Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdealnaKochanka

Poradnik dla żon: Dlaczego faceci was zdradzają

Polecane posty

Gość gość
Kochanka jest wolna jeśli nie liczyć, psychozy, manii prześladowczej, paranoi, obsesji i paru innych ukrytych smaczków to nie jest tak źle.

Gość gość
dziś prostytutką to jesteś ty k***o j*******a skoro obsługujesz obcych panów

Gość gość
gość dziś ja tam wole ciągnąć z przyjemności niż za co miesięczna wypłatę tak jak zony prostytutki pozal się boże które muszą prac jest CZE ospermione gacie yebane s*******je xx Nie pyskuj ku/rwo parszywa bo żonaty będzie przychodził do ciebie w brudnych ospermionych gaciach i śmierdzących skarpetach.

Gość gość
Bycie pseudo wyzwoloną kobietą tygrysicą już nie jest na topie, są bardziej nowoczesne relacje i małżeństwa. Xxx Dokładnie :) kochanka jeszcze nie wie ,że zdradzają faceci starego modelu :) teraz droga kochanko ,z biegiem czasu wytworzył się nowy model małżeństwa,które żyje dzieląc się obowiązkami i praniem gaci :) małżeństwo, które wyjeżdża na weekend bez dzieci i baluje jak nie jedna 18-nastka. A ci co do ciebie trafiają to już stare modele z 1975-1982 roku .Ja zmieniłam sprzęt posiada funkcję Full ma, trochę więcej w domu niż jeden przycisk.

Gość gość
Idź juz nudzić gdzie indziej bezrobotny gamoniu.

Gość gość
i w tym syfie się tak pieprzycie? smiech.gif Nic dziwnego, że twój maż nie ma kochanki, bo żadna nie będzie czepiała się brudasa i śmierdziela smiech.gif X Ty masz czysty dom i męża co chodzi na kochanki;) Nic dziwnego, że autorka tego topiku ma rację :)

Gość gość
12.44 Jak się psycholka uczepi to się nie chce odczepić, uważajcie. Juz taką jedną miałem i skończyło się to moim horrorem i sms'y juz od 6 rano były i juz mi przeszło bo po co potem szajbnietą mieć na sumieniu jak się otruje.

Gość gość
błąd mój kochanek jest 87 r także twoja teoria nijak się ma do rzeczywistości ;)

Gość gość
13.21 skąd wiesz czy on jest brudasem, może to on właśnie sprząta w domu bo lubi? Ja sprzątam bo lubię a żonka nie jest przemeczona.

Gość gość
Poradnik dla znudzonej wariatki. Puknij się łbem o ścianę to praca mózgu wróci.

Gość gość
Jedynie brak seksu...to ogromne uproszczenie. Moj kochanek ma wszystko co mozna kupic za pieniadze...fajne dzieci,ladna zone. Ale nie ma w tamtym domu milosci.

Gość gość
dziś Rok starszy ode mnie to taki leszcz hehe Stary model szukaj powyżej rocznika 88

Gość gość
13'22,dobrze ci tak.Trzeba bylo nie lazic do innej kobiety.Cos jej naobiecywal chloptasiu? A jak sie zona dowie o twoim romansie pozamalzenskim i sie otruje?...........

Gość gość
Ludzie zdradzają z trzech powodów. Bo są nieszczęśliwi w związku, bo nie mają seksu lub seks jest do kitu, bo lubią adrenalinę i nawet gdyby wszystko mięli to i tak by odradzali.

Gość gość
13.27 to niech się rozwiedzie jak mu w domu tak źle :D

Gość gość
nie interesują mnie takie żółtodzioby i podlotki :p : p

Gość gość
W d***e trzeba mieć co czuje kochanka. Naucz się tego raz na zawsze.

Gość gość
gość dziś nie interesują mnie takie żółtodzioby i podlotki jezyk.gif : p X A ty kochanka czy żona?

Gość gość
i w tym syfie się tak pieprzycie? smiech.gif Nic dziwnego, że twój maż nie ma kochanki, bo żadna nie będzie czepiała się brudasa i śmierdziela smiech.gif X Ty masz czysty dom i męża co chodzi na kochanki Nic dziwnego, że autorka tego topiku ma rację x Psychiczna kobieto z patologii co każdemu wmawia zdradę, ja mam czysty dom i męża co nie zdradza. A wiesz dlaczego? Bo mój mąż jest mężczyzną, a nie syfiarzem, łajdakiem i ciamajdą :D

Gość gość
Rocznik 87 to chyba najgorsze leszcze...Ma 29lat pewnie nawet własnego mieszkania nie ma. I to jeszcze po ślubie?? dzieciorób i musiał się ożenić bo mama mu kazała.Tylko czekać aż tobie dziecko zrobi i ucieknie do następnej. Jak masz być kochanką to się szanuj i szukaj kogoś lepszego a nie nieudacznika

Gość gość
Zdradzają żebyśmy trochę bardziej zwracały na nich uwagę. I faktycznie po zdradzie jestem lepsza dla niego.

Gość gość
13'22,dobrze ci tak.Trzeba bylo nie lazic do innej kobiety.Cos jej naobiecywal chloptasiu? v kochance nic nie trzeba obiecywać bo każda jedna jest jeb/nięta i ma wybujałą wyobraźnię. nie trzeba nawet do niej chodzić bo sama jak wściekła lata za żonatym

Gość gość
Wydzwania ciągle tylko przyjedz kiedy będziesz kiedy się spotkamy a ja jadę kiedy mi się chce :D

Gość gość
Żywy masturbator na tel.

Gość gość
kochance nic nie trzeba obiecywać bo każda jedna jest j**/nięta i ma wybujałą wyobraźnię. nie trzeba nawet do niej chodzić bo sama jak wściekła lata za żonatym X Gdyby tak było jak piszesz to pojęcie zdrady nie istniało by oraz nie było by kochanek, a jednak zdrady istnieją i choćbyś się zesrała ze złości to żonaci będą nadal biegać do kochanek. Oczywiście nie wszycy żonaci, są przecież porządni mężczyźni:)

Gość gość
14'08,przestan fantazjować.

Gość gość
Ci porządni najbardziej opędzić się nie mogą. Ciężko wygrać z taką która ma obsesję.

Gość gość
Ci porządni nie zdradzają i nikt za nimi nie lata bo porządny mężczyzna sobie na to nie pozwoli. Jak za twoim latają to wiedz, że wcześniej twój mąż ****ajerowal albo już ję przeleciał.

Gość gość
Zawsze największe powodzenie mają koorfiarze i sznur napalonych lasek za nimi się ciągnie.

Gość gość
dziś No fakt.po takim odrazu widać,dziwię się,że kobiety z nimi biorą ślub.Przecież k...rwiarza poznam po minucie rozmowy.