Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdealnaKochanka

Poradnik dla żon: Dlaczego faceci was zdradzają

Polecane posty

Gość gość
a i jeszcze jedno. Znamy się prawie 3 lata wiec jakby juz miało cos do niego dojść..np jaka to jestem okrutna itp to juz dawno by to skonczyl;)

Gość gość
Dajcie spokój to bezrobotna wariatka ma urojenia.

Gość gość
Każda z nas ma takiego mężczyznę na jakiego zasługuje;)

Gość gość
brawo dla autorki, święte słowa, smuteczek trochę, że niektóre żony tego nie rozumieją

Gość gość
Faceci zdradzaja, BO MOGA, czytaj: bo baby same daja d**y brzydko mowiac. Jest taka ksiazka, Badz jak dama mysl jak facet. Tam wlasnie autor dochodzi do takich wnioskow. A tak poza tym, to moj przyjaciel pracuje w hotelu na barze i np wczoraj, przyszlo 3 gosci, napili sie i mowia, ze jada do burdelu, wszyscy zaobraczkowani:O

Gość gość
te zony w domu nawet jak wiedza ze ten lata po burdelach tez d*u*p*y daja,byle kasę przynosił .

Gość gość
gość wczoraj ty wyżej serio myślisz ze zdradzane zony maja silna miłość jak skala? kobiety zdejmij klapki z oczu o jakim porozumieniu się bez slow ty mówisz? mój kochanek wisi na telefonie praktycznie cały dzień i to ze mną pisze,śmieje się,przyjeżdża do mnie co drugi dzień jezdzimy sobie na wycieczki spedzamy razem czas a zona przy barach w domu stojąc nawet nic nie podejrzewa. Nie mowie tu o tym aby komuś dokopac tylko pokazać jak bardzo naiwne jesteście. x ty frajerka z patologii jak do ciebie przyłazi jakiś ułomny menel to jeszcze nie znaczy, że każdy żonaty jest taki.

Gość gość
wczoraj Przecież to jak nic bełkot chorej psychicznie kiełbasy, nawet takie same błędy orograficzne. :D Ta żałosna wariatka każdemu zdradę wmawia i wszędzie widzi żonę byłego kochasia. Wydaje jej się, ze jak napisze post na forum skierowany bezpośrednio do tej żony, to żona wywali męża z domu. :D Wściekło się suczydło, bo zostało rozpoznane po tym, jak się sama przyznała kim jest. :D Nie jestem żoną twojego kochasia kretynko ze slumsów, bo nie mam urodzin zimą, a mój maż pracuje zupełnie w innych godzinach. Lecz się kiełbasa. :D

Gość gość
Autorką tego tematu też jest stuknięta kiełbasa. Dawno kochaś nie wywalił jej na łeb psich gowien, to jej odbija :D:D

Gość gość
Jako żonaty facet powiem ze każdy ale to każdy zdradza. I to ze trzej zaobraczkowani jada do burdelu to nic strasznego ani nowego. Prawda jest taka ze większość kobiet nie lubi sexu, nie lubi swojej kobiecosci i dlatego faceci je zdradzają. Gdyby moja zona robiła w domu to co robi kochanka czy to co robią i jak Panie w burdelu to po co miałbym tam chodzić. Ale niestety dla mojej zony najważniejszy jest obiad i posprzatanym domu i jeszcze wmawia ze robi to dla mnie.

Gość gość
hahaha to juz sa dwie kielbasy ;) bo mnie tez kielbasa nazwlas ;) pewnie jest ich tu wiecej hahahahaha bo kazda tu piszaca kobieta to dla ciebie kielbasa hahahahaha nie jestem autorka tego topiku ;)

Gość gość
kiełbasa leć pod dom byłego kochasia i znów zacznij wrzeszczeć to się facet wkurzy i znów zrobi ci modną czapeczkę oraz maseczkę hahahahahhaha

Gość gość
Jako żonaty facet powiem ze każdy ale to każdy zdradza. I to ze trzej zaobraczkowani jada do burdelu to nic strasznego ani nowego. Prawda jest taka ze większość kobiet nie lubi sexu, nie lubi swojej kobiecosci i dlatego faceci je zdradzają. Gdyby moja zona robiła w domu to co robi kochanka czy to co robią i jak Panie w burdelu to po co miałbym tam chodzić. Ale niestety dla mojej zony najważniejszy jest obiad i posprzatanym domu i jeszcze wmawia ze robi to dla mnie. xxxx Buhahaha kiełba znów rozdwojenia jaźni dostała i każdemu wmawia zdradę. Tak kiełbasa tylko ty lubisz seks i dlatego w realu każdy facet zwiewa od ciebie. Pozostało ci jedynie pieprzenie głupot na tym forum od rana do późnej nocy. :D

Gość gość
Słuchajcie ja po części muszę zgodzić się z autorką. Ostatnio pisał do mnie żonaty że chce romansu chociaż w jego małżeństwie wszystko ok z tym że on potrzebuje adrenaliny nowych wrażeń. Ja też mam męża i on o tym doskonale wiedział i można powiedzieć że właśnie szukał mężatki po to żeby wszystko nie wpłynęło żeby za bardzo się nie zaangażować chociaż i tego nie wykluczal. Wysyłał mi nagie fotki i non stop pisał do mnie o tym jak mnie pragnie pożąda co by zrobił ze mna gdybym była obok a w tym czasie żona podawała mu obiad. Masakra moim zdaniem. Ja jestem uczciwa i od początku mój mąż wiedział że taki facet pisze do mnie i co pisze i smielismy się z niego bo dla mojego męża taki facet to śmieć .

Gość gość
Oj ta kiełbasa to musiała twojemu mężowi dobrze obciągać hahahaha pewnie seks miał taki ,ze do dzis pala mu staje na samo wspomnienie hahahahah

Gość gość
dziś A ty jesteś jasnowidzem i widziałaś jak ta żona podawała mu obiad, gdy on wysyłał ci nagie foty? :D Kiełbasa znów ma atak halucynacji i majaczy od samego rana :D:D:D

Gość gość
Ale Ty wiesz że twój mąż pisze podobnie do innych?

Gość gość
gość dziś Oj ta kiełbasa to musiała twojemu mężowi dobrze obciągać hahahaha pewnie seks miał taki ,ze do dzis pala mu staje na samo wspomnienie hahahahah xxxx Mój maż na ciebie tępa szmato to nawet nasrać by nie chciał, bo by się bał, że ubrudzi sobie tyłek. Ty jesteś znana tu od dawna tłumoku. Twoje histeryczne wątki czytała cała kafeteria i miała z ciebie ubaw po pachy. :D

Gość gość
Ale wy głupie faktycznie jesteście pisał mi o wszystkim z tad wiedziałam ogarnijcie się dziewczyny wasi mężowie na pozór mogą wam się wydawać idealni ale tak naprawdę szukają okazji żeby wam rogi przyprawić. Ten mój niedoszły pisał mi że wyciągu ich trzyletniego małżeństwa zdradził ją już trzy razy ale na ta chwilę szuka dłuższego romansu maja male dziecko a ona nic nie podejrzewa. Zasypial myśląc o mnie i tak samo się budził. Czy wy naprawde jesteście takie naiwne? Moim zdaniem trzeba przygladac się swojemu związkowi wyłapywać to że się oddala druga strona że dużo spedza czasu z tel i podpytywac z kim tak pisze trochę zainteresowania dziewczyny

Gość gość
dziś Nie mój maż pisze i nie inny tylko ty piszesz wariatko z urojeniami :D:D :D

Gość gość
dziś To ty swojego podpytuj kretynko z kim tak pisze, gdy dużo czasu spędza z telefonem. Mój mąż po pracy spędza czas ze mną a nie z telefonem.

Gość gość
Jesli ta kielbasa ma takie zwidy,to rozumiem. Ale,ze facet żonaty zdradzal swoja zonę z kimś chorym jak tu się wypisuje i jeszcze jego żona byc może pisze,ze kochas już dawno nie wylał jej g*ówien na glowę,to zal mi was-tego goscia co chodzil do tek kielbasy-zero i dwa metry mulu oraz kobiety,która na każdym temacie pisze oblesne rzeczy jakby była jego żoną własnie. patolka klasyczna,oboje siebie warci ten mąż i ta co to opisuje o tej kiełbasie.

Gość gość
Jesli ta kielbasa ma takie zwidy,to rozumiem. Ale,ze facet żonaty zdradzal swoja zonę z kimś chorym jak tu się wypisuje i jeszcze jego żona byc może pisze,ze kochas już dawno nie wylał jej g*ówien na glowę,to zal mi was-tego goscia co chodzil do tek kielbasy-zero i dwa metry mulu oraz kobiety,która na każdym temacie pisze oblesne rzeczy jakby była jego żoną własnie. patolka klasyczna,oboje siebie warci ten mąż i ta co to opisuje o tej kiełbasie.

Gość gość
Kiełbasa się rozmnożyła hahahaha Kolezanko kielbasy i co teraz zrobisz? na ktorego goscia gowna wywalisz ? a moze na wszystkich bo kazdy gosc to kielbasa hahahaha

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem skoro twój nie pisze z nikim tylko spedza czas z tobą to się nie piekl ja to pisałam do dziewczyn u których tak jest . Czemu wy się denerwujecie za prawde? Nie po to piszę żebyście psy na mnie wieszaly tylko żebyście wiedziały i uwazaly bo źle nie dzieje się tylko w nie udanych związkach a w tych szczęśliwych również . Jeżeli facet non stop szuka wrażeń i potrzebuje nowych doznań to prędzej czy później zdradzi taka jest prawda. Kochanki w znakomitej mniejszośc****erwsze zaczynają znajomość. To kochany pan domu zabiega pierwszy pisze i proponuje seks i to on stara sie podtrzymać znajomość.

Gość gość
dziś Jak twój gach to k****arz co wiecznie szuka wrażeń to mów do niego te brednie o zdradach każdego które serwujesz nam na forum a nie do nas piszesz. Po co nam szczegóły z twojego życia?

Gość gość
Mój maż na ciebie tępa szmato to nawet nasrać by nie chciał, bo by się bał, że ubrudzi sobie tyłek. Ty jesteś znana tu od dawna tłumoku. Twoje histeryczne wątki czytała cała kafeteria i miała z ciebie ubaw po pachy. X No przecież twój mąż nie srał na kiełbasę, on tylko wkładał jej w piczke swojego kootaska hahahahaha Za to, że kiełbasa robiła dobrze twojemu mężowi będziesz ją ścigać i wyzywać do końca swojego marnego życia hahaha a twój mąż w tym czasie będzie posuwał inną kiełbasę hahahaha

Gość gość
gość dziś Kiełbasa się rozmnożyła hahahaha. Kolezanko kielbasy i co teraz zrobisz? na ktorego goscia gowna wywalisz ? a moze na wszystkich bo kazdy gosc to kielbasa hahahaha xxxx Ale to żadna nowość dla nas, że ty się kiełba rozmnażasz na forum i nie udawaj głupszej niż jesteś. Przecież ty głąbie byłaś tu już każdym, a gowna to tylko tobie były kochaś wywalił na pusty łeb. :D

Gość gość
Nie dla nas tylko dla ciebie;) hahaha Dla nas jest wiadome, że tylko jedna wariatka szuka kiełbasy hahahaha

Gość gość
Te artykuły tworzą ci co zarabiają na stronach o seksie bez zobowiązań a kontakt z kobietami jest niemożliwy ale kasa idzie. To przygryw taki jak to, że narkotyki leczą. Owszem leczą tak jak alkohol leczy bul i dołek umysłowy ale gdy wytrzezwiejesz okazuje usiłuje, że problem dalej zostaje. Siema