Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdealnaKochanka

Poradnik dla żon: Dlaczego faceci was zdradzają

Polecane posty

Gość gość
zdradzaja bo nie kochaja

Gość IdealnaKochanka
gość dziś Tak, chcę dawać rady, bo mam do tego prawo. Zabronisz mi? Poza tym mam ogromne doświadcznie w sprawach męsko-damskich i uczuciowych. Ale skoro dla Ciebie związek małżeński to jedyny związek do jakiego zdolny jest człowiek to nie mam więcej pytań. Dalej twij w swojej nieświadomości. Jest z reguły zupełnie odwrotnie, to żony zamknięte w schemacie małżeństwa nie umieją dię zmienić, dostosować i dostrzec pragnień męża i swoich. Ja mam do tego dystans i widzę wszystko dużo wyraźniej z perspektywy. Typowa żona nie jest do tego zdolna.

Gość gość
masz dystans bo ty nie tworzysz związków , jesteś tą trzecią . Dlatego nic cię nie dotyka choź i tuttaj to pewne nie jest

Gość gość
Piszesz o samych profitach jakie dają ci związki z żonatymi . Ale czy nie ma to swojej drugiej strony ? nie tworzysz związków , nikt sie z tobą nie pokaże jawnie , wszystko dzieje sie w ukryciu , w przypadku problemów jesteś sama , choroba , wypadek jesteś sama Czy to jest tego warte ?

Gość gość
jak nie ma milosci to zwiazek sie rozpada.duzo jest rozwodow.

Gość gość
ze mna chcieli sie umawiac zonaci.ale ja nie chcialam.

Gość gość
Nie chciałabym być z kimś kto widzi we mnie tylko sposób zaspokajania swoich "niedoborów seksu". Nie ważne czy żoną, czy kochanką. Trochę szacunku do samych siebie ludzie.

Gość gość
sierpien2 dziś Ale Ty bzdury pieprzysz... fakt, szczesliwy facet nie zdradzi. Ale znam facetow nieszczesliwych, bo zona wiecej zarabia. Mimo, ze zona uwaza go za meskiego i nie wytyka ze mniej przynosi do domu. Znam faceta, ktory zaniedbywal swoja kobiete. Przez wiekszosc czasu nie dawal jej przyjemnosci. Dbal tylko o siebie. Byl z nia 10 lat. Nigdy sie nie ozenil. Zdradzil ja, a ona go zostawila. Po 3 mcach rzucil kochanke i chcial wrocic do bylej z pierscionkiem. Teraz po 5 latach nie wyszedl mu 3 zwiazek. A byla wychodzi za mlodszego. To w kim byl problem?

Gość gość
IdealnaKochanka dziś gość dziś Tak, chcę dawać rady, bo mam do tego prawo. xx Twoje prawo to wypiąć tyłek gdy wpadnie do ciebie klient. xx Zabronisz mi? xx Ależ skąd, ośmieszaj się dalej :D xx Poza tym mam ogromne doświadcznie w sprawach męsko-damskich i uczuciowych. xx Doświadczenie masz jedynie w rypaniu się po kątach i w niczym więcej. Nawet mężczyzny nie potrafisz sobie znaleźć tylko czepiasz się cudzych zajętych. xx Ale skoro dla Ciebie związek małżeński to jedyny związek do jakiego zdolny jest człowiek to nie mam więcej pytań. xx Tak jedyny wiązek formalny to związek małżeński ale skąd może o tym wiedzieć pusta dajka z ćwiartką mózgu.

Gość gość
Ci co nie kochają to zdradzają i na tym polega nieszczęście , bo najbardziej nieszczęśliwy to ten co nie potrafi kochać . A tak na marginesie to ta co obsługuje żonatych to nie nazywa się kochanka tylko troszkę inaczej ale też na k .

Gość gość
Na k to by była jakby jej za to płacił. a ona robi to za darmo.

Gość gość
Tej co się płaci to jest na p .

Gość gość
przy piwku żonaci mówia o zonach jakby to byly prostytutki -przyniesię kasę co m-c i ma du*p*ę za tę kasiorkę z ktorej część i tak dla siebie zostawia.

Gość gość
Z moich doświadczeń życiowych, faceci zdradzający to wyjątkowe dupki, zakompleksieni i tylko te świnie zdradzają, mogą mieć w domu wszystko seks, obiady, żonę ładną, za którą uganiają się inni faceci i z moich doświadczeń wszystkie ładne żony, dbające o dom są zdradzane. Kochanki niestety są dużo gorsze i brzydsze. Faceci zakompleksieni zdradzają najwięcej. Problem jest w tych żonach, że żyją z takimi świniami. Nie widzą problemu albo nie chcą go widzieć. Pogoniłam taką świnię z domu!! Przyznam, że najfajniejszym i najłatwiejszym kąskiem to mężczyzna żonaty!! Od takich świń się odganiałam, niektórzy wydali na mnie fortunę!! Kwiaty i prezenty były cudne i emocje z tym związane. I nic więcej!! Dziś mam taką nadzieję, że związałam się z właściwym człowiekiem , nie ma przysięgi jest wolny i wszystko świadczy o tym, że towar najlepszej jakości!! A Tobie autorko gratuluję!! Pan pachnący i dochodzący to najlepsza rzecz w dzisiejszym świecie, jak mnie mój zawiedzie to skorzystam z tej okazji:D

Gość gość
Jprd idealna kochanka. Kobieto ty jesteś niżej od d***** to myślą o tobie faceci. G****o kogoś obchodzi co masz do powiedzenia ty masz tylko obciągać.

Gość gość
Samcze provo, a nie kochanka.

Gość gość
coś w tym jest , jestem kobieta a nawet mężatką od 10 lat i powiem z obserwacji ze faceta nie interesuje czysty dom czy nawet ulubiony obiad jak nie ma zadnych uczuć ze strony kobiety. może być błysk polerka i cudny obiadek i żona obok szara bez chęcia a moze i być totalny syf, pizza odgrzana i podana przez sexi ubrana kobietę zachęcająca na deser . ze swojego doświadczenia powiem tak mamy staż 10 lat 2 dzieci i pomimo że dzieci często komplikują sferę seksualną to można sobie poradzić nawet wtedy gdzy dzieci bawia sie na dworze.a uszczęśliwiony mąż to i dopieszczona żona, rano kawa i śniadanie do łóżka dla swojej kobiety . Baaaaa a niech upojna noc przed niedziela to dopiero raj dla kobiety w niedzielny dzień :) pozdrawiam

Gość gość
"Faceci zakompleksieni zdradzają najwięcej". Prawda. Jeśli facet jest trefny to nawet piękna, troskliwa i pichcąca pyszne obiadki kobieta nie sprawi, że będzie dobrze. Te rady są głupie bo nie uwzględniają faktu, że istnieją na tym świecie niedoj****e jednostki. Nie wszystko zależy od nas.

Gość gość
Bo lubią zmieniać dziurkę

Gość gość
Drogie panie nie każdy mężczyzna jest tak sam i potrzebuje tego samego ale wiekszosc potrzeb mężczyzn jest zbliżona. Sam super obiad i wypucowana chałupa nie wystarcza gdy nie ma bliskości miedzy mężem a żoną i nie chodzi tu tylko o sam seks ale o to ,ze mężczyzna musi czuć się kochany. My kobiety tez potrzebujemy czułości i seksu, tego poczucia ,ze jesteśmy kochane. Rutyna , dzieci, praca czasem to wszystko spłycają i wtedy najczęściej dochodzi do zdrady jednego z małżonków.

Gość gość
przy piwku żonaci mówia o zonach jakby to byly prostytutki -przyniesię kasę co m-c i ma du*p*ę za tę kasiorkę z ktorej część i tak dla siebie zostawia. x a ty skąd wiesz co mówią żonaci przy piwku o żonach? Czekasz aż piwo wypiją, żeby puste puszki pozwierać śmieciaro? A może zazdrościsz tym żonom, że mężowie swoją wypłatę im oddają, bo tobie przyjdzie wtedy ciągnąć za darmo prostytutko.

Gość gość
ku/rwa ma tak spaczony rozum że jej się wszystko z prostytucją kojarzy nawet małżeństwo

Gość gość
Ty to jednak jesteś rąbnięta kochanko idealna. Smarujesz brednie na publicznym forum i każdy to czyta. Jak żona twojego kochasia przeczyta to przestanie mu prać i facet będzie przychodził do ciebie w brudnych gaciach i śmierdzących skarpetach :D

Gość gość
Ciekawe jak żona rozpozna, że tu pisze kochanka jej męża? Przecież każda żona tu na kafe wie , ze mąż ją nie zdradza ;)

Gość gość
niech sie martwi maż tej żony a nie kochanka,wolna kobieta.

Gość gość
Mąż kupi żonie jakaś blyskotke i żona wybaczy;)

Gość gość
Do autorki :D :D :D widać jaka samotna jesteś i sfrustrowana, że aż tu pier/dolisz trzy po trzy :D współczuję, że nikt cb serio nie traktuje i każdy weekend jesteś sama i święta i urlop bo on ma żonę :D a ty tylko w razie potrzeby :D gotowa by obciagnąc na pstryk :D

Gość gość
11.53 Zgadzam się, mój mąż sam sobie zrobi jeść ale intymność i bliskość i seks są na porządku dziennym kiedy jemu się chce albo mi i nie patrzy na podłogę, kurze, czy gary tylko zadbana żonka go interesuje i żeby mógł zamoczyć.

Gość gość
ja tam wole ciągnąć z przyjemności niż za co miesięczna wypłatę tak jak zony prostytutki pozal się boże :D które muszą prac jest CZE ospermione gacie yebane s*******je :D :D

Gość gość
11.53 Zgadzam się, mój mąż sam sobie zrobi jeść ale intymność i bliskość i seks są na porządku dziennym kiedy jemu się chce albo mi i nie patrzy na podłogę, kurze, czy gary tylko zadbana żonka go interesuje i żeby mógł zamoczyć. x i w tym syfie się tak pieprzycie? :D Nic dziwnego, że twój maż nie ma kochanki, bo żadna nie będzie czepiała się brudasa i śmierdziela :D