełbasą ? ;) To że jestem wiekowa to nie znaczny, że chora psychicznie ja nie posądzam wszystkie kafeterianki o to, że są kochankami;) ty za to nawet zdradę wmówisz mezatce choć jej męża na oczy nie widziałaś;) Ty się lecz z halucynacji.

Gość gość
A ty znowu myślisz, że piszesz z vel kiełbasą ? To że jestem wiekowa to nie znaczny, że chora psychicznie ja nie posądzam wszystkie kafeterianki o to, że są kochankami ty za to nawet zdradę wmówisz mezatce choć jej męża na oczy nie widziałaś Ty się lecz z halucynacji. v a z kim innym jak nie z psychiczną kiełbasą? :D coś ci się pomajtało bo tylko ty wariatko z rozdwojeniem jaźni wmawiasz tu wszystkim zdrady choć cudzego męża na oczy nie widziałaś. leki kiełba leki :D

Gość gość
gość wczoraj bo nim jesteś. każda zona (czytaj prostytutka za comiesieczna wypłatęnnią jest xxxx Ciągnij ku/rwo za darmo i milcz, a prostytutka to ciebie wysrała.

Gość gość
a z kim innym jak nie z psychiczną kiełbasą? smiech.gif coś ci się pomajtało bo tylko ty wariatko z rozdwojeniem jaźni wmawiasz tu wszystkim zdrady choć cudzego męża na oczy nie widziałaś. leki kiełba leki smiech.gif x nawet ci nie współczuje choroby psychicznej hahahahahahahah dalej sobie myśl, ze piszesz kimś kogo znasz hahahahaha

Gość gość
Autorko, a gdy zostajesz sama, to nie jest ci smutno, że nie masz na co dzień super faceta, który na rękach cię nosi? Nie jest ci żal tych pięknych chwil, gdy dziecko zaczyna się uśmiechać do ciebie, mówić "mamo, tato"? Nie jest ci brak tych chwil, gdy nic nie mówicie do siebie, bo nie musicie, bo znacie swoje wszystkie myśli i jesteście szczęśliwi. Związek partnerski, gdzie jest zgodność temperamentów, potrzeb, gdzie miłość wzajemna jest jak skała, nie tęsknisz za tym? Gdybym nie miała tego, byłoby mi żal, okropnie żal... A ty tłumaczysz się dlaczego to robisz, ale czy tak naprawde jesteś szczęśliwa? Żali mi ciebie.

Gość gość
ty wyżej serio myślisz ze zdradzane zony maja silna miłość jak skala?:( kobiety zdejmij klapki z oczu o jakim porozumieniu się bez slow ty mówisz?:o mój kochanek wisi na telefonie praktycznie cały dzień i to ze mną pisze,śmieje się,przyjeżdża do mnie co drugi dzień jezdzimy sobie na wycieczki spedzamy razem czas a zona przy barach w domu stojąc nawet nic nie podejrzewa. Nie mowie tu o tym aby komuś dokopac tylko pokazać jak bardzo naiwne jesteście. Fakt może święta spędzają razem ale to do mnie jedzie na następny dzień . To ja tobie wspolczuje bo żyjesz w jakimś wyimaginowanym świecie gdzie fruwaja motylki a misie pierdza na różowo. przykre to przykre

Gość gość
Nie jestem zdradzana, bo mój mąż gardzi takimi jak ty:) Coś widzę, że jesteś nieuleczalnym przypadkiem nimfomanii:) Na ra

Gość gość
W jednym przyznam ci rację, żyję w świecie, w której jest prawdziwa miłość, która uskrzydla i wiele zniesie i która nie boi się zdrady. Miłość oparta na prawdzie , a nie zakłamaniu.

Gość gość
9.34 nie zmyslaj juz nic więcej bo i tak nikt w to nie wierzy :D twoje chore urojenia z samotności tu wypisujesz.

Gość gość
Przyjeżdża co drugi dzień i jedziemy na wycieczki? Aha to on bezrobotny jest :D albo do 12 w południe pracuje na pół etatu :D albo do 17 a ta wycieczka to po prezerwatywy na stację benzynową :D idź się umyj lepiej i koniecznie w zimnej wodzie :D x Dajcie spokój. Temat chorej na głowę wariatki :D jakich pełno bo ich nikt nie dyma :D

Gość gość
Co z tego że wisi na telefonie. Za chwilę dotrze do niego że zachowuje się jak śmieć. Klapki opadną i zrozumie że zadaje się ze śmieciem takim jak on. I bardzo szybko wycofa się a ty pozostaniesz dalej tym czymś. Przekonując że żony są głupie.

Gość gość
Wisi na telefonie?:D chyba w to nie wierzycie. O czym on by z taką szmatą rozmawiał :D wydyma i do domku jedzie :D

Gość gość
wczoraj były urodziny jego zony. Caly czas pisał ze mną. Co byscie nie napisały to niczego nie zmieni.. Pracuje od 6 do 14-15 także mamy sporo czasu dla siebie. Nawet teraz ze zona piszemy :) Kto wie..może to maz którejś z was dlatego aż wam piana leci. Gardzi takimi? A co ma ci powiedzieć? Prawdę? juz dawno byś pakowala jego rzeczy a musi ktoś mu poprac,poprasowac i ugotować obiadem :) od tego jesteś ty kochana. Na to się pisalas. Ale nie moja wina żeś się zaniedbał a i maz juz cie nie chce i zdradza bo pewnie nie wkurzalabys się tak gdyby było inaczej. Pewnie siedzisz z tlustymi włosami,bez makijażu utylas 15kg po ciąży a maz juz nie może na ciebie patrzeć. Gdybym chciała to juz dawno doprowadziłaby do rozwodu. W sumie to kwestia czasu jak do niego dojdzie bo widzę co się dzieje miedzy nimi. Ale ja nie chciałabym być z nim w związku. Ja mam seks,mile chwile,kwiatki itd. więcej nie chce. A wy dalej walczcie o fecetow którzy was zdradzają. Nie macie godności za grosz. Czasem się smiejemy z jego zony nawet ze jeszcze nic nie podejrzewa. Chyba jest wyjątkowo głupia. Albo nie chce tego widzieć. Ona sama rozwodu nie za proponuje bo nie miałaby jak się utrzymać . Przeleci dom szmata i odkurzaczem,ugotuje cos pozmywa i wielka pani domu która nie musi juz nic więcej robić. Nawet zadbać o siebie. Mogę się założyć ze ponad polowa z was taka jest. A ty wariatko która wszędzie tu widzi jakąś kielbe? czy jakoś tak i klnie jak głupia..musisz mieć wyjątkowo smutne życie. Siedzisz tu chyba całymi dniami i piszesz w kółko to samo i uzywasz tych samych zwrotów typu weź leki, ujadasz,i wiele innych po których można cie poznać od razu nawet nie będę czytać twoich zalosnych komentarzy...Nie wysilaj się bo się pograzasz zdradzona zono. A teraz Ide się przygotować bo za godzinie wychodze:) pa