Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdealnaKochanka

Poradnik dla żon: Dlaczego faceci was zdradzają

Polecane posty

Gość gość
a później szczeka tak ku/rwa na forum

Gość gość
11'19,fuj ,co za zony co przyjmuja zdadzacza do domu. xxxxxxxxxxx A co cię to ku/rwo obchodzi co robi żona - obca dla ciebie kobieta? Zajmij się d***** swoją dopą śmierdzącą. Idź ją wyszoruj, bo c***archem zarosła i smród wali od ciebie na kilometr

Gość gość
Idealna Kochanko, a nie boli cię to, że dostajesz kwiaty, że on przychodzi wypachniony i nie marudzi, NIE dlatego, że mu na tobie TAK SZCZERZE NAPRAWDĘ zależy, ale po prostu dlatego, że chce z krzyża spuścić bo mu się bzykać chce? Ja nie chciałabym być traktowana jak księżniczka tylko dlatego, że facet chce seksu, przecież to jest bez sensu. A jak będę marudzić, to mnie wymieni na inną, bo zwyczajnie mu na mnie nie zależy. Tak, tak, nie zależy mu tobie jako na człowieku, który ma fajne wnętrze, swoje pasje i jest wartościową osobą, tylko dlatego, że ma po prostu seks i ma gdzie spermę zostawić. Nie zrozumiem nigdy kobiet, którym nie przeszkadza być traktowane tylko jako materac i dostają prezenty tylko dlatego, że nogi rozłożą. I jeszcze się głupie z tego cieszą.

Gość gość
Po co kretynie tłumaczysz jak to bezmozg. Nikt się nią na serio nie interesuje to lepszy rydz jak nic. To taka prostytutka tylko w domu przyjmuje :D

Gość Landrys
"Ludzie - kobiety i mężczyźni zdradzali się wzajemnie w przeszłości, zdradzają się w teraźniejszości i zdradzać się będą zawsze." x Nieprawda. Zdrada to złamanie obietnicy, a w innych kulturach nie przysięga się wierności jednej kobiecie, bo jest ona sprzeczna z poligamiczną naturą mężczyzn. Skoro mężczyzna może wyżywić potomstwo spłodzone z kilkoma kobietami, to czemu ma tego nie robić? Np. w chińskiej kulturze kobieta po kilkunastu latach, gdy traci urodę, sama wyszukuje mężowi kochankę i ją uczy jak go zadowalać - bo mąż jest żywicielem stada i jego potrzeby muszą być zaspokojone, by stado miało jak najlepiej. Ponadto żona nie zaspokaja tylko seksualnych potrzeb męża, ale też jego potrzeby intelektualne (na ile może) oraz emocjonalne, czyli nie robi mu jazd, wprost przeciwnie, wspiera go. Polska kultura to zacofanie cywilizacyjne, gdzie Janusze skaczą wokół Grażynek, które są wiecznie niezadowolone.

Gość gość
spadaj dzi/wko

Gość gość
12:32 a co cie głupia q***o z urojeniami obchodzi z kim ja się bzykam? Pieprze się z twoim mężem i ch.j ci do tego nic na to nie poradzisz!:D Siedzimy teraz w łóżku po dobrym seksie i czytamy twoje brednie ale mamy polewke z ciebie. Hahahahaha:D On ci niedługo psie gow.o na łeb wywali:D da ci buzi na dobranoc po tym jak dzisiaj lizal moja słodka dupke :D smacznego hahahaha

Gość gość
15.01 Przecież ciebie nikt nie posuwa. Idź się leczyć do psychiatry. Takiego paszczura nikt nie tknie i to cie boli. Może jakiś żonaty się zabawił, może i to tylko tyle albo aż tyle. Dawno już na głowę chorujesz?

Gość gość
gość dziś 12:32 a co cie głupia q***o z urojeniami obchodzi z kim ja się bzykam? Pieprze się z twoim mężem i ch.j ci do tego nic na to nie poradzisz! Siedzimy teraz w łóżku po dobrym seksie i czytamy twoje brednie ale mamy polewke z ciebie. Hahahahaha On ci niedługo psie gow.o na łeb wywali da ci buzi na dobranoc po tym jak dzisiaj lizal moja słodka dupke smacznego hahahaha xxxxxxxxxxxx Znów leków nie wzięłaś psychiczna k***o z urojeniami i majaczysz. Mój maż od samego rana jest ze mną, bo razem pracujemy. Siedzimy teraz, czytamy twoje brednie i mamy z ciebie polewkę hahahahaha a maż to aż splunął, jak przeczytał o lizaniu twojego śmierdzącego dopska bleeee

Gość gość
Przecież to cały czas są chore zagrywki obłąkanego kaszalota. Od lat te same brednie wypisuje, że jest właśnie z cudzym mężem. Kiedyś mi pisała, że jest w wannie z moim mężem kiedy mąż był w domu ze mną. Mojej córce też wmawiała, że jest z jej mężem po dobrym seksie tylko że córka męża jeszcze nie ma, bo to młoda dziewczyna, która się uczy. I co ty wariatko chcesz osiągnąć? Zmień taktykę, bo od dawna jesteś nudna, jak flaki w oleju.

Gość gość
autorka ma sporo racji, nie rozumiem tych hejterskich komentów, hejtujcie sobie ludzką naturę a nie kogoś kto wam tylko o niej przypomina

Gość gość
dziś ty masz jakąś manię prześladowczą? :D Jak się ktoś z tobą nie zgadza, bo ma inne zdanie, to według ciebie oznacza ze cię hejtuje? :D

Gość gość
Nie zauważyłam, żeby mąż mnie zdradzał. Weekendy, święta i urlopy spędza ze mną. Zaraz po pracy wraca do domu, nie chowa telefonu, zawsze mogę sprawdzić kto do niego dzwoni i kochamy się często. Nie będę przytakiwać jakiejś furiatce kafeteryjnej, ze mój mąż jest z nią, gdy on siedzi koło mnie i razem ze mną się śmieje z wariatki.

Gość gość
Samotne babska to dopiero mają wyobraźnię i urojenia :D

Gość gość
19'55,ciesz sie dalej !

Gość gość
smutne jak niektóre kobiety są niepewne swojego związku :(

Gość gość
Stone i nieszczęśliwe babska bo ich nikt nie dyma mają mega wyobraźnię :D wraz z chorymi urojeniami :D

Gość gość
Samotne

Gość gość
21'45,powtarzasz się. Jestes kochanką czy samotną kobietą ? nie mow,że szczesliwa żoną ktora co chwila siedzi na kafe.

Gość gość
Sama ze sobą pisze chora baba .

Gość gość
Niepewne? Możliwe? Te brzydsze może ? Lecz niekoniecznie, żaden na qrwe nie poleci.:p

Gość gość
wystarczy ze on sam jest k*u*rwiarz-ten co cichaczem wymyka sie z domu i szuka innej kobiety.

Gość gość
haha, faceci to k****arze a żony to zupełnie niewinne i biedne stworzenia zawsze krzywdzone i tłamszone w związku :)

Gość gość
A kochanki latają jak p*****lnięte od jednego do drugiego.

Gość gość
21.50 chora baba to jesteś ty, bo od dawna masz zwidy i halucynacje. Wiecznie widzisz koło siebie w łóżku cudzego męża, choć tak naprawdę nigdy go na oczy nie widziałaś. :D